تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: عدم شارژ شدن دل 5110

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض عدم شارژ شدن دل 5110

سلام به دوستان
    من لب تاب دل 5110 را چند روز پیش خریده ام البته خودش چند ماهی کار کرده بود مشخصاتش سی پی i7.رم6.هارد640.گرافیگ 1.تنها مشکلی که این لب تاب داره شارژ نمی شه برده ام تعمیر کار یک باتری نو گذاشت باز شارژ نشد آدابتور این لب تا که به من داده اند نود وات بوده در حالی که صد وسی واتی باید باشه تعمیر کار زده تو منبع تغذیه با صد وس واتی گفت که شارژ شده بعد سفارش داد یک آدابتور 130 واتی از تهران برام اوردند اما زمانی که آدابتور 130 واتی را بهش زد باز شارژ نشد تعمیر کار گفت حتما مال برد لب تاب باید برد شارز دهی را از تهران برات بیارند تا عوضش کنم به نظر شما این تعمیر کار درست عمل کرده واگر درست عمل کرده آیا بعد از باز شدن این لب تاب وعوض شدن این برد امکان باز خراب شدن برد یا بقیه قطعات را دارد
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

احتمال دیگه ای وجود نداره...
    مشکل نه از باتری و نه از شارژر هست

و باید تعمیر بشه ، البته برد خاصی نداره و کار زیاد سختی نیست ، حواست باشه بزرگ جلوه نده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrt2iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    TEHRAN-REY

پيش فرض

مشکلی پیش نمیاد با تعویض برد اما بگو اگه تضمین میکنن ! این کارو بکن !دو باره مثل شارژر بهت ظرر نزنن !موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مشکلی پیش نمیاد با تعویض برد اما بگو اگه تضمین میکنن ! این کارو بکن !دو باره مثل شارژر بهت ظرر نزنن !موفق باشی
    گفته یک ماه برات تضمین میدم اما من میگم لب تابی که باز شد دیگه مثل اولش نمیشه

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببین دوسته عزیز شما باتری چک کردید کابل رو چک کردید ولی پاور خوده لپ تاپ رو که چک نکردید ! شاید اشکال از سوکت هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

[QUOTE=Farshid72;7307305]ببین دوسته عزیز شما باتری چک کردید کابل رو چک کردید ولی پاور خوده لپ تاپ رو که چک نکردید ! شاید اشکال از سوکت هستش[/QUO
    جالب اینجاست که خود تعمیرکار گفته که من تو خونه بر منبع تعذیه تست کرده ام بر صد وسی واتی جواب داده اگر اشکال از سوکت باشه فکر کنم نباید شارژ بشه.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جالب اینجاست که خود تعمیرکار گفته که من تو خونه بر منبع تعذیه تست کرده ام بر صد وسی واتی جواب داده اگر اشکال از سوکت باشه فکر کنم نباید شارژ بشه.
    اتفاقا چون شارژ شده بعد دوباره نشده پس شک بیشتر میشه روی مشکل دار بودن این قسمت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •