تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: کمک در مورد خرید "SAMSUNG LED 3D ES6200 46

داره خودمونی میشه matador5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض کمک در مورد خرید "SAMSUNG LED 3D ES6200 46

سلام دوستان من یکسال پیش یدونه ال ای دی 46 اینچ سامسونگ سری 5 مدل 5000 خریدم که متاسفانه 2 ماه پیش کل صفحه خطوط افقی افتاد ، فرستادم دوبی گفتن هزینش زیاده چون باید پنلش عوض بشه برای همین میخوام یدونه نو بخرم اولش از سامسونگ زده شدم میخواستم سونی بخرم ولی دیدم گرونتره گفتم بزار یبار دیگه ریسک بکنم ،دیشب زنگ زدم به همون مغازه ای که همیشه ازش TV میخرم (تو دوبی) یدونه مدل داشت که مد نظر من بود : (من 46 اینچ 3D میخواستم)

"SAMSUNG LED 3D ES6200 46

حالا دوستان خواهشا نظراتتونو در مورد این مدل بفرمایین قیمتشم گفتش 3500 درهم، الان تو ایران چنده؟ من از نمایندگیش نمیخرم چون اینایی که تو ایران میاد همشون چینی هستند در حالی که اونایی که از دوبی میخرم مالزی هستند ، قبلی هم که سوخت فکر کنم مشکل از خودم بود چون تعمیرکار گفته بود در اثر این بوده که هوای کولر مستقیم به TV خورده.
    مرسی دوستان
    راستی نمیدونم چرا تو سایتش این مدلو پیدا نمیکنم فقط این مدل هست :
    46” ES6950 که پایینشم نوشته
    : UA46ES6200W :

فقط تو یه سایت دیگه این مدلو پیدا کردم که تو تضیحاتش نگفته 3D هستش :

Last edited by matador5550; 22-11-2012 at 03:49.

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان ، من داشتم تو نت در مورد TVها تحقیق میکردم یه جایی دیدم که Sharp پنلش ژاپنی هستش و از نظر کیفیت تصویر از همه بالاتره، حالا دوستان میشه بفرمایین مدلی از برند شارپ که تو رنج قیمت همین سامسونگی که من معرفی کردم چیه؟ در ضمن تقریبا همین امکاناتو داشته باشه، من در کل Smart بودنش مد نظرم نیست من کیفیت تصویر برام مهمه و 3D باشه و 46 اینچ، الان مدلی از Sharp سراغ دارین که تو این رنج قیمت باشه، البته بفرمایین کدوم بهتره و چرا مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام ،چرا دوستان نظری نمیدن؟ خواهشا راهنماییم بفرمایین تا ایندفعه با این وفضع اقتصادی افتضاحمون دیگه ضرر نکنم، مرسی دوستان

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

کسی به اینجا سر نمیزنه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان که بازار ایران معلوم نیست. گفته اند که قراره قیمتها پایین بیاید. یعنی از اواسط هفته. بهمین خاطر بنظرم فعلا خرید از ایران توصیه نمیشه.

اما در مورد شما
    ES6950 در بازار ایران به این نام شناخته میشه و در اصل همان ES6200 است. حالا اینکه چرا اسم مدلها را عوض میکنند، حرف زیاده.

بهرحال قیمت این مدل در ایران 3میلیون و 300 بود ( و فعلا هست).
    اینکه ساخت کجاست هم روی خود دستگاه که چیزی نزده. البته پخش تلویزیونهای سامسونگ در ایران دست شرکت حافظ پخش است و اینکه مدلهای ساخت کجا را وارد میکنه را نمیدانم.

این تلویزیون را مدلی قبل برای یکی از دوستان خریدم و تا حالا که ازش راضی بوده.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این هم اطلاعات تلویزیون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدل هم هوشمند است و هم 3D و هم wifi داخلی دارد.

8. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مرسی دوست گرامی من از خرید اون منصرف شدم به گفته دوستام میخوام این مدلو بخرم چون CPU Dual Core داره : ES6980 در ضمن چرا اینقدر اونجا گرونه من اونو میتونم 2400 بگیرم و مطمئن هستم که مالزی هست ،به هر حال ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مرسی دوست گرامی من از خرید اون منصرف شدم به گفته دوستام میخوام این مدلو بخرم چون CPU Dual Core داره : ES6980 در ضمن چرا اینقدر اونجا گرونه من اونو میتونم 2400 بگیرم و مطمئن هستم که مالزی هست ،به هر حال ممنونم

تی وی های ایران ساخت چین نیست و مونتاژ ایران کارخانه سام الکترونیک .

در باره قیمتی که دادید الان درهم بالا رفته 3500 * 800 تقریبا میشه 2.800.000 مدل 6950 رو میشه اینجا با قیمت 3.100.000 خرید و فکر نمی کنم با توجه به گارانتی ا هزینه های احتمالی حمل تی وی از دوبی به ایران خرید اون مدل توجیه داشته باشه درسته که تو ایران گارانتی خیلی جواب گو نیست اما به هر حال بودنش هم بی فایده نیست .

در مورد انتخاب خرید هم به شخصه 6980 رو توصیه نمی کنم اگر قرار انقدر هزینه کنید 7770 با کمی هزینه بالاتر خیلی بهتره یا در غیر این صورت 6960 انتخاب بهتری ضمن اینکه قاب سری 6980 یه سری مشکلات داره که جالب نیست .

11. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مرسی دوست من ،در مورد گارانتی تو دوبی میتونم گارانتی 1 ساله داشته باشم البته نه برای ایران، میتونم برای همونجا گارانتیشو بگیرم آخه اونا که نمیدونن میارم ایران، متاسفانه سامسونگ قبلیمو فاکتورشو گم کرده بودم وگرنه نمایندگیشون گفته بودن که در صورت موجود بودن فاکتور خرید یا تعمیرش میکردن و در نهایت میشد تعویضش کرد، در مورد هزینش هم که 30 تومن کرایش میشه که اونم آشنا دارم ازم هیچی نمیگیرن، و اینکه الان دیگه باز منو به شک انداختین آخه من تو یه سایت دیگه هم نظرسنجی کردم اونجا یه بنده خدایی خیلی از
    6980 تعریف کرده بود ،خدایی گیج شدم دیگه، نمیدونم چیکار کنم توروخدا یکی به قول معروف آب پاکی رو بریزه رو دستمون.
    ممنونم
    الان مدل
    6960 را دیدم ،نسبت به 6980 خیلی امکاناتش کمتره دوست من که مهمترینشون پردازندش هست که دو هسته ای نیست ، منظورتون از مشکل قاب 6980 چیه میشه بیشتر توضیح بدین؟
    و در آخر اگر امکانش هست قیمت این 3 مدلو برام بدین که بفهمم میتونم برای سری 7 هزینه بکنم یا نه؟ (میدونم اینجا با شهرستان اختلاف قیمت هستش ولی میخوام مقایسه بکنم بین این 3 مدل):
    6950 : ؟
    6980 : ؟
    7770 : ؟

مرسی داداشم
    Last edited by matador5550; 24-11-2012 at 17:25.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه. تلویزیونهای ایران همگی مونتاژ داخل نیستند.

همین مدل es6950 وارداتی است.

یک نکته مهم اینه که مدلهای متفرقه بدون گارانتی ممکن است مشکل گیرنده دیجیتال داشته باشند و نتوانی با آن تلویزیون دیجیتال ایران را ببینی. مشکلی که بسیاری از دوستانی که از بانه جنس خریده بودند داشتند.
    که البته راه حل داره ولی بهرحال.

در مورد انتخاب مدل هم اگر از قابلیتهای اسمارت بودن زیاد استفاده کنی شاید دو هسته ای بودن مفید باشه ( نمیدونم در پخش معمولی تلویزیون کاربردی داشته باشه یا نه)

من هم موافقم که اگر میخواهی مدل بالاتر بگیری، سراغ سری 7 برو.

قیمتهای ایران هم که گفتم، ظاهرا قراره بیاد پایین.

14. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •