من میخوام یه کاری انجام بدم بتونم یه خورده پول دربایرم درآمدش زیاد مهم نیست حداقل روزی 10 تومن سودش باشه اما نمیخوام برم جوار بگیرم و ار این صحبتا لطفا راهنمایم کنین حدود 5میلیون هم سرمایه دارم از نظر نیروی کار هم پسر هم دختر در اختیارم هست
من میخوام یه کاری انجام بدم بتونم یه خورده پول دربایرم درآمدش زیاد مهم نیست حداقل روزی 10 تومن سودش باشه اما نمیخوام برم جوار بگیرم و ار این صحبتا لطفا راهنمایم کنین حدود 5میلیون هم سرمایه دارم از نظر نیروی کار هم پسر هم دختر در اختیارم هست
سلام
شما خودتون چه تخصصی دارید؟
به چی علاقه دارید؟
علاقه زیاد مهم نیست بیشتر درامدش برام مهمه
تخصص هم تو کامپیوتر و فنی و برق و مکانیک و فروشندگی یه جورایی همه فن حریفم هر کاری رو تا حدی بلدم
بهترین شغل و پردرآمد ترین شغل در ایران دلالی هست که با سرمایه اندک هم میشه مثلا 2 م به بالا ولی باید استعداد این کار رو دارا باشید و خوب تحقیق کنید
نه این که فردا بلندشی بری تو بازار بهترین بازار هم همون سکه هست مهم نیست که سکه ارزون میشه یا گرون در هر صورت دلال ها سود میکنند مبتدی ها 100 درصد حرفه ای ها تا 1000 درصد در سال سود میکنند
ولی همه نمیتونن این کار رو بکنند شاید 5 درصد آدمها بقیه مردم تو این نخ ها نیستند
دوستان پیشنهاد های بهتری دارن؟
سلام
فروشگاه اینترنتی هم خوب چیزیه حالا در مورد هرچی میتونه باشه
مورد بعدی هم اگه برنامه نویسی بلد باشی که خیلی خوبه میتونی برنامه هاتو بفروشی
اگه طراحی بنر سایت و اینا هم بلد باشی که باز از این طریق میتونی کار کنی قیمت بنر هم از 2 3 تومن هستش تا 20 تومن
این بنر سایت رو یکم بیشتر توضییح میدی تا ما توجیح بشیم
شما همین بالای انجمن رو نگاه کنید
میبینید که تبلیغات گذاشت به صورت متحرک
به اینا میگن بنر
ساختش هم تقریبا میشه گفت که راحته
با فوتوشاپ میشه درست کرد
فک نکنم درآمدش زیاد باشه
سلام .
مسافرکشی هم خوبه .
هر وقت هم خسته شدین تعطیل میکنید
یه ماشین دست دوم بخرید البته اگر با راننده شدن مشکلی ندارید .
بنده یه کفاش تو اهواز دیدم کنار خیابون میشینه و جلوی چشم خودم در عرض 20 دقیقه حدود 40 تومن به جیب زد .
سرمایه اش هم یه تومن نمیشد
خلاصه بستگی به کلاستون داره که چه کارهائی رو حاضرید انجام بدید .
مثلا پیک موتوری هم تو تهران ماهی به چند تومن هم درآمدش میرسه
میتونین فروشنده ی نیمه وقت بشین یا منشی دکتور یا کارمند که سرمایه هم نمیخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)