تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: جرقه زدن پاور

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

13 جرقه زدن پاور

با سلام خدمت دوستان محترم
    یک روز وقتی می خواستم کیس را روشن کنم وقتی دکمه روی کیس را زدم پاور یک جرقه زد و خاموش شد و دیگه روشن هم نشد من پاور رو بازش کردم و دیدم رو بردش یک فیوز 5 آمپر هست که سیاه شده و من یک فیوز نو خریدم و تعویضش کردم ولی بازهم که پاور رو تست کردم دوباره جرقه زده و فیوزش سوخت. به نظرشما مشکل از چی میتونه باشه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم
    یک روز وقتی می خواستم کیس را روشن کنم وقتی دکمه روی کیس را زدم پاور یک جرقه زد و خاموش شد و دیگه روشن هم نشد من پاور رو بازش کردم و دیدم رو بردش یک فیوز 5 آمپر هست که سیاه شده و من یک فیوز نو خریدم و تعویضش کردم ولی بازهم که پاور رو تست کردم دوباره جرقه زده و فیوزش سوخت. به نظرشما مشکل از چی میتونه باشه؟
    تعویض فیوز راه حل این مشکل نیست
    معمولا سوختن فیوز به دلیل خرابی در سویچینگ اولیه مدار است یکی از اونها میتونه از پل دیودی باشه که برق ac رو به dc تبدیل میکنه وقتی بسوزه باعث کشیدن جریان بیشتر از مقدار استاندارد میشه و فیوز میسوزه علت بعدی سوختن یکی از فت ها یا ترانزیستورهای سوئیچینگ اولیه یا نشتی خازن های صافی 300 ولت که دوتاست

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید در این تاپیک سوال میکنم. ایا وقتی برق بیش از حد استاندارد یعنی مثلا 250 یا 300 ولت و با نوسان شدید به پاور برسه. پاور آسیب میبینه یا سایر قطعات موجود در سیستم؟
    پاور اینجا محافظ بقیه قطعات است؟ و در صورت مشکل خودش فیوز و مقاومت هاش میسوزه؟ یا بقیه قطعات هم اسیب میبیند؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    ببخشید در این تاپیک سوال میکنم. ایا وقتی برق بیش از حد استاندارد یعنی مثلا 250 یا 300 ولت و با نوسان شدید به پاور برسه. پاور آسیب میبینه یا سایر قطعات موجود در سیستم؟
    پاور اینجا محافظ بقیه قطعات است؟ و در صورت مشکل خودش فیوز و مقاومت هاش میسوزه؟ یا بقیه قطعات هم اسیب میبیند؟
    بستگی به خود پاور داره پاورهای خوب بعد از مقاومت ntc و فیوز فیلتر دارند که اون فیلتر جلوی خیلی از مشکلات را میگیرید همچنین مقاومت ntc و خود فیوز میتونه از قطعات پاور محافظت کنه واز وارد شدن جریان های ناگهانی به پاور جلوگیری کنه مگر اینکه جریان زیادی وارد پاور بشه
    ولی مشکل ایشون فکر نکنم از نوسان برق باشه یکی از قطعات داخل پاور مثل پل دیودی دچار مشکل شده و جریان کشیده و در نتیجه فیوز سوخته که به قطعات دیگر پاور آسیب نرسد

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منظقه ما نوسان برق زیاد نداره و از محافظ هم استفاده میکنم و پاور من یک از قطعاتش مشکل داره که وقتی روشن بشه فیوز میسوزه من هم هروقت درستش کردم نتیجه رو میام اینجا میزارم تا دوستان دیگه ای هم که این مشکلو داشتن استفاده کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •