تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راه اندازی IP Static وایمکس مبین نت روی کامپیوتر ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

14 راه اندازی IP Static وایمکس مبین نت روی کامپیوتر ؟؟؟؟

با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان کسی نیست جواب ما رو اینجا بده ؟؟؟ بخدا کارم خیلی گیر شده روی این قضیه !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چشامون در اومد از بس که پاسخ دهنده داشتیم ؟ عاجزانه التماس دعا دارم از همگی !

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دوست عزیز لازم نیست برای یک موضوع چند تاپیک بزنید .
    مطمئنا کسی که جواب رو بدونه تا حدودی میاد و پاسختون رو میده ، پس جواب ندادن مبنی بر بی توجهی نیست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام

شما باید از Port Forwarding استفاده کنید...پورت پیشفرض کنسول مودم 80 هست که باید اینو عوض کنید و بزارید 8080 مثلاً تا پورت 80 باز شه و بعد پورت 80 رو فوروارد کنید روی آی پی IIS داخلی تون ...اسنم بگم که بعضی وقت ها پورت 80 رو نمیشه روی بعضی مودم ها فوروارد کرد و نیاز به اینه که پورت وب سایت رو داخل IIS عوض کنید ...معمولاً پورت های 8080 و 8888 رو برای HTTP استفاده میکنن....
    برای راهنمایی بیشتر میتونید راهنمای مودم رو مطالعه کنید و دنبال پورت فورواردینگ باشید

6. این کاربر از jahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقای جهانی از پاسخت کمال تشکر را دارم ، الان میرم چک کنم ، نتیجش رو همینجا میذارم . ممنون

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

پورت 80 و چند تا پورت دیگه رو معمولاً isp میبنده و اجازه دسترسی بهش رو از اینترنت نمیده. بنابراین باید وقتی ip رو برای دسترسی به iis میدید از پورتی به جز 80 استفاده کنید. در قرارداد اولیه که با isp میبندید باید نوشته باشه کدوم پورت ها بسته هستند. اگر نمیدونید باید از پشتیبانی بپرسید.
    همونطور که jahani توضیح داد باید پورت مربوطه رو به ip داخلی که iis روش اجرا میشه فوروارد کنید. البته لزوماً نیاز نیست که پورت اجرای iis رو هم عوض کنید چون در همون قسمت که فوروارد میکنید میشه هر پورتی رو به پورت 80 داخلی فوروارد کرد (حداقل مودم من که این کار رو میکنه!)

ضمناً لطفاً از ایجاد چند تاپیک برای یک پرسش خودداری کنید. همچنین در انتخاب شاخه مناسب برای پرسش بیشتر دقت کنید تا بهتر جواب بگیرید.

9. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •