به خاطر کم شدن تعرفها گمرکی
به خاطر کم شدن تعرفها گمرکی
نرخ دلار هم سیر نزولی داره بنابراین میشه رو کاهش قیمت حساب کرد
ولی دولت اعلام کرد واردات لوازم خانگی و رایانه ممنوعه که بعدش رایانه رو اجازه وارد کردن داد ایا ممنوعیت ورود لوازم خانگی هم برداشته شده؟
تلویزیون بالای 47 اینچ را مجوز دادند
تو بانه و سقز که قیمتها خیلی پایین اومده، به قیمتهای تابستون نزدیک شده
تازه شرکتای داخلی از موقعیت کنونی ابراز خوشحالی کردن - حتی پارس الکتریک که کارخونشو تعطیل کرده بود بخاطر تصمیمات دولت اعلام کرده که از دوباره شروع به تولید میکنه
خبر خوبیه فقط امیدوارم این کاهش قیمت دلار هم تداوم داشته باشه چون ادامه این وضع واقعا از توان اقتصادی خیلی از مردم خارجه.
متاسفانه الان موضوع اینه که شرکتای خارجی بخصوص کره ای از وضعیت دارن سوء استفاده میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟
من اول می خواستم LG 47 LM62000بخرم که قیمتش 1900000تومان بود .حتی از نمایندگی هم قیمت گرفتم ولی دو روز بعد واسه خرید رفتم قیمتش شد 2600000تومان.
داشت اشکم در میومد.
مجبور شدم یه LG47 LW 4500 بخرم به قیمت 2100000تومان.
لعنت....![]()
کاهش تعرفه گمرکی منجر به کاهش قیمت تلویزیون نمی شود.البته کاهش قیمت ارز از 3500 به 2800 منجر به کاهش قیمت تلویزیون می شود ولی بدلیل نوسانات و عدم پایداری کوتاه است.
فرض می گیریم تعرفه واردات تلویزیون سی درصد بوده که سی درصد فرضی است و مقدار دقیق را نمی دانم.
تعرفه گمرک با محاسبه قبلی:0.3*1226*قیمت تلویزیون
تعرفه گمرک با محاسبه جدید:0.16*2500*قیمت تلویزیون
در نهایت قیمت تلویزیون کمی گرانتر هم شده.
تا زمانی که قیمت ارز زیر 3000 است خرید خود را انجام دهید که مدت زمان ماندن در زیر 3000 کوتاه است.
Last edited by brilliant1; 21-11-2012 at 20:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)