سلام خسته نباشید
نمیدونم جای درستی سوال رو مطرح کردم یا نه
لطفا راهنمایی کامل بفرمائید
باتشکر
سلام خسته نباشید
نمیدونم جای درستی سوال رو مطرح کردم یا نه
لطفا راهنمایی کامل بفرمائید
باتشکر
یعنی آپلود در ویژوال؟؟
میخوای سایت رو با ویژوال باز کنی یا میخوای توی وب منتشر کنی؟؟
میخوام سایت ساخته شده را روی هاست بریزم
کدوم هاست خوب هست
و چگونه
کامل راهنمایی کنید
سلام.
کدوم هاست خوب هست که مربوط به کارتون میشه که میخواین باهاش چیکار کنین اما برای آپلودش به دو راه میتونید آپلود کنید: اف تی پی و فایل منیجر خود سایت (http)
آموزش هردوشم تو اینترنت فراوونه.
من الان سایت با آدرس های vectordp.tk
ساختم و یک تمپلت html هم توسط فایل منیجر cpanel ریختم روش چند ساعتی سایت بالا می آمد و لی الان بالا نمیاد ا
هاست رو از و ی س ت ا هاست گرفتم
ریختن تمپلت html راحت بود
وتو ویژوال استودیو وقتی کار ساختن سایت تموم شد
باید چه فایل هایی رو بریزم تو cpanel
سلام
در VS گزینه ای به نام Publish وجود دارد که ضمن کامپیایل پروژه میتواند کلیه فایلهای مورد نیاز برای آپلود را در اختیارتان قرار دهد.
در روی پروژه در SolutionExplorer راست کلیک کنید و فرمان Publish بدهید...
این فرمان قابلیت Publish مستقیم در فضای FTP و یا در پوشه ای در رایانه خودتان را دارد (که باید بعداً دستی روی پروتکل ftp آپلودش کنید).
اگر برنامه تان شامل دیتابیس هم باشد، احتمالاً نیاز به چند کار اضافه هم خواهید داشت.
ممنون از شما دوست عزیز
با سلام.
میشه کمی بیشتر در مورد آپلود سایت توضیح بدید؟
و اما یک سوال دیگه: وقت شروع ساخت یک سایت، این دو راه برای شروی کار چه فرقی با هم دارند؟
1- File-> New-> Project-> Web-> ASP.Net web application
2- File-> New-> Web Site
ممنونم.
سلام
شما وقتی یک فضای وب اجاره میکنید، یک User,Pass برای اتصال به FTP میگیرید.میشه کمی بیشتر در مورد آپلود سایت توضیح بدید؟
یا پروژه را از داخل VS به هارد خودتان (مانند دسکتاپ) Publish میکنید و سپس فایل ها دستی به FTP آپلود میکنید.
(با MyComputer میتوانید به FTP وصل شوید، از برنامه رایگان FileZilla هم میتوانید استفاده کنید.)
یا پروژه را بطور مستقیم از داخل VS به Publish ، FTP میکنید.
چه این ابزار آپلود VS,MyComputer,FileZilla باشد، درهرصورت آدرس سرور و User و Pass را باید در فرم های مربوطه وارد کنید.
برای دیتابیس هم باید وارد ControlPanel سایت تان شوید و دیتابیس را ایجاد کنید و سپس به محیط ویرایشگر تحت وب دیتابیس رفته و یا دیتابیس را مجدد دستی در آنجا بسازید و یا کدهای SQL ساخت دیتابیس را در آنجا اجرا کنید.
عملی امتحان بفرمائید، مشکلی بود مطرح کنید.
در ساختار و نوع پروژه تفاوت هایی دارند، مثلاً در نوع دوم میتوانید مخلوط صفحات را با VB و #C هم بسازید یا کامپایل هر صفحه یک dll مستقل شود و...وقت شروع ساخت یک سایت، این دو راه برای شروی کار چه فرقی با هم دارند؟
در کل مورد اول منسجم تر و جدیدتر است، پیشنهاد میکنم از مورد اول استفاده کنید.
اگرهم به سمت الگوی طراحی MVC حرکت کنید هم بد نیست.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)