تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک:  بازیابی پوشه از کف رفته 

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض  بازیابی پوشه از کف رفته 

با درود
    متاسفانه امروز به جای پاک کردن یک فایل زائد با دست خودم تیشه به ریشه خویشتن زدم و اشتباهاً پوشه کناری اون فایل زائد کذایی رو "شیفت + دیلیت" کردم

در حال حاضر دقیقا نمیدونم چکار باید بکنم بنابراین قبل از هر کاری بهتر دیدم که با اساتید ریکاوری پی.سی.وُرد مشورتی داشته باشم
    دوستان توجه داشته باشید که درون پوشه پاک شده مورد نظر شامل چندین فایل مختلف (از قبیل وُرد و نت.پد و جی.پِگ و ام.پی.3 و غیره و ذلک) بوده و اهمیت این پوشه برای من بسیار بسیار بسیار زیاده (ارزش مادیش در حد صفره ولی ارزش معنویش غیر قابل وصف و بیانه) بنابراین حتی نمیخوام که "یک بیت" از اطلاعات پاک شده از دست بره یا احیانا ناقص ریکاوری بشه (حتی حفظ اسامی فایلها پس از ریکاوری هم برای من ضروری و حیاتیه)
    قبلاً (سالها پیش) به صورت خیلی خیلی محدود با نرم افزارهای ریکاوری و بازیابی کار کردم اما اهمیت کار انجام شده در آن زمان به هیچ وجه با اهمیت مشکل امروز من قابل مقایسه نیست
    نمیدونم که آیا لازمه در حال حاضر از شرکتهای بازیاب کمک بگیرم یا به تنهایی قابل انجام هست؟ (از طرفی اعتماد چندانی هم به شرکتهای بازیاب ندارم)
    در هر صورت از صمیم قلب سپاسگزار خواهم شد اگر استادی از اساتید فن بتونه من رو در حال حاضر راهنمایی جامع کنه

2. این کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مشکل واسه منم پیش اومده ولی فقط deleteولی وسطش متوجه شدم کنسل کردمولی نه تو Recycle Bin بود نه تو درایو کمکم کنید.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اینو امتحان کن، امیدوارم مشکلت حل شه، راستی به هیچ عنوان در اون درایو تا قبل از ریکاوری چیزی کپی نکن یا تغییری توش نده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از Pedram_IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام
    وقتی چیزی ازتون حذف میشه یا پارتیشنی رو فرمت می کنید براحتی قابل بازگشت هست و تا وقتی ریکاوری نکردید از ریختن هر گونه اطلاعات بر روی این بخش خودداری کنید...
    با ساده ترین نرم افزارها هم بر میگیردن ولی Active.File.Recovery.Corporate کارش مناسبتره البته بقیه محصولات دیگه هم خوب هستند.
    موفق باشید

7. این کاربر از Dreamsss2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من نتونستم ریکاوری کنم این عکسها هم برام مهمه خواهش میکنم کار با یه نرم افزار ریکاوری رو بهم بگین یعنی بر میگرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •