سلام دوستان واقعا مرددم کدومارو انتخاب کنم ...
اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون.
سلام دوستان واقعا مرددم کدومارو انتخاب کنم ...
اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون.
S3 به آسونی با یک مقایسه ساده از همشون بهتره
ما پیر شدیم ولی هنوز این عادت تبعیض و جانبداری توی پی سی ورلد هنوز پا برجاست
حداقل بگو در کل کمی بهتره ، اونم توی ارقام
ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
۱. با اپدیت وان ایکس عالی میشه
۲. اگه کسی دنبال کیفیت و کلاس باشه شما نباید اسم اس ۳ رو بیاری
۳. اگه کسی دنبال صفحه نمایش زنده و طبیعی وبهتر هست نباید اسم سوپر امولدهای ابرنگی و غیر طبیعی رو بیاری
من نمیدونم شماها بت گوشی میخواین فتوشاپ کار کنین که همتون افتادین توی بنچ مارک بازی ؟؟؟؟
بخدا اگه یه گوشی ۵ درصد توی گرافیک و سی پی یو عقب باشه که هیچوقتم استفاده نمیشه ولی صفحه بهتر داشته باشه ، خوشگل تر باشه ، با کلاس تر باشه ، با کیفیت تر باشه ، خوش ساخت تر باشه ، اینترفیس بهتری داشته باشه ، در کل بخدا بهترع و مفید تر
وسلام
هر سه گوشی گوشی های عالی و قوی ای هستند
اینجا دیگه سلیقه مطرح میشه که با توجه به سلیقه خودتون یکی را انتخاب کنید
شما به دیدن مشکلات وان اکس،همینطور در نظر گرفتن ساپورت و همینطور قابلیت های اختصاصی گوشی رو جانبداری میگی؟
زیادی جو نگیره شما رو .حرفی دارید که با مدرک باشه بفرمایید.
ال جی پشتیبانی نرم افزاری ضعیفی از گوشی میکنه ( آپدیت سیستم عامل ) اما در مقایسه با امکانات سخت افزاری قیمت مناسب تری داره
از لحاظ کیفیت عکس و فیلم , سامسونگ SIII سر تر از بقیه هست
شخصا اگر قیمت برام مهم نباشه , SIII را ترجیح میدم گرچه در واقعیت, قیمت همیشه فاکتور مهمی برام بوده !
Last edited by hajHasan; 30-11-2012 at 02:20.
تا جایی که من میدونم بیشتر مشکل ها مربوط به سری های اول بود و الان توی فامیل ما ۳ نفر خریدن چند ماه اخ هم نگفته
جو گیری نیست عزیزم ، جو گیری مال یه عده هست که با یه بنچ مارک تصمیم میگیرن این گوشی خوبه یا نه اون یکی خوبه
خوشم میاد خوب گول شرکت های سازنده رو میخورین ، ۸ هسته ای هم بیاد میگید حتما لازمه و میخرین
فناوری خیلی خوبه و ارتقا ، ولی اگه استفاده بشه و بدرد بخوره
مثلا صفحه نمایش فول اچ دی واقعا ارزش ارتقا رو داره
ـــــــــــــــــــــ
شما مثل کسی هستین که میخواد واسه یه شرکت دولتی سیستم بخره و فقط کارایی واسش مهمه
یه مثال واست میزنم اگه جوابمو دادی من همه ی حرفام رو پس میگیرم :
هر دو گوشی اس ۳ و وان ایکس بسیار قوی هستن توی سخت افزار ، اما اس ۳ ، کمی { دقت کنید فقط کمی } قوی تر هست ، خوب به فرض قبول
من میگم کسی که اس ۳ داره از زیبایی وان ایکس ، از کیفیت ساختش ، از اینترفیسش و ..... محروم و هر روز توی دستش حس میکنه این اختلاف رو
ولی کسی که اس ۳ داره که برگ برندش رو کمی قوی تر بودن سخت افزار باید بدونیم چه کاری میتونه انجام بده که وان ایکس نمیتونه ، چه برنامه یا بازی میتونه نصب کنه که در وان ایکس اجرا نشه ؟
در ضمن اچ تی سی هم ساپورت خیلی خوبی داره و بعد سامسونگ سریعترین اپدیت ها رو داره ، فقط واسه چند هفته که دلیل به خرید نمیشه
تقریبا میشه گفت هنوزم هیچ چیزی وجود نداره که حتی گلکسی اس ۲ نتونه انجام بده ، چه برسه به وان ایکس ، پس فاکتورهای دیگه پر رنگ تر میشن
دوستان من ساپورت خیلی برام مهمه ...
پس با این احتساب lg کنار میره ...
من راستش با ظاهر اس 3 اصلا حال نمیکنم ...
فقط میخوام بدونم واقعا تفاوت ساپورت نرم افزاری همون چند هفته است؟
داداشم من خودم گوشیم ایفون ۴ اس هست ، نه سامسونگ مال بابام هست و نه اچ تی سی
برای من کیفیت و زیبایی خیلی مهم هست ، شاید برای کسی کمتر مهم باشه ، و کمی قوی تر بودن سخت افزار خیلی مهم باشه ( البته گفتم از بدبختی همونم بکار نمیاد )
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
الان هر ۲ گوشی اخرین اپدیت رسمی یعنی ۴.۱ رو گرفتن
در اپدیت فقط نکسوس ها شدیدا بیشتر و سریعتر مورد توجه هستن
سلام من تاپیک رو کامل نخوندم ولی شم میتونی به سایت دیجی کالا مراجعه کنی و نظرات اون هایی که این گوشی رو خریدن بپرسید
به نظر من lg بهتر چون cpu بکار رفته درlg کمتر از بقیه داغ میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)