تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل jagged edge در نماهای سه بعدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض مشکل jagged edge در نماهای سه بعدی

با سلام ، نمیدونم این مشکل رو باید اینجا مطرح میکردم یا نه ولی یه مدتیه هر بازی یا به طور کلی هر محیط سه بعدی رو که اجرا میکنم به شدت کمبود antialiasing تو صفحه هست . مثلا کلا نمای دور تو بازیام با کمترین کیفیت ممکنه حتی تو high setting نمایش داده میشه . هر کاری فکر کنید کردم ( ویندوز عوض کردم ، گرافیکمو آپدیت کردم ، تنظیمات گرافیکمو تو کنترل پنلش تغییر دادم ، تمام کمک برنامه های گرافیکو نصب کردم از جمله framework direcx , ....) جالب اینه که این مشکل رو بعضیا (تو اینترنت میگشتم ) داشتن و همه میگن گرافیکو آپدیت کن یا تو کنترل پنل کارت گرافیک تغییر ایجاد کن و...... هیچکدوم از این کارا نه واسه من و نه واسه اون عده فایده ای نداشته و مشکل به قوت خودش باقیه . 'گفتم شاید مشکل سخت افزاری باشه یعنی یا کارت گرافیک یا مانیتور . هر دو رو هم work properly میزنه تو تنظیماتش . تو تنظیمات مانیتورمم همه چی رو high هست . البته تنظیمات اونم تغییر دادم ولی تغییری نکرد . خلاصه میخوام بدونم چی شده که از یه مدتی به بعد این مشکل برای لپ تاپ من پیش اومده . آیا باگ کارت گرافیکاست یا نه ؟ یه عکس هم از این موضوع واستون میذارم . پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنون system specs : core i5 1gb nvidia geforce 4gb ram 14"lcd

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ميشه مدل دقيق دستگاهتون رو بگيد؟ باياس رو هم سعي کردي اپديت کني؟ قبل از اپديت درايور اين مشکل برات پيش اومده بود؟ منظورم اينه که با درايورهاي قديم هم همين مشکل رو داري؟
    Last edited by hasanoooooooo; 01-12-2012 at 12:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ميشه مدل دقيق دستگاهتون رو بگيد؟ باياس رو هم سعي کردي اپديت کني؟ قبل از اپديت درايور اين مشکل برات پيش اومده بود؟ منظورم اينه که با درايورهاي قديم هم همين مشکل رو داري؟
    ممنون از راهنماییتون ، مدل دسگام acer 4750 هست . بایاس رو هنوز آپدیت نکردم . یه بار دادم گارانتی هاردم رو از مدل wd به toshiba تغییر داد . قبلا این مشکل نبود حالا نمیدونم قبل از آپدیت درایور بود یا نه ولی با درایورای قدیمی هم الان همچین مشکلی دارم میشه بگید مشکل کجاست ؟ بدم گارانتی ؟

داره خودمونی میشه rzgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مدل کارت گرافیک ات چیه؟
    من هر جا سرچ کردم فقط زده جیفورس ننوشته مدل اش رو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •