تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: جست و جوی پیشرفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

14 جست و جوی پیشرفته

سلام. یه سوال از vb.net دارم.
    من در حال ساخت یک دیکشنری هستم . میخوام همانند جست و جوی یک لغت در دیگر دیکشنری ها یا جست و جوی گوگل ، زمانی که یک کلمه رو شروع میکنم به تایپ کردن ، لغاتی رو که حرف هاشون شبیه به کلمه ی من هست رو به من نمایش بده . فکر کنم متوجه شده باشین منظورم چیه .
    حالا من یک listbox به اسم LstWord ویک لیست باکس دارم به اسم LstSameWord و یک textbox .
    همه لغات من در Lstword ذخیره هستند . میخوام زمانی که در textbox کلمه ی مورد نظر برای جست و جو را تایپ میکنم ، همه ی لغات Lstword که حروف هاشون به ترتیب شبیه کلمه ی من هست رو ، در Lstsameword نمایش بده.

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. یه سوال از vb.net دارم.
    من در حال ساخت یک دیکشنری هستم . میخوام همانند جست و جوی یک لغت در دیگر دیکشنری ها یا جست و جوی گوگل ، زمانی که یک کلمه رو شروع میکنم به تایپ کردن ، لغاتی رو که حرف هاشون شبیه به کلمه ی من هست رو به من نمایش بده . فکر کنم متوجه شده باشین منظورم چیه .
    حالا من یک listbox به اسم LstWord ویک لیست باکس دارم به اسم LstSameWord و یک textbox .
    همه لغات من در Lstword ذخیره هستند . میخوام زمانی که در textbox کلمه ی مورد نظر برای جست و جو را تایپ میکنم ، همه ی لغات Lstword که حروف هاشون به ترتیب شبیه کلمه ی من هست رو ، در Lstsameword نمایش بده.
    سلام

من کد وی بی نمیزنم اما راه حل کلی شما اینکه

یک دیتابیس از کلمات داشته باشید سپس اون رو به جایی که میخواهید کلمات رو در اون سرچ کنید (مثلا لیست باکس یا تکست باکس یا هر کنترل دیگری ) باید بایند کنید

سپس از حالت auto complete اون کنترل استفاده کنید تا حالتی شبیه به اون چیزی که در نظر دارید رو بدست بیاورید

درضمن تالار Vb در همین بخش وجود دارد در اون قسمت دوستان بهتر میتوانند شما رو راهنمائی کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •