دوستان من گزینه Magnetic Lasso Tool رو ییدا نمی کنم در کدوم قسمت نرم افزار فتوشاپه؟؟
دوستان من گزینه Magnetic Lasso Tool رو ییدا نمی کنم در کدوم قسمت نرم افزار فتوشاپه؟؟
ورژن فتوشاپت چنده ؟
روی همون Lasso معمولی یعنی Polygonal Lasso راست کلیک کنید ( توی جعبه ابزار )
اگه ورژن فتوشاپتون داشته باشه پیداش می کنه
موفق باشید![]()
دوستان پیدا کردم ....... من میخوام عکس ترنسپرت یا بدون بکگراند درست کنم یعنی فقط مثلاً عکس بدن خودمو از داخل عکس بیرون بیارم و با فرمت png سیو کنم طوری که هرجا بخوام بزارمش با پس زمینه اونجا خودش ست بشه.... لطفاً اگه کسی تو این کار وارده کمکم کنه
اینجا گفتیم بهتون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه بار دیگه بهتر توضیح میدم
با یکی از ابزار های انتخاب بدنتون رو انتخاب کنید
ctrl + c رو بزنید ، وارد عکسی بشید که میخواید بکگراند باشه و ctrl + v رو بزنید.
با ctrl + t هم میتونید اندازش رو کم و زیاد کنید
موفق باشید
دوستان من با ابزار Magnetic Lasso Tool یک قسمتی از عکس رو برش زدم و حالا دورش حالت برش خورده مشخصه:
2 تا سوال دارم 1- میتونم این حالتی که برش زدم رو جوری سیو کنم که اگه خواستم دویاره بیرمش رو صفحه با همین حالتی که الان داره؟
2-وقتی یک قسمت رو برش میزنیم چطوری میتونم در همین لحظه یک جای دیگر رو هم برش بزنم بدون اینکه حالت برش اولی از بین بره؟یعنی 2 تا برش در 2 قسمت متفاوت... آخه وقتی یک برش میزنم و میخوام برم یک قسمت دیگه رو برش بزنم اولی از بین میره
1.بعد از انتخاب کردن ، از منوی Select روی Save Selection کلیک کنید
برای استفادش توی یه عکس دیگه از همون منو روی Load Selection کلیک کنید
2.یکم بیشتر توضیح بدین لطفا![]()
مثلاً من با اون ابزار دور یک چشم رو بصورت دایره برش میزنم و حالا میخوام برم سراغ چشم دیگه و اونو برش بزنم الان چیکار باید بکنم..... یعنی در یک لحظه دو تا چشم رو میخوام برش و کات کنم
شیفت رو نگه دارید و انتخاب کنید
اگه هم خواستید یه قسمتایی رو از انتخاب در بیارید Alt رو نگه دارید و انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)