تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشکل در لب تاپ ایسر 5742g

در آغاز فعالیت MAFISCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض مشکل در لب تاپ ایسر 5742g

با سلام

دوستان،متاسفانه مدتیه لب تاپ بنده که گرافیک 540 جیفورس داره پس از نصب اخرین ورژن درایور کارت، بعد از اجرای برنامه های با گرافیک بالا با ارور(BSOD) با همون صفحه ابی مواچه میشه(ارور معروف به: nvlddmkm.sys) و فعلا عملا بلا استفاده شده و مجبورم از گرافیک اول لب تاپ استفاده کنم.اساتید اگر راه حلی رو برای این مشکل دارن راهنمایی کنن و اگر راه حلی نیست به طور کلی تعویض،ارتقا و یا تعمیر میشه و اگر بشه معمولا هزینه و کارمزد چقدر داره.

مشخصات:
    مدل:5742g
    cpu:cre i5
    windows:64 bit
    vga:nvidia geforce 540m

با تشکر ...

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اول اين تاپيک رو بخون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما درايور قديمي رو هم نصب کن ببين بازم ارور ميده؟ و اينکه اگر بعد از ويندوز + اپديت باياس+ امتحان کردن درايور هاي قديمي  گرافيک+ مطمعن شدن از ويروسي نبودن سيستم 

اول چيپ رو ريبال ميزنن که حدود 100 تومن قيمتش هست . 2 اينکه چيپ رو عوض ميکنن در صورت موجود بودن... بعضي وقتها با تعويض چيپ حتي مادربرد ديگه بوت نميشه و بايد برد عوض بشه که حدود 800 يا بيشتر هزينه تعويض مادر برد هست   هزينه تعويض چيپ هم حدود 200 تا 300 هست . 

3. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

چطور میتونی از گرافیک اولیه لپتاپ استفاده کنی اخه من همش دارم از گرافیک اولیه لپتاپم استفاده میشه و gtx660 که گرافیکم هست استفاده نمیکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چطور میتونی از گرافیک اولیه لپتاپ استفاده کنی اخه من همش دارم از گرافیک اولیه لپتاپم استفاده میشه و gtx660 که گرافیکم هست استفاده نمیکنه
    شما اخرين درايور گرافيک رو وصل کن وارد تنظيمات برنامه اي که همراه با درايور وصب ميشه راحت ميتوني تنظيم کني چه برنامه اي با چه کارتي شروع به کار کني... يا ميتوني تنظيم کني بصورت اتوماتيک خودش وقتي نياز داره بره روي کارت قدرتمند.....

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

گرافیک اولیه شما رو اطلاع ندارم چه مدلی هست،و ایا مشکلی مشابه داری یا خیر؟اگر مشکلی نیست که به راحتی میشه برحسب نیازتون از هر کدوم که خواستید استفاده کنید.اما گرافیکی که رو این مدل ایسر که دارم بعلاوه nvidia که مشکلشو بالا عرض کردم،مدل ATI Mobility Radeon™ HD 5470 with 512 MB که بد نیست و اگر باهاش با نرم افزارهی گرافیکی بالا استفاده نشه جواب میده.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش مطمعني؟ اخه تا حالا نشنيده و نديده بودم که رو يه لپتاپ 1 کارت gfoce , ati با هم باشن!‌ توي اينترنت هم الان سرچ زدم چيزي نديدم؟

داره خودمونی میشه rzgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

2 کارت گرافیکه ها
    من فقط ای ام ادی
    دیدم که 2 تا داره
    و اون یکی اینتل که همراه cpu
    از intel hd 3000
    intel hd 4000
    و یک کارت گرافیک دیگر استفاده کرده.

داره خودمونی میشه rzgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما اخرين درايور گرافيک رو وصل کن وارد تنظيمات برنامه اي که همراه با درايور وصب ميشه راحت ميتوني تنظيم کني چه برنامه اي با چه کارتي شروع به کار کني... يا ميتوني تنظيم کني بصورت اتوماتيک خودش وقتي نياز داره بره روي کارت قدرتمند.....
    رو دسکتاپ راست کلیک کن
    بعد گزینه configure switch able graphic
    رو بزن

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درود
    خیر دوست عزیز متن مربوط به مدل رو رو اشتباه کپی کردم که الان متوجه شدم.این مدل مربوط به 5742g-a هست.کارت گرافیک اولیه لب تاپ intel HD Graphic هست که بهش اشاره کرده بودم.در ضمن روش شما رو هم در کنار روش های دیگه که پیش از این انجام داده بودم متاسفانه جواب نداد.این نوع مشکل صفحه ابی گرافیک شرکت Nvidia ((ارور معروف به: nvlddmkm.sys).واسه خیلی از مشتریاش مشکل ایجاد کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •