تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: این ویندوز 8 من چشه ؟؟؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض این ویندوز 8 من چشه ؟؟؟

سلام
    من با این وین 8 خیلی مشکل دارم

خیلی کنده ، مثلا وقتی یه فولدری رو باز میکنم کلی فکر میکنه ، بعد فولدر میاره سه تا فایل سبک توشه ، خیلی این جوری میشه ، با هر فولدری
    StartUp ویندوز خیلی کنده من یه برنامه 500kb رو چند ساله استفاده میکنم ، وقتی دسکتاپ بالا میاد خیلی طول میکشه تا برنامه رو اجرا کنه و کلا وین برا کار اماده بشه (یاد سیستم های قبلیم میافتم )

خیلی جالبه که سرعت وبم کم شده مثلا وقتی دان میزارم قشنگ طول میکشه تا شروع به دان کنه سرعتشم اونی نیست که همیشه بود ، همه app های مترو رو هم پاک کردم هرچی تنظیم دیگه هم بوده انجام دادم اما نمیدونم چرا این جوریه

من از سافت 98 گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سافت 98 گفته :
    این ویندوز از آخرین نسخه ویندوز Windows 8 Build 9200 ارائه شده از مایکروسافت تهیه شده و تنها آپدیت ها و Net Framework 3 بهش اضافه شد و تغییری دیگری در ویندوز صورت نگرفته.
    این لیست آپدیت هاست

همشو پاک کردم فرقی نکرد

،چند بارم هم از اول فرمت کردم و نصب کردم بازم هیچی ، درایور نصب کردم نکردم فرقی نداشت از این کرک استفاده کردم Windows.8.Offline.Activator.Build.121105 فکر کنم بهترین باشه

بلو اسکرین هم خیلی بیشتر از 7 میده نمیدونم چرا ، بعد همین جور الکی فکر میکنه یا الکی صدای هارد رو در میاره ، بازم مشکل داره اما اینا مهم تریناشون هستند

چیزی که جالبه اینه که من نسخه ConsumerPreview رو که نصب میکنم عالیه هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره

از نظر سخت افزار هم هیچ مشکلی برای اجرای وین 8 ندارم اما ....

دوستان بنظرتون من چی کار کنم ، زورش واسه اینه که 2.8GB رو دان کردم و الان هیچی
    Last edited by ELSIN; 23-11-2012 at 21:08.

2. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

دوست عزیز ؛ قضیه میتونه به خیلی چیزا برگرده ...

یکی هارده --------- پیشنهاد --------> یک تست Health از هاردت بگیر ، مثلا با نرم افزار HD tune (بدون تیک Quick) یا نرم افزار HDD Regenator تحت DOS که فعلا این دومی لازم نیس (در صورت bad sector داشتن نرم افزار بسیار قوی هستش) ...

یکی دیگه درایور های سیستمته ----- پیشنهاد ------> درایو های مهم سیستم و اصلی رو خودت از سایت سازنده چک کن و آخرین نسخه ی سازگار با 8 رو دان کن ، منظور اینکه با نرم افزار هایی که اتوماتیک چک میکنن، استفاده نکنید ......

یکی دیگه مسائل نرم افزاری مثل آنتی ویروس و سلامت ویندوز از لحاظ ترو جان و Warm و غیره ست --------پیشنهاد-------> از یک انتی ویروس خوب مثل ESET که راحت هست و در کنار اون یک تروجان رموور خوب مثل نرم افزار Trojan Remover آپدیت شده استفاده و سیستم رو اسکن کنید ...

یکی دیگه میتونه سازگار نبودن یک سخت افزار حتی مثلا یک پرینتر و یا یک چیزی دیگه در مواقعی نادر باعث بعضی Unstable ای میشه .... ( که دلایل خاصی داره و بسیار کم پیش میاد .... )

و ....

در ضمن با اون پاک کردن آپدیت دقیقا داری راه خلاف قضیه رو میری ... اتفاقا شما باید بازم بذاری دوباره خوده ویندوز اسکن بکنه ببینی اگه اپدیت دیگه ای لازم داره بگیری نه اینکه قبلی ها هم بپاکی (چون اونا فقط مربوط Net Micro. هستن) قطعا چیزای دیگه لازم داره چون هنوز اون GDR نیست ...

موفق باشید %
    Last edited by mt17770; 24-11-2012 at 00:54.

4. 3 کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از جواب

میدونی من به 7 که برمیگردم هیچ مشکلی ندارم ،حتی به ورژن ConsumerPreview هم که میرم مشکلی ندارم ، اما توی این 8 ....

درایور ها توی ConsumerPreview با 8pro فرقی دارند ؟ اخه توی ConsumerPreview درست کار میکنند نباید توی 8pro هم درست کار کنند ؟ بعد من اصلا درایوری بجز صدا نصب نمیکنم ، بدون درایور صدا هم همه مشکل ها هست

نمیدونم قاطی کردم

این گزینه که توی مترو هست فکر کنم خوب باشه ، فقط دقیقا چی رو پاک میکنه ؟؟؟

فقط درایو ویندوز (C) یا کل هارد رو ، چون زده همه فایل های شخصی پاک مشه

ادم میترسه

6. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجیبه
    خوب اگه برات امکان پذیره یه نستخه انترپرایس دانلود کن

8. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این ویندوز مشکلاتی داره که هنوز کشف نشده . شاید هم به مشکلات نرم افزار های 3rd party برمیگرده . به هر حال پیشنهادی که میکنم اینه که اگه مشکلی دارین با 8 مثل من فعلا برگردین به 7 تا شاید این مشکلات درست بشه .

10. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

ممنون از جواب

میدونی من به 7 که برمیگردم هیچ مشکلی ندارم ،حتی به ورژن ConsumerPreview هم که میرم مشکلی ندارم ، اما توی این 8 ....

درایور ها توی ConsumerPreview با 8pro فرقی دارند ؟ اخه توی ConsumerPreview درست کار میکنند نباید توی 8pro هم درست کار کنند ؟ بعد من اصلا درایوری بجز صدا نصب نمیکنم ، بدون درایور صدا هم همه مشکل ها هست

نمیدونم قاطی کردم

ادم میترسه
    والا بنده از این App استفاده نکردم ، ولی در کل Personal Files اینجا بنظرم منظور Data ها و Custum سازی برنامه ها و ویندوز هستش و به دیتا روی درایو ها ی دیگه کاری نداره !! (البته بنده هیچ تضمینی نمیکنم)

در کل میتونین از Refresh your PC استفاده کنید که حالت Safe تر و Lite تر همین Reset your PC هستش ... که به دیتا هاتونم کاری نداره ........ (اسمشو سرچ کنید)

ولی در کل بعید میدونم این گزینه ها کمک خاصی بکنن ( چون بهرحال بالاتر از ویندوز رو پاک کردن و دوباره نصب کردن که نداریم اگر اون نتونسته مشکلو حل کنه خب اینا هم طبیعتا نباید بتونن .... )

اما اینو بدونید اگه مشکل Blue Screen دارید و این مشکلو توی 7 ندارید ، احتمال بسیار قوی قوی ناسازگاری درایورها (مخصوصا گرافیک) با وین8 هستش .... (البته جنبه ی سخت افزاری هم داره که . . . . بیخیال )

پس در کل پیشنهاد میکنم اگه روی وین 7 ، سیستمون Stable هستش ، اصلا خودتونو زحمت ندین و اذیت نکنید .... تغریبا تمام قابلیت های وین8 توی 7 هم هس ....

موفق باشید %
    Last edited by mt17770; 24-11-2012 at 12:14.

12. 3 کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از جواب

نمیدونم قاطی کردم

ادم میترسه
    ویندوز consumer خیلی نزدیک به ویندوز 7 هست بطوریکه داریورهای گرافیک ویندوز 7 هم روش میشه نصب کرد دلیلش رو نمیدونم ولی با ویندوز 8 خیلی فرق داره در ضمن محدودیت زمانی داره و اگر شما توی command prompt دستور winver را تایپ کنید تاریخ دقیق انقضای ویندوز را میزنه که فکر کنم حدود 3 ماه دیگه باشه در ویندوز 8 pro شما باید داریورهای جدید که مخصوص ویندوز 8 هست را دانلود کنید که برای کارت گرافیک و صدا اگر آخرین نسخه را دانلود کنید کار میکنه
    این تصویری هم که گذاشتین مربوط به نو کردن ویندوز هست و همه چیز ویندوز را به حالتی که هنگام اولین نصب ویندوز داشتین برمیگردونه و تغییرات فقط روی درایوی که ویندوز هست اعمال میشه یعنی مثلا اگر ویندوز رو روی درایو c نصب کرده باشین باید حواستون باشه فایلهایی که روی این درایو ذخیره شده مثلا توی پوشه my document رو به یه درایو دیگه منتقل کنید چون بعد از ریست پاک میشه ...

14. 3 کاربر از iMan.xP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عجیبه
    خوب اگه برات امکان پذیره یه نستخه انترپرایس دانلود کن
    یه چیز خنده دار اینه که بعضی جاها اسکرول کار نمیکنه ، مثلا یه کادر رو سلکت میکنم بعد اسکرول میکنم اما پنجره زیریش بالا پایین میشه

والا بنده از این App استفاده نکردم ، ولی در کل Personal Files اینجا بنظرم منظور Data ها و Custum سازی برنامه ها و ویندوز هستش و به دیتا روی درایو ها ی دیگه کاری نداره !! (البته بنده هیچ تضمینی نمیکنم)

در کل میتونین از Refresh your PC استفاده کنید که حالت Safe تر و Lite تر همین Reset your PC هستش ... که به دیتا هاتونم کاری نداره ........ (اسمشو سرچ کنید)

ولی در کل بعید میدونم این گزینه ها کمک خاصی بکنن ( چون بهرحال بالاتر از ویندوز رو پاک کردن و دوباره نصب کردن که نداریم اگر اون نتونسته مشکلو حل کنه خب اینا هم طبیعتا نباید بتونن .... )

اما اینو بدونید اگه مشکل Blue Screen دارید و این مشکلو توی 7 ندارید ، احتمال بسیار قوی قوی ناسازگاری درایورها (مخصوصا گرافیک) با وین8 هستش .... (البته جنبه ی سخت افزاری هم داره که . . . . بیخیال )

پس در کل پیشنهاد میکنم اگه روی وین 7 ، سیستمون Stable هستش ، اصلا خودتونو زحمت ندین و اذیت نکنید .... تغریبا تمام قابلیت های وین8 توی 7 هم هس ....

موفق باشید %
    app نیست توی تنظیمات حالت مترو هست ، ببین

کادر سبز اونی هست که شما گفتی کادر قرمز اونی که من گفتم

نه Blue Screen که رفیق pc منه اما توی 8 بیشتر شده

با 8 خیلی حال میکنم اما این مشکلات خیلی عجیبه

دوستانی که دقیق میدونند " remove everything and reinstall windows " چیه لطفا کمک کنند

ممنون

16. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ویندوز consumer خیلی نزدیک به ویندوز 7 هست بطوریکه داریورهای گرافیک ویندوز 7 هم روش میشه نصب کرد دلیلش رو نمیدونم ولی با ویندوز 8 خیلی فرق داره در ضمن محدودیت زمانی داره و اگر شما توی command prompt دستور winver را تایپ کنید تاریخ دقیق انقضای ویندوز را میزنه که فکر کنم حدود 3 ماه دیگه باشه در ویندوز 8 pro شما باید داریورهای جدید که مخصوص ویندوز 8 هست را دانلود کنید که برای کارت گرافیک و صدا اگر آخرین نسخه را دانلود کنید کار میکنه
    این تصویری هم که گذاشتین مربوط به نو کردن ویندوز هست و همه چیز ویندوز را به حالتی که هنگام اولین نصب ویندوز داشتین برمیگردونه و تغییرات فقط روی درایوی که ویندوز هست اعمال میشه یعنی مثلا اگر ویندوز رو روی درایو c نصب کرده باشین باید حواستون باشه فایلهایی که روی این درایو ذخیره شده مثلا توی پوشه my document رو به یه درایو دیگه منتقل کنید چون بعد از ریست پاک میشه ...
    چرا این پستو ندیدم

ممنون از راهنمایی

داریور صدا که جدید نداره و من از ورژن Realtek AC 97 Vista Audio Driver 6.305 استفاده میکنم

اما گرافیک اخری 306.97-desktop-win8-win7-winvista-32bit-english-whql هست که با اینم مشکلات هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فکر کنم گزینه remove everything and reinstall windows برای وقتی هست که شما میخای pc رو بفروشی و باید همه چیز رو روش پاک کنی ، همه چیز

18. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

یه چیز خنده دار اینه که بعضی جاها اسکرول کار نمیکنه ، مثلا یه کادر رو سلکت میکنم بعد اسکرول میکنم اما پنجره زیریش بالا پایین میشه

app نیست توی تنظیمات حالت مترو هست ، ببین

کادر سبز اونی هست که شما گفتی کادر قرمز اونی که من گفتم

نه Blue Screen که رفیق pc منه اما توی 8 بیشتر شده

با 8 خیلی حال میکنم اما این مشکلات خیلی عجیبه

دوستانی که دقیق میدونند " remove everything and reinstall windows " چیه لطفا کمک کنند

ممنون

فقط در حرف آخر بنده ، حتما حتما اگر bule screen زیاد دارین ، حتما حتما جدی بگیرید و حتما تست سخت افزاری مخصوصا از هارد و رم (مثل نرم افزار memstester) و همچنین برق رساتی صحیح سیستم (از پاورتون مطمئن باشید) و همچنین مطمئن بودن از سلامت اتصالان مخصوصا مثلا کانکتور های ساتا یا اگه از تبدیل IDE to Molex استفاده میکنید ، حتما اینارو چک کنید ...

و بعد از مسئله سخت افزاری ،همونطور که قبلا گفتم درایور ها ........

موفق باشید %

20. 2 کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •