تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: join کردن در mysql

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

14 join کردن در mysql

با سلام
    کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
    Last edited by hamedarian2009; 30-11-2012 at 12:43.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

وقتی میخام join کنم این پیغام خطارو میده :
    Error

SQL query:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] `customers` ADD FOREIGN KEY ( `customerid` ) REFERENCES `laptop`.`orders` (
    `customerid`
    ) ON [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RESTRICT ON [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RESTRICT ;

MySQL said: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    #1452 - Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`laptop`.<result 2 when explaining filename '#sql-a08_5b'>, CONSTRAINT `#sql-a08_5b_ibfk_1` FOREIGN KEY (`customerid`) REFERENCES `orders` (`customerid`))

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    این که شما انجام دادید جوین کردن نیست. این کلید خارجی به جدولها اضافه میکنه که دو تا جدول رو با هم مرتبط میکنه. برای جوین کردن لزوماً نیاز نیست کلید خارجی وجود داشته باشه. ضمن اینکه کلید خارجی در همه انجین های mysql قابل استفاده نیست. مهمترینش myisam هست که کلید خارجی رو نادیده میگیره

برای جوین کردن اینطور که از کدتون میشه برداشت کرد میتونید از این کوئری استفاده کنید (فیلدها رو باید مطابق نیازتون ویرایش کنید و احتمالاً WHERE هم اضافه کنید...):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خب من میخام دوتا جدولو بهم ربط بدم که آخرش وقتی دیاگرامشو بیارم جدولا با یک خط به یکدیگر متصل باشن .
    اینو تا sql server انجام دادم ولی اینجا نمیشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب پس باید چند نکته رو در نظر بگیرید:
    اول اینکه انجینی که استفاده میکنید باید InnoDB باشه.
    بعد هم چک کنید که نوع فیدلها در هر دو جدول یکسان باشه.
    در نهایت هم بهتره که جدول ها خالی باشه. چون اگر خالی نباشه و اطلاعاتی که داخلش هست معتبر نباشه (مثلاً یک کلید استفاده شده باشه که در جدول مرجع وجود نداشته باشه) همین ارور رو که گذاشتید میده و کلید خارجی اضافه نمیشه.
    اگر به هر دلیلی نمیتونید جدول رو خالی کنید باید چک کنید که همه رکوردهای جدولی که کلید خارجی داره معتبر باشند.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خوب پس باید چند نکته رو در نظر بگیرید:
    اول اینکه انجینی که استفاده میکنید باید InnoDB باشه.
    بعد هم چک کنید که نوع فیدلها در هر دو جدول یکسان باشه.
    در نهایت هم بهتره که جدول ها خالی باشه. چون اگر خالی نباشه و اطلاعاتی که داخلش هست معتبر نباشه (مثلاً یک کلید استفاده شده باشه که در جدول مرجع وجود نداشته باشه) همین ارور رو که گذاشتید میده و کلید خارجی اضافه نمیشه.
    اگر به هر دلیلی نمیتونید جدول رو خالی کنید باید چک کنید که همه رکوردهای جدولی که کلید خارجی داره معتبر باشند.
    خیلی خیلی ممنون
    من همه مواردو درست انجام داده بودم فقط جدولم چون پر بود این ارور رو میداد. جداولو خالی کردم درست شد.
    فقط یک سوال دیگه تو my sql چطوری دیاگرامشو ببینیم جوری که ارتباط جداولو بهم نشون بده تو sql server انجام دادم ولی my sql نمیدونم کجاست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

mysql فقط سروره و gui نداره
    برای رابط گرافیکی میتونید از نرم افزارهای دیگه استفاده کنید. من از navicat استفاده میکنم. فکر میکنم mysql workbench هم چنین امکانی داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •