تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ویروسی که ۱ دقیقه بعد از بوت، سیستم رو خاموش میکنه!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض ویروسی که ۱ دقیقه بعد از بوت، سیستم رو خاموش میکنه!

سلام....
    میدونم که انتظار میره ابتدا یه سری لاگ و نتیجه اینجا قرار بدم.... ولی فک کنم دوستان قانع خواهند شد اگر بگم ویندوز ۷ التیمیت بنده تنها ۳۰ ثانیه الی ۱ دقیقه بعد از بوت شدن، خاموش میشه و من امکان نصب یا انتقال هیچ فایلی رو بهش ندارم....

- ویندوز: ۷ التیمیت همیشه اپدیت شده!
    انتی ویروس: ندارم!!
    نوع ویروس: ntvdm.exe و ویروسی که خودش رو عین نیوفولدر کپی میکنه تو کل سیستم!
    اما اتفاقاتی که می‌افته....
    صبح فلشم رو وصل کردم که با دست ویروس کشی کنم...(تک تک میرم و فایل های ویروس نیو فولدر رو پاک میکنم!!!! البته همیشه جواب داده... به این صورت که پوشه به پوشه تو فلش می‌گردم و فایل هایی که ایجاد کرده رو پاک میکنم...
    یه دفعه دستم خورد و روی یکی از فایل ها اینتر زدم و بعد دلیت که فایل رو اجرا کرد!
    حالا،چند ساعت بعد و در حالی که کل سیستمم پر شده از فولدر ها(مثلا من در دسکتاپ یه فایل اپلیکیشن از ویروس به نام دسکتاپ دارم.... بعد وارد مثلا یه پوشه‌ای به اسم ۱۲۳ میشم، یه فایل اجرایی به اسم ۱۲۳ داخلش هست.... متدش یه خورده با نیوفولدر فرق میکنه و یادمه قبلا هم باهاش درگیر بودم، ولی یادم نیست چطوری!!(البته قبلا من از لینوکس به تنهایی روی سیستم استفاده میکردم که نگرانیی نداشتم بابت ویروسش....)

حالا وقتی سیستم بوت میشه، دو صفحه‌ی کنسول یا همون داس خودمون با عنوان ntvdm اجرا میشن که اگر به موقع تو پراسس ها اونها رو نبندم، همون لحظه سیستم ریست میشه... بعدش هم به محض بسته شدن این دو فایل، شروع میکنم به تلاش برای اجرای برنامه‌های مختلف انتی ویروس که تو تاپیک مرجع اینجا داده شده ولی سیستم به سرعت و قبل از اینکه بتونم کاری بکنم خاموش میشه...
    دوستان میتونن کمکی بکنن؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

در این مواقع باید از دیسک نجات استفاده کرد

دیسک نجات انتی ویروس کسپرسکی از لینک پایین دریافت کنید فایل دریافتی رو بر روی سی دی رایت کنید و سیستم رو از رو سی دی بوت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

راهی هست که از دیسک نجات استفاده نشه یا مثلا روی سی‌دی رایت نکنم؟ اخه لپ‌تاپم رایترش خرابه...

5. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

روی فلش بوت کن

نرم افزار YUMI رو بگیر یه فلش وصل میکنی بعد تو لیستی که داره نوع دیسک نجات (مثلا kaspersky rescue disk) رو انتخاب میکنی و ISO دیسک نجات رو بهش میدی و امادش میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •