سلام
برای بودجه 2.5 تومن
و برای نرم افزارهای مورد استفاده کامپیوتر چه لپ تاپی میشنهاد میدید؟
و البته سنگین ترین برنامه مورد استفاده روی این لپ تاپ نرم افزار کتیا خواهد بود
گیم هم بازی نخواهیم کرد روش!
سلام
برای بودجه 2.5 تومن
و برای نرم افزارهای مورد استفاده کامپیوتر چه لپ تاپی میشنهاد میدید؟
و البته سنگین ترین برنامه مورد استفاده روی این لپ تاپ نرم افزار کتیا خواهد بود
گیم هم بازی نخواهیم کرد روش!
بدون شک مدل hp pavilion dv6 7030 برای شما مناسبه به دلیل کانفیگ بالا به خصوص پردازنده بسیار قوی و 4 هسته ای که برای پردازش نرم افزار های مهندسی بسیار عالیه ..
جزء آخرین سری Pavilion dv6 هست که ساخت 2012 ...
دیزاین بسیار بسیار زیبا و شیکی هم داره .
از نظر امکانات و تکنولوژی های به کار رفته و اسپیکر بی نظیر Beats Audio همراه با ساب ووفر هم که دیگه انفجاره !
تو خرید این مدل نباید تعلل کرد !
پیشنهاد من Acer v3 i7ivyهستش،از این مدلی که دوستمون معرفی کرد خیلی قویتره.
acer v3 انتخاب مناسبی هست.
سری z570 و z470 از لنوو بهترین انتخاب هست
سری dv6 و K5 هم از ایسوس مناسبه
4540s hp هم یکی از انتخابهای خوب توی این رنج قیمت هست . پردازنده قوی و داشتن حافظه کافی و فضای خوب hdd اش برای کاربرد شما مناسبه .
فقط به یه نکته توجه کن و اون اینکه با توجه به رشته ات اصلا" صفحه نمایش 14 نخر چون اگه بخوای کارهای برنامه نویسی انجام بدی مناسب نیست و فضای کاری کمی روی displayات داری . این مدل صفحه نمایش 15/6 داره و مناسبه .
ظاهر لپ تاپ هم قشنگ هست و بدنه محکم و قوی داره . قیمتش حدودا" 2 تومان هست .
کانفیگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by alilosting; 29-11-2012 at 11:14.
n53sm
a53sm
این دو مدل ایسوز هستند
لطفا بگید اورجینالشون چه کانفیگی دارند؟
چون تو بازار زیاد دیده میشه که هارد و رم و . . . رو درمیارن و عوض میکنن !!!!
و همچنین بگید کیفیتشون در چه حدیه
و همچنین لطفا قیمت روز رو هم بگید
A53 sm :
CPU: INTEL i7 / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500 GB++ SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 630M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
N53 sm :
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB++ SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 630M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg /DOS / full
جفتشون از لحاظ کانفیگ خوبن ولی مشکلات جدی هم دارن مثل تاچ پلاستیکی و بسیار بد ( خودم شخصا با n55 کار کردم ) / کیبرد وحشتناک تخیلی با کلید بدون فاصله از هم و عدم ضد آب بودن / کولینگ معمولی / سوکت بی کیفیت / طراحی تقریبا تخیلی و جواد گونه ! / اسپیکرنویز دار سری N و ...( برین توتاپیک سری N اونجا گفتن ) ...
بین 2700 -2600 باید باشه !
رسما کوبیدید دیگه
موندم چی بگیریم !
ایسر که تو شورای مشورتی رد شد
2.5 الی 2.9 یه لپ تاپ
بین این همه مدل واقعا سخته انتخاب کردن
خوب 3T بدین به dv6 7000 تا دیگه رقیبی نداشته باشه و کسی هم نتونه ردش کنه !
من برندی رو زیر سوال نمی برم هیچ وقت فقط اساس پیشنهادم براینه که همه چیزی رو بخرن که فقط براشون راضی کننده نباشه و لذت ببرن وگرنه برای من چه فرقی داره شما ایسر بگیری یا اچ پی !
من نظرم به اچ پی خیلی نزدیکه از من گفتن بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)