تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: درایور C در ویندوز 8

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

14 درایور C در ویندوز 8

با سلام.من ویندوز 8 در کامپیوترم نصب کردم و درایور سی کامپیوترم جایش بسیار کم شده(حدود 300 الی 400 مگ).اول که نصب کرده بودم این طوری نبود و 3 الی 4 گیگ جا داشت،اما الان این طوری شده و در بعضی کا رها ارور پر شدن سی را میدهد،مشکل نمی دانم از کجاست؟دکستاپ هم خالی است و هیچ نرم افزاری در سی نصب نیست!فضای درایور سی هم:14.6 گیگ.با تشکر.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

روی درایو C راست کلیک کن و Properties را اتنخاب کن بعد روی disk clean up کلیک کن روی clean system files کلیک کن و و اینجا نگاه کن ببین کدوم یک از گزینه ها حجم درایوت رو پر کرده تیکش رو بزن و ok کن تا فضای درایو خالی بشه

3. این کاربر از iMan.xP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maziar205's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با سلام.من ویندوز 8 در کامپیوترم نصب کردم و درایور سی کامپیوترم جایش بسیار کم شده(حدود 300 الی 400 مگ).اول که نصب کرده بودم این طوری نبود و 3 الی 4 گیگ جا داشت،اما الان این طوری شده و در بعضی کا رها ارور پر شدن سی را میدهد،مشکل نمی دانم از کجاست؟دکستاپ هم خالی است و هیچ نرم افزاری در سی نصب نیست!فضای درایور سی هم:14.6 گیگ.با تشکر.......
    کلا رو هر ویندوزی که نصب میکنید اول باید فضای مناسبی برای درایو C در نظر بگیرید چون این درایو برنامه ها و فایلهای زیادی جا میگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حداقل 20 گیگ برای درایو سی تون فضا بزارید تا به این مشکل بر نخورید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شمابرنامه Disk Space Fan Pro از پایین دانلود کنید بعدشم طبق شکل اجراش کنید ببینید این حجمی که از درایوشما رو بیشتر به خودش اختصاص داده مربوط به کدوم فایل میشه اگر که مشکلتون رفع نشد با برنامه minitool میتونید از پارتیشنهای یک درایو بگیرین به درایو c خودتون برای افزایش حجم درایو اضافه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من خودم در ویندوز اکس پی درایو سی پر شده بود با کلین آپ خود ویندوز درست شد.(50 گیگابایت فایل بیخودی بود!)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

به احتمال زیاد حجم اشغال شده مربوط به System Protection و بک آپ گرفتن اون از سیستم هست . این همون System Restore ویندوز ه
    شما روی computer روی دسکتاپ راست کلیک کن و Properties بزن و در پنل سمت چپ روی System Protection کلیک کن و داخل کادر روی درایو ویندوز یا مثلا C کلیک کن و در پایین Configure رو بزن و در صفحه باز شده در پایین Delete رو بزن و همه صفحات رو تایید کن و ok.

10. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Nima13465's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    اتفاقا من هم با همین مشکل روبرو شدم. در ویندوز 7 این مشکل اصلا وجود نداشت. من System Protection ویندوز رو هم غیر فعال کردم ولی اثری نداشت. این هم عکس درایو C از برنامه Disk Space Fan :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •