سلام
کتاب هایی که جدیدا در زمینه دات نت منتشر میشود رو در این تاپیک به اطلاع دوستان خواهیم رساند
دوستان لطفا هیچ گونه لینک مستقیمی به کتاب در اینجا قرار ندهید که Warez Activity محسوب میشود و مدیران سایت مجبور خواهند شد تاپیک رو حذف کنند
سلام
کتاب هایی که جدیدا در زمینه دات نت منتشر میشود رو در این تاپیک به اطلاع دوستان خواهیم رساند
دوستان لطفا هیچ گونه لینک مستقیمی به کتاب در اینجا قرار ندهید که Warez Activity محسوب میشود و مدیران سایت مجبور خواهند شد تاپیک رو حذف کنند
جدیدا کتاب Pro C# 5.0 and the .NET 4.5 Framework منتشر شده است که میتوانید با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ان را یافته و دریافت کنید
برای پیدا کردن کتاب ، کلمه کلیدی framework رو سرچ کنید در کتاب هایی که از طریق جست و جو بدست می اید کتاب مورد نظر وجود دارد و . . .
با سلام
دوستان عزیز لطف کنید منابع فارسی هم معرفی کنید
با تشکــــــــــــــــــــــ ـــــر
Last edited by asghar2008; 12-11-2012 at 13:59.
برنامه نویسی! منبع فارسی؟!!! با هم جور در نمیاد..... ما واسه گرافیک هم به زبان فارسی چیزی نداریم اینکه دیگه برنامه نویسیه!دوستان عزیز لطف کنید منابع فارسی هم معرفی کنید
اما.... منابع فارسی
چیز جدیدی نداریم احتمالا!! البته غیر از جعفرنژادقمی که هر 24 ساعت یه کتاب چاپ میکنه، ما کلا 3 کتاب داریم که ارزش وقت گذاشتن دارن و برنامه نویسی تحت دات نت کار میکنن و فارسین!!!
1- کتاب هاشمیان، معروف ترینه! چرا؟ چون یه ترجمهی تمیز از کتاب C# for programmers 2005 میباشه و به صورت رایگان گذاشته در اختیار همه پس با کیفیت خوب میشه پیداش کرد!
2- کتاب یا PDF جناب نصیری که باز کتاب بسیار خوبی میباشه و تعریفش رو خیلی شنیدم....
3- کتاب استاد احمد زاده میباشه که به شدت من تبلیغش رو شنیدم... نکته اینه که من شنیدم که ایشون از پخش شدن کتابشون رضایت ندارن و ظاهرا کتابشون رو دزدیدن.... شخصا دوست ندارم در دزدی از ایشون شریک باشم پس کتابشون رو تا حالا ندیدم.... ولی میگم... کلا یه کتاب به شدت توصیه شده میباشه برای شروع برنامه نویسی!!!!
---------------------------
من کتاب های Apress رو خیلی دوست دارم
بنابراین چند تا از کتاب های تقریبا تازه اش رو به دوستان معرفی میکنم....که البته خودم هم به دنبال دانلود کردن بعضی هاشون هستم...
Pro Entity Framework 4.0
این کتاب خوب برای نسخهی 4 انتیتی فریم ورک میباشه و از 0 شروع میکنه به اموزشش و وارد مباحث تخصصی میشه...
برای خوندن این کتاب کافیه که فقط برنامه نویسی بلد باشید!! اون Proی اول اسمش هم به این معنا نیست که برا حرفهای شدن تو انتیتی فریم ورکه!!! این یه کتاب کامله که شما رو از 0 با این تکنولوژی اشنا و در نهایت حرفهای میکنه...این کتاب رو تو اولین فرصت دانلود و خواهم خوند!
Beginning Silverlight 5 in C#
نسخهی چهارم اموزش سیلورلایت، در اوریل امسال کار شده و در دسترسه.... دوستان قطعا با تکنولوژی سیلورلایت اشنا هستن.... منم خیلی دوست دارم برم سراغ این تکنولوژی چرا که خیلی راحت تر میشه باش کارای خفن کرد!!! از موبایل و وب گرفته تا سیستم های خودمون!!!! من بیشتر به دنبال سیستم های یکپارچه میگردم تو این کتاب.... این کتاب رو تو اولین فرصت دانلود و خواهم خوند!
Pro C# 5.0 and the .NET 4.5 Framework
این یکی هم اسمش مشخصه!! از اگوست کار شده و در دسترسه و برنامهنویسی کلی رو اموزش میده و خوب، اصلی ترین بخشش همون اموزش برنامهنویسی جناب ویندوز 8 میباشه!
اینم از فهرست کتاب:
1. The Philosophy of .NET
2. Building C# Applications
3. Core C# Programming Constructs Part I
4. Core C# Programming Constructs Part II
5. Understanding Encapsulation
6. Understanding Inheritance and Polymorphism
7. Understanding Structured Exception Handling
8. Working with Interfaces
9. Collections and Generics
10. Delegates, Events and Lambda Expressions
11. Advanced C# Language Features
12. LINQ to Objects
13. Understanding Object Lifetime
14. Building and Configuring Class Libraries
15. Type Reflection, Late Binding, and Attributes
16. Dynamic Types and Dynamic Language Runtime
17. Processes, AppDomains and Object Contexts
18. Understanding CIL and the Role of Dynamic Assemblies
19. Multithreaded, Parallel and Async Programming
20. File I/O and Object Serialization
21. ADO.NET Part I: The Connected Layer
22. ADO.NET Part II: The Disconnected Layer
23. ADO.NET Part III: The Entity Framework
24. Introducing LINQ to XML
25. Introducing Windows Communication Foundation
26. Introducing Windows Workflow Foundation
27. Introducing Windows Presentation Foundation and XAML
28. Programming with WPF Controls
29. WPF Graphical Rendering Services
30. WPF Resources, Animations and Styles
31. Dependency Properties, Routed Events and Templates
32. Introducing ASP.NET Web Forms
33. ASP.NET Web Controls, Master Pages and Themes
34. ASP.NET State Management Technique
این کتاب زیاد به درد من نمیخوره.... ولی بازم سعی میکنم یه نسخهاش رو دانلود کنم ببینم چی گفته.... و البته و صد البته این همون کتابی هستش که تو پست دوم هم معرفی شده!
یه سری کتاب های کمی قدیمی تر هم هستن که موضوهات مورد علاقهی بنده رو پوشش میده!!
Introducing Windows Azure
راستش شخصا بارها و بارها تو سایت لینکداین پیشنهاد برنامه نویسی کلاد گرفتم! ولی خوب تجربهای نداشتم..... این کتاب برای سال 2009 میباشه.... ولی جزو لیست دانلود بنده میباشه تا ببینم ماجراش چی میشه..... من واقعا هیچ ایدهای ندارم که برنامهنویسی سرور چطروی میتونه باشه....
Pro Expression Blend 4
طراحی رابط های کاربری برای یه برنامهنویس همیشه کابوس بوده و هست.... البته شاید فقط برا من باشه! ولی خوب به هر حال منم دارم ازش اذیت میشم!... به هر صورت، خیلی جالب میشه که یه برنامهای تقریبا شبیه به فوتوشاپ داشته باشی که باش رابط کاربریت رو درست کنی و بعدش خیلی راحت تیوی ویژوال اوستودیو بیاریش و شروع کنی به استفادهاش و کد نویسی..... تقریبا برنامه ها رو به طرز شگفت انگیری خوشگل تر میکنه... البته اگر سلیقه داشته باشید!یا بدونین میخواین چیکار کنین!
انتشارات دوم مورد علاقهی بنده، انتشارات راکس میباشه که باز کتاب های خوبی میزنه ولی متاسفانه من به عنوان کتاب اول ازشون استفاده نمیکنم چون یه خورده سطح بالا مینویسن!!!
همین یکی دو ماه پیش، کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کار کردن و کتاب کاملا بر اساس اموزش سیشارپ جدید و برای ویندوز 8 میباشه....
مسئلهای که هست اینه که تو کتاب های راکس، اکثرا وقتی مینویسه پرفشنال، یعنی یه جورایی برنامه نویسی بلد ها بیان بخونن و نه کسانی که میخوان از 0 شروع کنن!!
همچنین کتاب تخصصیی رو برای برنامهنویسی ویندوز 8 کار کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که نسخهی ویندوز 7 این کتاب رو من دارم کتاب خوبی بود، اینم خوب میباشه قطعا!!! البته ویندوز 8 تفاوت بسیار زیادی داشته و قطعا تمرکز بر روی جناب مترو دیزاین خواهد بود و سیستم های تحت اون...
برنامه نویس های موبایل به گوش باشن!! کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب جدید اقای راکس هستش.... من متاسفانه این کتاب رو توی لیست کتاب های اقای ایپرس پیدا نکردم و ظاهرا تنها راکس برنامهنویسی دات نتی برای اندیورد رو پوشش داده....حالا جالب تر اینه که من دارم میگردم ببینم واقعا راهحلی هست که بشه از اقای ios هم توی ویندوز برنامه نویسی کرد... چون شرکت زمیران که تکنولوژی مونو رو برای موبایل ها داره کار میکنه، ios رو هم داره ولی متاسفانه تنها قابلیت استفادهی از اون در حالتی هست که سیستم عامل مک داشته باشیم!!! و ویژوال اوستودیو رو روی مک ها نصب کرده باشیم....
کتاب دیگهی این انتشارات که پیشنهاد میکنم به دوستان، کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشه!! اسمش خیلی دراز شد ولی خوب برنامهنویسی موبایل خیلی مهم خواهد بود در اینده و بهتره که برنامه نویسی موبایل رو بلد باشیم!!! من که به طور قطع تصمیم دارم بعد از کلاد هاستینگ تمرکز اصلیم رو بارم روی کار موبایل و بیشتر یاد بگیرم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)