تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: لطفا پرينتر رنگي A3 زن براي چاپ پوستر و كاتالوگ و بروشور معرفي كنيد !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض لطفا پرينتر رنگي A3 زن براي چاپ پوستر و كاتالوگ و بروشور معرفي كنيد !!

سلام دوستان

بنده يك پرينتر رنگي مي خوام براي چاپ كاتالوگ و بروشور و اين چيزا كه A3 هم باشه
    تعدادي كه مي خوام چاپ كنم حدودا روزانه 50 برگ A3 و كلا شايد حدود 300 برگ A3 در يك ماه بشه

فقط مي خوام روي كاغذ گلاسه چاپ كنم و سايز A3

حالا چه پرينتري پيشنهاد مي كنيد؟؟؟!!!

جوهر افشان يا ليزري؟؟؟

از اين دستگاه هايي كه مثل دستگاه كپي هست كه رنگي چاپ مي كنه بهتره يا همين رو ميزي ها؟؟!!!

با تشكر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای کار شما دستگاه های اپسون رو پیشنهاد می کنم.
    مدل هایی مثل 1410 و 1900 و L800
    جوهر افشان هستند و برای کار تیراژ بالا هم مناسب هستند.
    موفق باشید

3. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ممنون بابت راهنماييتون

من از چند تا مغازه دار سوال كردم گفتن جوهر افشان اپسون بگيريد كه شما هم گفتيد پس اپسون بهترين گزينه هست حالا بحث قيمت هم الان در آوردم نوشته

اپسون 1410 قيمت: 1300000 تومان

حالا من يك گزينه ديگه دارم كه امكان واردات و آوردن دستگاه پرينتر بزرگ كه عين دستگاه كپي هست از شارجه دارم مثل bizhub و ... و قيمتش هم پاي من حدودا 1.5 ميليون در مياد حالا سوال من اينه كه كدومش بهتره؟؟؟
    اين دستگاه هاي روميزي يا دستگاههايي كه مثل دستگاه كپي هستن و بزرگ هستن؟؟؟!!!

من اگر بخوام روميزي بخرم نهايت 400 تا 500 بيشتر هزينه نمي كنم و چيزي كه ازش مي خوام به شرح زير هست
    پرينتر رنگي
    A3 زن
    كاغذ گلاسه خور
    حدود 500 برگ در يك ماه A3
    داراي مخزن كه اگر استفاده نكردم خشك نشه

چي پيشنهاد مي كنيد؟؟
    Last edited by aria_electric_fars; 13-12-2012 at 16:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم فقط دستگاه های جوهر افشان می توننر و کاغذ گلاسه چاپ کنن چون دستگاه های لیزری کاغذ رو داغ می کنن تا چاپ کامل بشه و اگر کاغذ گلاسه باشه تاول میزنه.
    مدل دقیق دستگاهی رو که می خواهید وارد کنید بگید تا بشه مقایسه کرد.
    پرینتر های جوهر افشان که مخزن هم دارن اگر استفاده نشن خشک میشن، درواقع خاصیت مخزن اینه که از شارژ های مکرر جلوگیری می کنه، بنابراین در خشک شدن یا نشدن هد هیچ تأثیری نداره.
    موفق باشید

6. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم فقط دستگاه های جوهر افشان می توننر و کاغذ گلاسه چاپ کنن چون دستگاه های لیزری کاغذ رو داغ می کنن تا چاپ کامل بشه و اگر کاغذ گلاسه باشه تاول میزنه.
    مدل دقیق دستگاهی رو که می خواهید وارد کنید بگید تا بشه مقایسه کرد.
    پرینتر های جوهر افشان که مخزن هم دارن اگر استفاده نشن خشک میشن، درواقع خاصیت مخزن اینه که از شارژ های مکرر جلوگیری می کنه، بنابراین در خشک شدن یا نشدن هد هیچ تأثیری نداره.
    موفق باشید
    سلام.
    من برای دفتر کارم یه HP لیزری خریدم و کلیه سربرگ هام هم گلاسه هستن.الان هم مدت هاست دارم روش فاکتور چاپ میکنم و مشکلی برای کاغذ پیش نمیاد در اثر داغ شدن.

در مورد چاپ کاتالوگ یا بروشور رنگی خواستم بپرسم آیا واقعا میشه با کیفیت بالا توسط یه پرینتر رومیزی، چاپ کرد که در حد کاتالوگ باشه؟ چون کاتالوگ معمولا برای معرفی محصول هست و باید با کیفیت بالایی چاپ بشه. اگر مقدوره هم در مورد لیزری و هم جوهر افشان راهنماییم کنید.چون اگر بشه همچین کاری کرد کاتالوگ هایی که تیراژ زیادی ندارند (مثلا حدود 50-60 تا) رو دیگه به چاپخونه ندیم 1000 تا چاپ کنه بقیه ش بمونه رو دستمون!!

پیشاپیش خیلی ممنونم از راهنماییتون

8. این کاربر از farzad666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.
    من برای دفتر کارم یه HP لیزری خریدم و کلیه سربرگ هام هم گلاسه هستن.الان هم مدت هاست دارم روش فاکتور چاپ میکنم و مشکلی برای کاغذ پیش نمیاد در اثر داغ شدن.

در مورد چاپ کاتالوگ یا بروشور رنگی خواستم بپرسم آیا واقعا میشه با کیفیت بالا توسط یه پرینتر رومیزی، چاپ کرد که در حد کاتالوگ باشه؟ چون کاتالوگ معمولا برای معرفی محصول هست و باید با کیفیت بالایی چاپ بشه. اگر مقدوره هم در مورد لیزری و هم جوهر افشان راهنماییم کنید.چون اگر بشه همچین کاری کرد کاتالوگ هایی که تیراژ زیادی ندارند (مثلا حدود 50-60 تا) رو دیگه به چاپخونه ندیم 1000 تا چاپ کنه بقیه ش بمونه رو دستمون!!

پیشاپیش خیلی ممنونم از راهنماییتون
    خواهش می کنم دوست عزیز
    بله، اون کاغذی که شما باهش چاپ می کنید،‌کاغذ گلاسه عکس نیست، کاغذ های نازک براق هستند. البته در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم.
    بهرحال من نظرم رو دستگاه های جوهر افشان هست.
    موفق باشید

10. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

ببخشيد دوستان من چند روزي نبودم

اين دستگاهي كه مي خوام بيارم دستگاه مثلا bizhub c350 يا يه همچين دستگاه هايي هست

نظرتون چيه روي اين دستگاه ها؟؟؟

با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خواهش می کنم دوست عزیز
    بله، اون کاغذی که شما باهش چاپ می کنید،‌کاغذ گلاسه عکس نیست، کاغذ های نازک براق هستند. البته در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم.
    بهرحال من نظرم رو دستگاه های جوهر افشان هست.
    موفق باشید
    ممنون از پاسختون
    کاغذی که چاپ میکنم کاغذ عکس نیست.گلاسه 120 گرم هستش.
    من حقیقتش با لیزری رنگی کار نکردم.واسه همین احساس میکردم کیفیت به مراتب بالاتری از جوهر افشان دارند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

لطفا يه راهنمايي كنيد تا بجث به يه نتيجه اي برسه !!! هنوز به جواب سوالم نرسيدم

پرينتر رنگي ليزري بهتره يا جوهر افشان براي تعداد حدود 500 برگ در يك ماه و چاپ در 2 يا 3 روز ؟؟؟!!!
    آيا دستگاه هايي كه اينجا تو بازار هست بگيرم بهتره يا مثلا خودم خريد كنم مثلا دستگاه bizhub c350؟؟؟!!!!
    براي چاپ روي كاغذ گلاسه كدوم بهتره؟؟؟!!!

با تشكر

14. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان

لطفا يه راهنمايي كنيد تا بجث به يه نتيجه اي برسه !!! هنوز به جواب سوالم نرسيدم

پرينتر رنگي ليزري بهتره يا جوهر افشان براي تعداد حدود 500 برگ در يك ماه و چاپ در 2 يا 3 روز ؟؟؟!!!
    آيا دستگاه هايي كه اينجا تو بازار هست بگيرم بهتره يا مثلا خودم خريد كنم مثلا دستگاه bizhub c350؟؟؟!!!!
    براي چاپ روي كاغذ گلاسه كدوم بهتره؟؟؟!!!

با تشكر
    جوهر اقشان نباید مدت زیادی بی کار بمونه چون احتمال خشک شدن هست. یعنی اینطور نشه که دو روز 500 تا بزنید و 28 روز خاموش باشه، حداقل باید هر 5 روز یه خاموش و روشن بشه و یا یه پرینت باهش بشه.

به یه مسئله ای هم دقت کنید:
    دستگاه های جوهر افشان به شدت نیاز به پشتیبانی شرکت های بزرگ برای تأمین قطعات و لوازم مصرفی دارن. اگر می خواید دستگاهی رو وارد کنید، حتما مدلی رو وارد کنید که تو ایران موجود باشه که لوازم مصرفی و قطعاتش موجود باشه.

اینم بدونید که کیفیت دستگاه جوهر افشان بسیار بیشتره و هزینه تمام شده هر برگ هم کمتر.

موفق باشید

16. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •