تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: چگونه یک عکس پنینگ بگیریم ؟

  1. #1
    پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران
    پست ها
    757

    پيش فرض چگونه یک عکس پنینگ بگیریم ؟

    تکنیک پنینگ (panning) در عکاسی یکی از جذاب ترین تکنیک ها است . در این نوع عکاسی که از سوژه های متحرک عکس گرفته می شود ، سوژه واضح است و به قولی فیکس شده و پس زمینه حالت محو شدگی و کشیدگی پیدا کرده . این نوع تصاویر حس حرکت را در بیننده به وجود می آورد. در این نوع عکاسی بر روی سوژه در حالی که به ما نزدیک می شود تمرکز می کنیم و دوربین را با حرکت وی و همگام با او به حرکت در می آوریم و شاتر را می فشاریم که این عمل باعث فیکس شدن سوژه که می تواند یک ماشین باشد می شود.



    برای گرفتن این نوع عکسها شما نیاز به مهارت خاصی ندارید و می توانید به آسانی از سوژه عکس بگیرید. در واقع خوب بودن این تصویر به حرکت دست شما و سرعت شاتر بستگی دارد. با ما در این آموزش همراه شوید تا راه بهتر گرفتن یک عکس با شیوه پنینگ (panning) را فرا بگیرید.
    ۱٫ آهسته و مداوم
    سرعت شاتر شما باید آهسته و کم باشد و سرعت دستتان باید بصورت مداوم، نرم و یکنواخت باشد. سعی کنید سرعت حرکت دستتان را با سرعت سوژه طبیق دهید. معمولا سرعت شاتر را روی ۱/۲۰۰م ثانیه یا کمتر (آهسته تر) تنظیم می کنند. این بستگی به سرعت حرکت مثلا ماشین (سوژه) دارد. اگر زیاد بود شما می توانید سرعت بیشتر از ۱/۲۰۰م ثانیه و اگر کمتر بود می توانید سرعت را حتی تا ۱/۴۰م ثانیه هم کم کنید.



    ۲٫سرعت بیشتر شاتر مساوی است با واضح تر شدن سوژه
    اگر می خواهید عکستان وضوح بیشتری داشته باشد می توانید سرعت شاتر را بیشتر کنید تا زمانی که حس حرکت در تصویر (کشیدگی تصویر) از بین نرود.
    هرچه بیشتر تمرین کنید و سوژه سرعت کمتری داشته باشد شما با استفاده از سرعت شاتر می توانید تصاویر بهتری خلق کنید که حس حرکت بیشتری را منتقل می کند.



    ۳٫ نگه داشتن موضوع در کادر
    همیشه سعی کنید طوری دست خود را حرکت دهید که سوژه در یک قسمت کادر قرار گیرد . این کار وضوح بیشتر موضوع را به دنبال دارد. این را بدانید که سرعت کمتر سوژه کار را راحت تر می کند و هرچه سرعت آن بیشتر باشد کار سخت تری را در پیش رو دارید. سعی کنید برای شروع سوژه ای با سرعت کمتر انتخاب کنید و پس از تمرین زیاد به سراغ سوژه های سریع تر بروید. می توانید در یک روز آفتابی دوربین خود را بردارید و به کنار خیابان بروید و به تمرین بپردازید.








    منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

  2. 9 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •