تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با دمای بالای هارد اکسترنال آداپتوری سیگیت backup plus ( کمک کنید دوستان )

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض مشکل با دمای بالای هارد اکسترنال آداپتوری سیگیت backup plus ( کمک کنید دوستان )

سلام به همگی
    یک هارد سیگیت bachup plus خریدم که اکسترنال با آداپتور و 2 ترابایت هست
    بعد از گذشت 1 تا 2 ساعات که اطلاعات روش کپی می کنم دماش به 58 هم رسیده می خواستم بدونم هارد ایراد داره یا خیر ؟ و در حالت بیکاری هم دمای هارد روی 53 درجه هست ( تو سایتش نوشته تا 60 درجه مشکلی نداره ) می خواستم بدونم اگر دوستان این هارد رو دارن وضعیت دماش چجوری هست ؟ و باید هارد بره گارانتی با خیر؟
    با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    یک هارد سیگیت bachup plus خریدم که اکسترنال با آداپتور و 2 ترابایت هست
    بعد از گذشت 1 تا 2 ساعات که اطلاعات روش کپی می کنم دماش به 58 هم رسیده می خواستم بدونم هارد ایراد داره یا خیر ؟ و در حالت بیکاری هم دمای هارد روی 53 درجه هست ( تو سایتش نوشته تا 60 درجه مشکلی نداره ) می خواستم بدونم اگر دوستان این هارد رو دارن وضعیت دماش چجوری هست ؟ و باید هارد بره گارانتی با خیر؟
    با تشکر
    سلام .
    براي اطمينان ميتونيد از قسمت health برنامه hdtune متوجه بشيد آيا مشكلي هست يا خير كه خيلي بعيد ميدونم مشكلي داشته باشه . در كل اين سري از هاردها به خاطر 7200RPM و سرعت بالاتر كمي گرمتر هستند نسبت به مدلهايي چون WD my book كه 7200 نيستند . مثلاً در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دماي مدل goflex desk به 67 درجه رسيده كه البته خيلي بالاست . ميتونيد از فن براي خنك شدن استفاده كنيد .

مدل my book كه من دارم بدون فن تا 50 درجه هم ميرسه كه البته فقط يكبار بود و هميشه از فن استفاده ميكنم .
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-11-2012 at 14:14.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •