تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: اختلال در NVIDIA GeForce 8400 GS

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض اختلال در NVIDIA GeForce 8400 GS

NVIDIA GeForce 8400 GS

Windows XP

چندتا برنامه نامعتبر نصب کردم کارت گرافیکم بهم ریخته و دیگه نمیتونه برنامه های معمول رو اجرا کنه ، برنامه های نامعتبر رو پاک کردم از سیستم اما وضعیت کارت گرافیک تغییری نکرد .

مثلا موقع اجرای بازی فوتبال PES2013 که هر روز راحت اجرا میشد این Error رو میده :

Warning
    Your Compiuter Does Not Meet The Minimum System Requimenets to Run this Software
    As a result , you may experience errors during operation.
    Your Video Card does not meet the required specifications.(GPU:Shader 3.0
    unable to implement settings due to insufficient Computer specifications

خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

با سپاس فراوان

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

NVIDIA GeForce 8400 GS

Windows XP

چندتا برنامه نامعتبر نصب کردم کارت گرافیکم بهم ریخته و دیگه نمیتونه برنامه های معمول رو اجرا کنه ، برنامه های نامعتبر رو پاک کردم از سیستم اما وضعیت کارت گرافیک تغییری نکرد .

مثلا موقع اجرای بازی فوتبال PES2013 که هر روز راحت اجرا میشد این Error رو میده :

Warning
    Your Compiuter Does Not Meet The Minimum System Requimenets to Run this Software
    As a result , you may experience errors during operation.
    Your Video Card does not meet the required specifications.(GPU:Shader 3.0
    unable to implement settings due to insufficient Computer specifications

خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

با سپاس فراوان
    سیستم رو ریستور کنید
    درست نشد ریپیر کنید ویندوز رو
    بهتر بود اون برنامه هارو با نرم افزرار your unistaller پاک میکردین که کلیدهای رجیستریشم پاک بشه

درایور گرافیک رو هم از سیف مود پاک کنید و دوباره آخرین ورزنشو از ویندوز نصب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تشکر از راهنمایی شما سیستم رو ریستور کردم اما فقط چند ساعت امکان بازگشت به گذشته داشت البته ظاهر ویندوز نرمال شد اما مشکل عدم اجرای برنامه های با گرافیک بالا هنوز وجود داره . حالا برای ریپیر کردن ویندوز باید به کدوم قسمت کامپیوتر برم ؟ cd درایور کارت گرافیک خودم مفقود شده ... چطوری درایور کارت گرافیک رو از سیف مود پاک کنم و آخرین ورژنش رو از ویندوز نصب کنم ؟ از قسمت ADD REMOVE PROGRAM پاکش کنم ؟ آخرین ورژن درایور گرافیک رو از اینترنت بگیرم ؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تشکر از راهنمایی شما سیستم رو ریستور کردم اما فقط چند ساعت امکان بازگشت به گذشته داشت البته ظاهر ویندوز نرمال شد اما مشکل عدم اجرای برنامه های با گرافیک بالا هنوز وجود داره . حالا برای ریپیر کردن ویندوز باید به کدوم قسمت کامپیوتر برم ؟ cd درایور کارت گرافیک خودم مفقود شده ... چطوری درایور کارت گرافیک رو از سیف مود پاک کنم و آخرین ورژنش رو از ویندوز نصب کنم ؟ از قسمت ADD REMOVE PROGRAM پاکش کنم ؟ آخرین ورژن درایور گرافیک رو از اینترنت بگیرم ؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان
    درایور شو دانلود کنید

برای ریپیر ویندوز سی دی ویندوز xp تون رو بزاارین و وقتی سیستم رو بوت کردین به جای f8 کلید r رو بزنید برای ریپیر اگه ویندوزتون xp باشه
    اگه ویندوز سون باشه باید دیسک تعمیر درست کنید و با اون ریپیر کنید
    درایور رو از سایت خود انویدیا دانلود کنید درایور فعلی رو از سیف مود پاک کنید و درایور جدید رو در محیط ویندوز نصب کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •