تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: جست و جو در کمبوباکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

14 جست و جو در کمبوباکس

جست و جو
    سلام . من یه سوال رو دفعه های قبل هم مطرح کردم اما دوستان راهنمایی خاصی نکردن وفقط چند تا برنامه ی اماده برام گذاشتن . راستش من کارم رو تازه با vb.net شروع کردم ، لطفا راهنمایی کنین.

من یک کمبو باکس به نام cmbwords ویه لیست باکس به نام lstmeaning دارم . در کمبوباکس چندتا لغت انگلیسی دارم و در لیست باکس ، معنی های اون ها رو دارم که دقیقا هر لغت در کمبو باکس با معنیش در لیست باکس اندیسشون برابره . در کمبو باکس این دستور رو نوشتم :
    LstMeaning.SelectedIndex = CmbWords.SelectedIndex

یعنی هر لغتی که در کمبو باکس انتخاب کردم ، دقیقا معنی اون در لیست باکس انتخاب شه . تا اینجا مشکلی ندارم. حالا من یه لیست باکس دیگه به نام LstSearch دارم .

میخوام در کمبو باکس یک کلمه رو جست و جو کنم ونتیجه را در lstsearch نشون بده . میخوام زمانی که در کمبوباکس شروع به تایپ کردن کردم ، با توجه به کلمات داخل کمبو باکس ، کلماتی رو که حروفشون شبیه به حروف کلمه ی مورد نظر من هست رو در lstsearch نشون بده . یعنی اول اون هایی که حرف اولشون مثل حرف اول کلمه ی من هست هست بعد حروف دومشون وتا اخر واگر این کلمه در cmbword وجود نداشت lstsearch خالی بمونه . دقیقا مثل جست و جو در دیگر دیکشنری ها یا جست و جو در گوگل .
    زمانی که کلمات در lstsearch اومدن ، روی هر کلمه ای که کلیک کردم ، معنیش در lstmeaning انتخاب بشه.
    ممنون میشم اگه کد ها رو بنویسین و بگین هر کدوم از کد ها در کدوم قسمت نوشته میشه .
    بازم ممنون.
    Last edited by mohammad1314; 11-11-2012 at 17:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •