سلام
اگر میشه نرم افزاری معرفی کنید که بتوان توسط آن تو محیط بازی از صفحه مانیتور عکس گرفت ، مثل حالتی که برای محیط خود ویندوز از Print Screen استفاده میکنیم.
من بیشتر میخوام ازش تو بازی فیفا 13 استفاده کنم.
ممنونم![]()
سلام
اگر میشه نرم افزاری معرفی کنید که بتوان توسط آن تو محیط بازی از صفحه مانیتور عکس گرفت ، مثل حالتی که برای محیط خود ویندوز از Print Screen استفاده میکنیم.
من بیشتر میخوام ازش تو بازی فیفا 13 استفاده کنم.
ممنونم![]()
نرم افزار Fraps
با این نرم افزار ساده و خیلی کم حجم میتونید علاوه بر گرفتن عکس با فرمت دلخواه خود ، فیلم هم بگیرید ، حتی هنگام پخش فیلم هم میتونید از آن عکس بگیرید...
یکی از ویژگی های عالی این نرم افزار ، استفاده ی بسیار اندک از فضای CPU و Ram می باشد و هیچگونه تاثیری در اجرای بازی نداره...
همین طوری که خودت گفتی می تونی از PRINT SCREEN استفاده کنی کار هم میکنه خودم امتحان کردم
ممنون ، آره ولی تو چندتا از بازیها اصلا کار نمیکنه. مثلا تو همین بازی فیفا هرچی PrtScrn رو میزن به جاش یه صفحه طوسی رنگ کپی میشه!!
من همون نرم افزار Frap رو که دوستمون پیشنهاد دادن رو دانلود کردم ، ولی باز هم مثل قبل که از دکمه PrtScrn استفاده میکردم یه صفحه طوسی رنگ کپی میشه.
لطفا راهنمایی کنین![]()
وقتی هم نشانگر موس رو میبرم روی اون بازی همون صفحه طوسی رنگ میاد :
![]()
این دو تا برنامه دیگه به اسم Mirillis Action با Bandicam تست کنید درضمن از شما حالت areo رو غیرفعال کردین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فعال هست. تاثیری داره؟
من نرم افزار Action رو نصب کردم ، ولی وقتی وارد بازی میشم و عکس میگیرم همون صفحه طوسی رنگ میاد !!!
![]()
لطفا راهنمنایی کنین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)