تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: حذف ویروس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض حذف ویروس

سلام
    یه چندروزیه که سیستمم با یه ویروسی الوده شده که علائمش اینا هست: اگه فلش با این ویروس الوده بشه 5 تا فایل به وجود میاد که 4 تاش copy of shortcut و یکیش هم یه پوشه ای به اسم RECYCLER هست. سیستم بیشتر اوقات درحال لود کردنه. گاهی اوقات هم کلیک که میکنیم یه کار دیگه میکنه
    چه جوری این ویروسو پاک کنم بدون اینکه نخوام ویندوزم رو عوض کنم.. ویندوزم ایکس پی
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض پاسخ

سلام دوست عزیز. اولا ویندوز اکس پی خیلی ضعیفه و به راحتی ویروس میگره. به نظر من ویندوز سون یا هشت نصب کن. فعلا سون بهتره چون سرویس پکش نیومده. اگرم میخوای که همین ویندوزو داشته باشی از دیسک نجات kaspersky internet security استفاده کن و از طریق اینترنت آپدیتش کن و توی تنظیمات قسمت اسکن، حساسیتوش ببر بالا و هر چی گزینه هست انتخاب کن. بعد یه بار بزن کل سیستمو اسکن کنه. وقتی که اسکن شد از طریق Safe Mode یبار درایو C رو Chek Disk بزن. بعدشم سیستمو ریست کن و از طریق سی دی ویندوز اکس پی یبار سیستمتو Repair کن.اگه هم بعدش از نرم افزارای بهینه سازی مثل windows Doctor استفاده کنی که نور علی نور میشه.انشا الله که درست میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه مشکلی پیش اومد من در خدمتم. اینم شمارم: 09373963489

3. 2 کاربر از shadow_inet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •