تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: غیر فعال بودن lan

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض غیر فعال بودن lan

با سلام.وقتی که از طریق پورت لن مودم رو به کیس وصل میکنم ولی جواب نمیده.درایورها هم کامل نصب هستن.میخواستم ببینم چجوری میشه فعالش کرد.ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام.وقتی که از طریق پورت لن مودم رو به کیس وصل میکنم ولی جواب نمیده.درایورها هم کامل نصب هستن.میخواستم ببینم چجوری میشه فعالش کرد.ممنون
    یک عکس از دیوایس مینیجر بدین

یعنی ضربردر قزمز رو lan است ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز منظورم از اینکه چجوری فعالش کنم این بود که ممکنه لن از جای مثل بایوس یا تنظیمات خاصی فعال بشه راهنماییم کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم عکس

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای فعال کردن لن هم میتونید از ویندوز اقدام کنید هم از بایوس از قسمت integrated peripherals

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برای فعال کردن لن هم میتونید از ویندوز اقدام کنید هم از بایوس از قسمت integrated peripherals
    ممنون دوست عزیزز ولی میشه بیشتر توضیح بدید؟از کدوم قسمت ویندوز؟از کدوم قسمت بایوس؟؟ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون دوست عزیزز ولی میشه بیشتر توضیح بدید؟از کدوم قسمت ویندوز؟از کدوم قسمت بایوس؟؟ممنون
    تو ویندوز اگه xp دارین تو network connection و در ویندوز سون در network and sharing هم لن رو میتونید غیرفعال کنید هم از تو بایوس میتونید اینکارو بکنید توگزینه ی integrated peripherals میخواین از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو ویندوز اگه xp دارین تو network connection و در ویندوز سون در network and sharing هم لن رو میتونید غیرفعال کنید هم از تو بایوس میتونید اینکارو بکنید توگزینه ی integrated peripherals میخواین از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
    ممنون دوست عزیز مشکل حل شد.توی قسمت network and sharing دیزیبل بود که درستش کردم ولی الان یه مشکل تازه دارم.وقتی با یو اس بی وصل میشم سرعتم خوبه ولی وقتی با لن وصل میشم سرعتم افتضاح میشه!!!!میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون دوست عزیز مشکل حل شد.توی قسمت network and sharing دیزیبل بود که درستش کردم ولی الان یه مشکل تازه دارم.وقتی با یو اس بی وصل میشم سرعتم خوبه ولی وقتی با لن وصل میشم سرعتم افتضاح میشه!!!!میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟؟
    درایور لن رو آپدیت کنید درست نشد برید دیوایس مینیجر رو لن راست کلیک کنید peroperties در تب advance گزینهی speed and duplex رو پیدا کنید و بزارین رو آخرین سرعت در حالت full duplex

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

انجامش دادم ولی تغییری نکرد.به غیر از این قضیه هر بار که سیستم رو ریستارت میکنم دوباره لن disable میشه و با کلی مکافات دوباره باید enable کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

انجامش دادم ولی تغییری نکرد.به غیر از این قضیه هر بار که سیستم رو ریستارت میکنم دوباره لن disable میشه و با کلی مکافات دوباره باید enable کنم
    وقتی سیستم رو روشن کردین برین ببینید از تو بایوس فعال است یا نه اگه فعال نیست فعالش کنید سیو کنید و دوباره سیستم رو خاموش کنید ببینید با روشن شدن سیستم باز در بایوس فعال است یا نه

به نظر من درایور لن رو کلا از سیف مود پاک کنید و آخرین ورژنشو دوباره نصب کنید در دیوایس مینیجر در peroperties در تب power managment هم همه تیک رو بردارین و دوباره تست کنید

بهتره بدید بیرون بایوس مین رو براتون آپدیت کنند و از سلامت ویندوز هم اطمینان پیدا کنید

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •