سلام.یگ فایلی هست که حدود 100 درصد سی پی یو رو میگیره!به اسم SVCHOST.EXE LOCAL SERVIC NETWORK.
وقتی هم که معمولا به اینترنت وصل میشم این اتفاق میقته چی کار کنم؟![]()
سلام.یگ فایلی هست که حدود 100 درصد سی پی یو رو میگیره!به اسم SVCHOST.EXE LOCAL SERVIC NETWORK.
وقتی هم که معمولا به اینترنت وصل میشم این اتفاق میقته چی کار کنم؟![]()
اگر مسیر فایل C:\Windows\System32 هست که مشکلی نیست و فایل سالم است.
آپدیت ویندوز رو خاموش کنید
اگر در این مسیر نیست که باید برای ما آپلودش کنید
چه طوری برای شما اپلود کنم و چه طوری مسیر رو بفهمم؟اپدیت ویندوز روشنه.خوب میخوام ویندوزم اپدیت بشه مگه بده؟
شما ویندوزت رو نگفتی چیه
اگر سون هست در قسمت تسک منیجر کلیک راست بر روی فایل و open file location رو بزن
آپلود هم فایل رو فشرده کنید و و در یکی از آپلودسنترها آپلود کنید
نه مشکلی نیست ولی اگر بر روی اتوماتیک باشه همه آپدیت ها رو دانلود میکنه شما اول مسیر فایل رو پیدا کنید ببینیم پروسس ویندوز هست یا نه
در تب processes نمیتونم پیداش کنم ولی وقتی میرم روی تب performance و resource monitor رو میزنم میتونم فایل رو پیدا کنم!
تیک show proccesses from all user رو زدی دیگه ؟؟
از این تسک منیجر هم میتونی استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا زودتر نگفتی؟
خوب،حدود 13 تا فایل ssvchost.exe هست.فعلا هیچ کدومشون کار نمیکشه از سی پی یو.بگیرر نگیر داره.بعضی وقت ها کار میکشه بعضی وقت ها نمیکشه!باید صبر کنم تا کار بکشه درسته؟
همه ی اونها رو بررسی کن ببین مورد مشکوکی میبینی یا نه
در آخر هم سیستمت رو با نرم افزار آپدیت شده زیر اسکن کن ببین مورد مشکوکی پیدا میکنی یا نه
خوب دوباره فعالیت کرد.توی system 32 هست.27کیلو حجمشه!با هر برنامه ای تونستم اسکن کردم نشد!
اپلودش هم کردم:
دوست عزیز این فایل ویروس نیست این فایل سیستمی هست و مربوط به ارتباط شما با اینترنت هست.مشکلی نداره و اهمیت بهش ندین چون که فایل سالم هست و بسیار هم حساس ! یعنی اگر بخوایید بلاکش کنید تا هرکار دیگه ای سیستم شما به هم میریزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)