تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نیاز مبرم به نرم افزار نقشه و gps با جزئیات کامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض نیاز مبرم به نرم افزار نقشه و gps با جزئیات کامل

با سلام خدمت تمامی رفقا
    بنده دارم یه مسافرت طولانی میرم و با علاقه دارم با سیستم gps موبایل موقعیت مکانی جایگاههای سوخت گاز طبیعی رو پیدا کنم
    سرعت اینترنت همراه اول که مزخرررررررررررررررررررررر ررررفه ... اصلاً نمیشه فکرشو کرد که توی جاده های دور افتاده با ماشین در حال حرکت نقشه دریافت بشه
    من این چند روزه هرچی نرم افزار نقشه بود رو دانلود کردم اما چیزی که میخواستم پیدا نشد
    از maverick و sygic و خود گوگل مپز
    مشکل هم اینه که یا نقشه کل شهرها و ایران با زوم بالا باید گرفت که فرای حد تصور سنگین میشه و قابل دانلود نیست یا نقشه ها تا زوم 10 و 12 و یا نقشه های آماده شده مثل نقشه راههای ایران رو گرفت که اصلاً جزئیات ندارن و بخصوص اصلاً ایستگاههای cng رو ندارن
    حتی امروز از صبح تا بعد از ظهر سعی کردم با نرم افزار دانلود نقشه طول و عرض مسیرم رو بدم و اون قطعه ای رو که نیاز دارم با زوم بالا بگیرم که نشد
    ضمناً خواستم از خود گوگل مپز نقشه هایی که توی خونه با سرعت بالا دیدم و استفاده بردم رو save کنم تا آفلاین اونا رو داشته باشم اما این نرم افزار نامرد نهایتاً چند تا فایل انگشت شمار رو میزاره آفلاین بگیریم

اگه براتون مقدوره یه راهی نشونم بدید که نقشه هایی که توی خونه بررسی میکنم اتوماتیک save بشه ,دقیقاً محل هایی که بشون نیاز دارم رو اینجا رویی کامپیوتر فوکوس کنم و زوم بالا بگیرم و جاهایی که مثل اتوبان خیلی نیاز به جزئیات نداره با زوم پایین دریافت کنم . ایستگاههای cng و جاههایی که بشون نیاز دارم رو توی سیستمم علامت بزنم و نقشه رو آماده به گوشی منتقل کنم
    خواهشاً کمک کنید

داره خودمونی میشه salmanazizi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خانه بدوش

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من با navitell کار میکنم اکثر شهرای ایران و بصورت آفلاین داره. پمپ بنزین و ... هم مشخص کرده . فک کنم کارت راه بیفته با این یکی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •