تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشکل با خرابي چيپ گرافيک y560 lenovo

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض مشکل با خرابي چيپ گرافيک y560 lenovo

سلام دوستان چيپ گرافيک لپتاپ من ظاهرا خراب شده. نماينده سازگار گفت که ظاهرا چيپ گير نمياد. و بايد بديم به يکي که ميره چين با دبي بياره!‌ قيمت هم حدود 300 گفت بمن.. البته گفت ما قبل از اينکه چيپ رو عوض کنيم يک بار ريبال ميکنيم شايد درست بشه.... 

کسي ميدونه ريبال دقيقا چي هست؟ اين يارو ميگفت که اگه با ريبال درست بشه ميشه مثل قبلش؟‌     يه سرچ زدم ديدم ظاهرا يه روش ديگه هم هست که چيژ رو گرم ميکنن که بهش زنگ زدم گفت ممکنه تاب برداره بردت ما اينکارو نميکنيم... ميگفت اگه با ريبال برگرده 70 80 خرجشه ...
    کسي ميتونه کمکم کنه تو اين موضوع؟ تو اين وضعيت دلار و قيمت لپتاپ بايد برا همچين کانفيگي 2 ميليون بدم.... از يک طرف هم ميترسم لپتا1 ديگه برام لپتاپ نشه... کسي تجربه اي نداره؟  اينم بگم که حودش ميگفت يه بار سيستم رو روشن کرده و يه راست رفته تو ويندوز... بدون هيچ مشکلي و درايور هم وصل بوده...  

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسي نظري نداره؟؟ 

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrt2iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    TEHRAN-REY

پيش فرض

ریبال یعنی. ! تعمیر ! تلاش ! حالا کجاست لبتاب ? من میگم اگه گارانتیه زنگ بزن باهاش خیلی مودبانه بگو روش کار کنن که 300 خرجش نشه ! موفق باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پيش گارانتي هست اما دستگاهع که گارانتي نداره... من که از خدام هست. حالا نهايت اگه حتي بخوام 300 خرجش کنم بازممممم ميگه قطعه پيدا نميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrt2iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    TEHRAN-REY

پيش فرض

بازم بپرس شاید یه اوراقی گیر بیاری ! از گارانتی بگیرش نا امیدت میکنن ! تو اینتر نت بگرد شاید ! برد باشه برا خرید گوش بحرف گارانتی نده موفق باشی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من .....
    همونطور که تو PM هم گفتم چیپ دستگاه شما کمی کمیاب هست .
    اصطلاح ریبال و Rework به heat دادن به چیپ گرافیک و ....می گویند با اینکار ممکنه اتصالات چیپ با برد دوباره برقرار بشه و دستگاه شروع بکار مجددی داشته باشه.

زمانی که با این وضعیت درست بشه با حتی اگر تعویض هم بشه تقریبا مثل روز اول نیست و بیشتر بایستی ملاحظه کنید.

چیپ رو اگر پیدا کردید حتما نو باشه .(بعضی ها شیطونی میکنن و...)

امیدوارم کار به برد نکشه .متحمل هزینه ای بیش از 300 خواهید شد.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حالا چیکارش کردی که چیپش سوخت؟ بگو تا ما تکرار نکنیم :(

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

زيرش کول پد بود . داشتم بازي ميکردم pes 13 با اخرين تنظيمات گرافيکي//// حدود 1 ساعت بازي کردم بعد هم سيستم رو خاموش کردم. بعد از 3 ساعت که روشنش کردم بعد از لوگو ويندوز هنگ ميکرد سيستم .... وارد safe mod شدم و درايور گرافيک رو ديسيبل کردم ويندوز بالا اومد/// خلاصه هر کاري که کرديم نشد که نشد. اول فکر کردم از ويروس هست يا ويندوز بيا درايور.  واقعا اونجوري که من مواظب دستگاه بودم  بعيد ميدونم والدين مواظب فرزندان باشن. لعنت به اين لنوو. ديگه غلط کنم باهاش حتي 1 دقيقه بازي کنم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زيرش کول پد بود . داشتم بازي ميکردم pes 13 با اخرين تنظيمات گرافيکي//// حدود 1 ساعت بازي کردم بعد هم سيستم رو خاموش کردم. بعد از 3 ساعت که روشنش کردم بعد از لوگو ويندوز هنگ ميکرد سيستم .... وارد safe mod شدم و درايور گرافيک رو ديسيبل کردم ويندوز بالا اومد/// خلاصه هر کاري که کرديم نشد که نشد. اول فکر کردم از ويروس هست يا ويندوز بيا درايور. واقعا اونجوري که من مواظب دستگاه بودم بعيد ميدونم والدين مواظب فرزندان باشن. لعنت به اين لنوو. ديگه غلط کنم باهاش حتي 1 دقيقه بازي کنم.
    دوست من.....
    1 ساعت بازی با آخرین تنظیمات !!!!زیر کول پد که هیچی باید کولر گازی می ذاشتی!!!!!
    این موضوع ربطی به لنوو بودن نداره.همه لب تاب ها بدلیل سیستم کولینگ بسیار ضعیفتر نسبت به کیس بایستی بیشتر مراعات بشن...
    یادتون باشه هیچ وقت هیچ وقت بعد از بازی دستگاه رو خاموش نکنین.چند دقیقه ای تو محیط ویندوز بزارید بمونه تا حرارت توسط فن بخوبی دفع بشه....

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما دعا کنيد اين لپتاپ لپتاپ بشه من براش هر شب لالايي ميخونم.. يکاري ميکنم اون با من بازي کنه!‌
    ممنون از همه دوستان فعلا به تعمير کار گفتم که با تعهد خودم بره و ريبال بزنه اگرم نشد بايد 800 تومن برد بندازم زيرش! با اين وضعيت مالي بايد خودمو بچلونم . نميدونم ايا ميشه برد بهتري يعني به جاي i7 720 از برد i7 که خودش گرافيک intel هم داره استفاده کرد يا.... وضعيت برد نو داخل بازار چجورياست دوستان؟  يعني راحت گير مياد يا اونم بايد گشت!!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •