تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: تایپیک کارشناسی ارشد هوش مصنوعی

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

11 تایپیک کارشناسی ارشد هوش مصنوعی

هر کی امسال قصد داره ارشد هوش مصنوعی شرکت کنه. بیاد تو این تایپیک و رفع اشکال کنه. من خودم شدیداً درگیر خوندنش شدم. ولی خیلی بیشتر باید تلاش کنم. کلی اشکال دارم که کسی نیست بجوابه
    اصلاً اطلاعی درباره این رشته دارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من پس از تحقیق بسیار زیاد از ادامه تحصیل در این رشته منصرف شدم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دوره تخصصی رفتم دیدم. و خیلی علاقه دارم. اما هنوز ارشدش رو قبول نشدم. نمیدونم چرا هر کسی رو میبینم حرف شما رو می زنه. میشه یه کم توضیح بدین؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

فکر نکنم هوش مصنوعی بازار کار مناسبی داشته باشه
    والا ما که مهندسی نرم افزار میخونیم موندیم فردا کجا باید بریم کار کنیم.....هوش مصنوعی هم فکر کنم به درد کشورهای توسعه یافته میخوره که زیرساختهای مناسب رو دارن و فضا برای فارغ التحصیلان هوش مصنوعی ایجاد شده

5. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بستگی داره چه شاخه ای رو انتخاب کنید. من خودم داده کاوی رو خیلی دوست دارم. البته رباتیک رو هم خیلی دوست دارم. به نظرم میشه خیلی راحت کارآفرینی کرد

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ارشد هوش مصنوعی خوبه کار براش هست(پردازش تصویر) ولی لیسانسش نه جایی تحویل نمی گیرن

فوقش کارم گیر نیاداگه خوب پردازش تصویرش رو یاد بگیری می تونی مقاله و پایان نامه بچه ها رو بگیری انجام بدی دیدی که چقد دارن از همین راه پولای هنگفتی به جیب می زنن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ارشد هوش مصنوعی خوبه کار براش هست(پردازش تصویر) ولی لیسانسش نه جایی تحویل نمی گیرن

فوقش کارم گیر نیاداگه خوب پردازش تصویرش رو یاد بگیری می تونی مقاله و پایان نامه بچه ها رو بگیری انجام بدی دیدی که چقد دارن از همین راه پولای هنگفتی به جیب می زنن
    پول هنگفت به جیب نمیزنن. پول علمشون رو میگیرند. واقعا سخته.
    من الان بیشتر فهمیدم که سخته. آزمون آنلاین دادم فقط ساختمان داده رو خوب زدم. کلی ناامید شدم. هرچی سوال سخت هست جمع آوری شده توی آزمون ارشد هوش مصنوعی
    حالا یه سوال دارم. چرا درس هوش مصنوعی اینقدر ضریبش پایینه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منابع ارشد هوش مصنوعی رو برای کسانی میذارم که تازه الان می خوان شروع کنند بخونن. من این منابع رو از رتبه های تک رقمی و دو رقمی سالهای گذشته تهیه کردم. البته به کم هم تجربه خودم داخلش هست
    زبان (چون ضریبش 1 هستش اصلا براش وقت نذارید)
    ریاضیات: یکی از ریاضیات رو لازم نیست بخونید. مثلا من محاسبات عددی رو نمیخونم. ولی حتما باید سه تا ریاضی دیگه رو بخونید.
    کلا دروس ریاضیات اینا هستند: ریاضی مهندسی(تستهای آمادگی برای دکترا رو بزنید)، محاسبات عددی(پارسه)، آمار و احتمال(پارسه)، ساختمان گسسته(دکتر بهروز قلی زاده)
    دروس مشترک: ساختمان داده (تمرینات clrs رو حتما بخونید و کتاب پوران. فقط مبحث درخت و انالیز الگوزیتمها خونده بشه) ، نظریه زبان (لینز ، زبانهای مستقل از متن و خصوصیاتش و خصوصیات زبانهای صفر و یک رو نخونید) ، سیستم عامل (دکتر حقیقت ، فصل بن بست رو اصلا نخونید. فصل زمان بندی پردازنده و همگام سازی فرآیندها رو خیلی خوب بخونید. اگه وقت کردید فصل حافظه رو هم بخونید. منظورم صفحه بندی و قطعه بندی هستش چون سالی یک سوال ازش میاد) ، معماری کامپیوتر (فقط موریس مانو کامله، فصل حافظه و طراحی کامپیوتر پایه و نمایش اعداد رو بخونید) ، مدار منطقی (فقط موریس مانو بخونید ، فصل مدار های ترتیبی، مدارهای ترکیبی ، طراحی مدار های ترتیبی)
    دروس تخصصی: هوش مصنوعی (تمرینات کتاب راسل، و کتاب پوران. فقط جستجوها رو بخونید و فصل مسائل متفرقه از کتاب پارسه) ، طراحی الگوریتم (clrs حتما تمریناتش خونده بشه. کتاب پوران پژوهش. فقط فصلهای نمادهای مجانبی و روابط بازگشتی خونده بشه) ، مدار الکتریکی (راستش من منبع خوبی ازش سراغ ندارم. باید براش وقت بذارید و زیاد باید تمرین کنید برای همین ولش کنید. به جاش طراحی الگوریتم بخونید)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسلایدهای آموزشی کتاب نظریه زبانهای لینز
    این اسلایدها بصورت انیمیشنی و زبان اصلی هست و خیلی عالیه. من از این درس متنفر بودم ولی با این اسلایدها نظرم کامل نسبت به این درس برگشت. امیدوارم مفید واقع بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آزمونهای پارسه همین امسال هم دارم. اگر تقاضا بدید براتون میذارم. فقط 2 چیز یادتون نره: تشکر و دعا

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •