تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: restart شدن لپتاب بعد از هربار از شارژ دراوردن!

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض restart شدن لپتاب بعد از هربار از شارژ دراوردن!

من چندماهه که یک لپ تاب Dell N5050 در برلین خریدم. یک مشکلی از همون اول داشتم بدین صورت: من معمولا باتری سیستم رو درمیارم و در زمانی که ازش درحال استفاده هستم، اصلا شارژش نمی کنم تا عمر باتری کم نشه. خیلی مواقع باتری بیرون از لپتابه اما سیم لپتاب به برق وصله. وقتی سیستم رو hibernate میکنم یا میبندمش تا stand by بشه، بعدش لپتاب رو بعد از خاموش شدن، از برق درمیارم تا مثلا در جای دیگه ای استفاده کنم، موقع روشن شدن بعدی، اون حالتی پیش میاد که ناگهان برق سیستم رفته، و اول بوت شدن چندتا گزینه میاد که همشه انتخب میکنم که Start windows normally. البته بگم، غیر از این وضعیت، این حالت برای سیستم من کلا زیاد اتفاق می افته در صورتی که من اصلا برقشو قطع نمی کنم، و نمیدونم مشکل از کجاست! اینم بگم که من از همون اول این مشکلو باهاش داشتم!...دوستان راه حلی به نظرتون میرسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrt2iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    TEHRAN-REY

پيش فرض

لب تاب شما کاملا طبیهی عمل میکنه مشکل از رفتار شماست چرا ! چون وقتی شما رو حالت سند بای میزاری سیستم اماده بکار است و 20% شارزر رو استفاده میکنه و اگه شما شارزر رو از برق در بیاری از اون 20% چیزی باقی نمیمونه و مثل اینکه برق بره { در نبود باطری } با باطری این جوری نمیشه درسته!!!

3. 3 کاربر از mrt2iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

لب تاب شما کاملا طبیهی عمل میکنه مشکل از رفتار شماست چرا ! چون وقتی شما رو حالت سند بای میزاری سیستم اماده بکار است و 20% شارزر رو استفاده میکنه و اگه شما شارزر رو از برق در بیاری از اون 20% چیزی باقی نمیمونه و مثل اینکه برق بره { در نبود باطری } با باطری این جوری نمیشه درسته!!!
    من Hibernate میکنم و نه استند بای!البته نمیدونم چرا ویندوزم اصلا استند بای نداره.............بهرجال..پس چاره کار چیه؟ چون اگر در حین شارژ، باتری روی دستگاه باشه، عمرش کم میشه.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrt2iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    TEHRAN-REY

پيش فرض

دیگه دیگه.................................................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •