تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 33 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 329

نام تاپيک: سریال ویلای من

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سریال ویلای من

سریال «ویلای من» به کارگردانی مهران مدیری و سرمایه‌گذاری مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» عصر روز شنبه 20 آبان‌ماه در منطقه ازگل کلید ‌خورد.

در افتتاحیه این سریال که برای توزیع در شبکه نمایش خانگی ساخته می‌شود، مهران مدیری در سخنانی با اشاره به لوکیشن سریال گفت: این محل یک ویلای متروکه با دیوارهای سفید بود که ما ظرف دو هفته، سه شیفت روی آن کار کردیم تا همه چیز آماده شود و به امید خدا، امروز ضبط سریال ویلای من آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: من نقش اصلی این سریال را به عهده دارم و از همان قسمت اول نیز در آن حضور خواهم داشت.

بازیگرانی نظیر سیامک انصاری، برزو ارجمند، عارف لرستانی، علی لک پوریان، هادی کاظمی، الیکا عبدالرزاقی و... در این سریال بازی خواهند داشت.

بازیگران جدیدی از جمله آتنه فقیه نصیری، کمند امیرسلیمانی، رابعه اسکویی و ... به این گروه پیوسته‌اند.

فیلمنامه این سریال را خشایار الوند و امیر مهدی ژوله در دست نگارش دارند و قرار است توزیع آن پس از تصویربرداری قسمت‌های نخست، به شکل کاملاً منظم و گسترده و با اطلاع‌رسانی «گلرنگ رسانه» آغاز شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خلاصه داستان سریال ویلای من

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - خبر تولید مجموعه‌ی تازه‌ی مهران مدیری، با اعتراض علاقه‌مندانی که از ناتمام ماندن قهوه‌ی تلخ، گلایه‌مندند، در کافه سینما، همراه شده؛ سینمادوستانی که معتقدند نتیجه خرید چندین سی دی قهوه تلخ، و اعتماد به سازندگان‌اش، با ناتمام ماندن مجموعه به باد رفته است. به هر حال این اخبار تازه‌ای است از مجموعه‌ای ویلای من. مجموعه‌ای که قرار است تولید آن به کارگردانی و تهیه کنندگی مهران مدیری به تازگی آغاز شده است.

«ویلای من» عنوان جدیدترین مجموعه نمایش خانگی مهران مدیری است که به همراه کارگردانی و بازیگری، در غیاب برادران آقاگلیان به‌عنوان تهیه‌کنندگان آثار قبلی‌اش، تهیه‌کنندگی آن را هم خود برعهده گرفته‌است. به گزارش خبرنگار مهر، «قهوه تلخ» عنوان کار قبلی مهران مدیری، کارگردان طنز شناخته شده سینما و تلویزیون است که مدتی پیش پخش آن در شبکه نمایش خانگی بدون ارائه قسمت‌های پایانی متوقف شد. تهیه‌کنندگی این پروژه برعهده برداران آقاگلیان بود که تاکنون درباره دلایل نیمه‌کاره ماندن این پروژه سکوت کرده‌اند. سکوتی که زمانی قابل تأمل می‌شود که بدانیم براساس شنیده‌ها مهران مدیری به‌عنوان کارگردان، سکانس ‌پایانی «قهوه تلخ» را هم تصویربرداری و حتی برای پخش آماده کرده‌ و در اختیار تهیه‌کنندگان قرار داده‌است. چندی پیش سعید رجبی فروتن در مقام مدیر سابق دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت ارشاد درباره مشکلات پیش آمده برای پخش این مجموعه عنوان کرده بود: قطعا برای ساخت مجموعه جدید توسط تهیه‌کنندگان «قهوه تلخ» با آنها برخورد خواهد شد. با این وجود مهران مدیری می‌توانست کار جدید خود را در شبکه خانگی بدون هیچ مشکلی آغاز کند. تهران پاتوق مینویسد:«ویلای من» عنوان مجموعه تازه این کارگردان و بازیگر طنز سینما و تلویزیون است که این‌بار شخصا تهیه‌کنندگی آن را برعهده گرفته‌است تا خود پاسخگوی کلیه فرازوفرودهای احتمالی آن باشد. این در حالی است که پیش از این برخی رسانه‌ها شرکت گلرنگ را به‌عنوان تهیه‌کننده این مجموعه معرفی کرده بودند. «ویلای من» هم اکنون در مرحله نگارش فیلمنامه و پیش تولید قرار دارد و به زودی مقابل دوربین خواهد رفت.

داستان «ویلای من» درباره پیرمردی ۹۰ ساله و پولدار است که قرار است به‌زودی فوت کند. وی هشت فرزند دارد و فرزندانش که تعدادی از آنها در خارج از کشور حضور دارند، می‌خواهند به نوعی بر سر پیرمرد کلاه بگذارند و سرمایه او را بالا بکشند. در این میان یکی از فرزندان که در ایران کارمند بانک است و پسر خوب خانواده به شمار می‌رود با دیگر خواهران و برادران همراه نمی‌شود و حتی پدر را هم در این راه کمک می‌کند. از بازیگران این مجموعه می‌توان به همراهان قبلی مدیری مانند سیامک انصاری، هادی کاظمی، برزو ارجمند، الیکا عبدالرزاقی و رضا نیکخواه اشاره کرد. چهره‌های تازه‌ای چون امیرکاوه آهنین‌جان و آتنه فقیه نصیری نیز در این مجموعه به ‌عنوان بازیگر حضور خواهند داشت. مهران مدیری خود نیز از بازیگران «ویلای من» خواهد بود. هم اکنون خشایار الوند و امیرمهدی ژوله که پیش از این نگارش «قهوه تلخ» را هم برعهده داشتند، مشغول نگارش فیلمنامه «ویلای من» هستند. پخش این مجموعه نیز که قرار است همزمان با تصویربرداری وارد بازار شود، توسط شرکت پخش گلرنگ انجام می‌شود. برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این بود که مجموعه «ویلای من» با سریال ۵۰ قسمتی‌ای که قرار بود مهران مدیری با موضوع اصلاح الگوی مصرف برای شبکه سوم سیما بسازد، ارتباط دارد و حتی ممکن است همان سریال در قالب شبکه خانگی تولید شود اما این موضوع توسط یکی از اعضای گروه «ویلای من» تکذیب شد و وی تاکید کرد این سریال هیچ ارتباطی با آن مجموعه تلویزیونی ندارد.

مجموعه‌های تلویزیونی «پاورچین»، «نقطه‌چین»، «باغ مظفر»، «شب‌های برره» و «قهوه‌تلخ» از مهمترین همکاری‌های مشترک مهران مدیری با برادران آقاگلیان تا به امروز بوده‌است.

هم اکنون فصل سوم «قلب یخی» با بازی مهران مدیری و کارگردانی سامان مقدم در شبکه خانگی ارائه شده‌است.

3. 6 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی مدیری رو دوست دارم اما دیگه ارجینال نمیخرم

5. 5 کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

آقای مدیری, قهوه تلخ رو تموم کن؛ سریال جدید پیشکش

7. 4 کاربر از NAZISM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این بود که مجموعه «ویلای من» با سریال ۵۰ قسمتی‌ای که قرار بود مهران مدیری با موضوع اصلاح الگوی مصرف برای شبکه سوم سیما بسازد، ارتباط دارد و حتی ممکن است همان سریال در قالب شبکه خانگی تولید شود اما این موضوع توسط یکی از اعضای گروه «ویلای من» تکذیب شد و وی تاکید کرد این سریال هیچ ارتباطی با آن مجموعه تلویزیونی ندارد.
    اصلاح الگوی مصرف؟
    این شبکه خانگی هم جدیدا مد شده! خب برای همون tv بسازین دیگه!مرتب هم پخش شه! البته شاید به نفعـشونه دیگه

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توزیع رایگان پیش قسمت سریال جدید مهران مدیری/ عذرخواهی از مخاطبان «قهوه تلخ»

خبر سینما نوشت:

مهران مدیری قصد دارد قبل از توزیع سریال ویلای من، در یک دی وی دی رایگان، به خاطر نیمه کاره رها شدن «قهوه تلخ» از مخاطبان دلجویی کند.

مهران مدیری که این روزها درگیر کارگردانی سریال جدیدش با عنوان «ویلای من» است، قصد داشت در ابتدای دی وی دی قسمت اول سریال جدیدش، دلایل نیمه کار رها کردن قهوه تلخ را توضیح دهد و از مردم به خاطر این بدقولی عذر بخواهد اما گویا تصمیم گرفته این عذرخواهی را به قبل از توزیع سریالش موکول کند.

مصطفی بصیری مدیر فرهنگی شرکت گلرنگ پخش، در این باره گفته که حدود 10 الی 15 روز پیش از توزیع سری اول «ویلای من» دی وی دی رایگانی با لوگوی این سریال از طرف شرکت گلرنگ پخش برای آشنایی مخاطبان با این پروژه به بازار می‌آید: «در این دی وی دی، علاوه بر آنونس «ویلای من» و معرفی بخش‌‌های مختلف آن، مدیری، به صورت رو در رو با مخاطبان صحبت می‌کند و راجع به مشکلات پیش آمده برای قهوه تلخ توضیح می‌دهد.»

«ویلای من» تازه‌ترین ساخته مهران مدیری است که بر اساس فیلمنامه‌ای از خشایار الوند و امیر مهدی ژوله برای پخش در شبکه ویدیویی تولید می‌شود. در این سریال علاوه بر بازیگران سریال« قهوه تلخ» ، آتنه فقیه نصیری، حسن پورشیرازی، کمند امیر سلیمانی و رابعه اسکویی هم حضور دارند. قرار است سری اول این سریال که شامل سه قسمت است، نیمه دی ماه به بازار عرضه شود.

10. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

خیلی مدیری رو دوست دارم اما دیگه ارجینال نمیخرم
    اگه ارجینال نمی خریدی میتونست کار دومشو کلید بزنه؟

12. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه ارجینال نمی خریدی میتونست کار دومشو کلید بزنه؟
    برادر من ، اينهمه پول داديم كه سريال نصفه كاره ول شه ؟؟ حالا شما فرض كن كار دومشو هم كليد بزنه ، چه تضميني هست كه به سرنوشت قبلي دچار نشه ؟

14. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

برادر من ، اينهمه پول داديم كه سريال نصفه كاره ول شه ؟؟ حالا شما فرض كن كار دومشو هم كليد بزنه ، چه تضميني هست كه به سرنوشت قبلي دچار نشه ؟
    باید بدانیم که عامل نیمه تمام رها شدن سریال ، حاکمیت بوده است یا آقای مدیری؟ به نظر شما چه کسی پاسخگوست؟
    مگر کارگردان بیمار است که اثر خود را نیمه کاره رها کند؟!

16. 10 کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مهران مدیری طراح صحنه و لباس شد

اولین تصاویر از مجموعه تلویزیونی «ویلای من»

خبرگزاری فارس: مجموعه «ویلای من» به کارگردانی «مهران مدیری» درحالی مراحل ساخت خود را سپری می‌کند که مدیری در این سریال طراحی صحنه و لباس را هم برعهده دارد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تا به حال حدود 20 درصد از کار تصویربرداری مجموعه جدید «ویلای من» به پایان رسیده و گروه در لوکیشن اصلی سریال که ویلایی در منطقه ازگل تهران بود، کار را ادامه می‌دهند.این سریال به زودی در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد.

بنا بر این گزارش، این مجموعه قرار است با دوبله کردی و ترکی و دو زیرنویس عربی و انگلیسی در بازار منتشر شود.
    اسامی بازیگران این مجموعه در عنوان‌بندی این سریال به ترتیب حروف الفبا چنین آمده است: سیامک انصاری، برزو ارجمند، کمند امیر سلیمانی، رابعه اسکویی، امیرکاوه آهنین جان، بهار ارجمند، افسانه چهره‌آزاد، پانته‌آ رهنمون، ماندانا سوری، الیکا عبدالرزاقی، رضا فیض نوروزی، مهدی فقیه، محسن قاضی مرادی، هادی کاظمی، مریم کاویانی، علی لک پوریان، عارف لرستانی، مهران مدیری، شبنم مقدمی، علیرضا محمدی، نگین معتضدی، دریا مرادی دشت، غلامرضا نیکخواه، علی برقی و مهرداد مسعودنیا.

18. 4 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 33 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •