تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل با کابل وپورت کام(rs232)

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

13 مشکل با کابل وپورت کام(rs232)

فدوستان من با این پورت تو ویندوز هفت64بیت به مشکل خوردم البته رو وین های دیگه امتحان نکردم چون وقتش رو ندارم ودر کامپیوترهای در دسترس هم این پورت موجود نیست ولی مین خودم این پورت رو داره ولی وقتی میخوام از طریق این پورت رسیورم رو اپ کنم هیچ اتفاقی نمیوفته
    رسیورم به مشکل خورده وبالا نمیاد واین تنها راه ممکن ریختن برنامه در اونه
    تو قسمت پورت های کامیوتر این پورت شناسایی شده ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه تا حالا هم تجربه کار با این پورت رو نداشتم
    برخی از دوستانxpرو پیشنهاد دادن
    دوستان اهل فن راهنمایی کتند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فدوستان من با این پورت تو ویندوز هفت64بیت به مشکل خوردم البته رو وین های دیگه امتحان نکردم چون وقتش رو ندارم ودر کامپیوترهای در دسترس هم این پورت موجود نیست ولی مین خودم این پورت رو داره ولی وقتی میخوام از طریق این پورت رسیورم رو اپ کنم هیچ اتفاقی نمیوفته
    رسیورم به مشکل خورده وبالا نمیاد واین تنها راه ممکن ریختن برنامه در اونه
    تو قسمت پورت های کامیوتر این پورت شناسایی شده ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه تا حالا هم تجربه کار با این پورت رو نداشتم
    برخی از دوستانxpرو پیشنهاد دادن
    دوستان اهل فن راهنمایی کتند
    باید با یک ویندوز دیگه تست کنید تا معلوم بشه مشکل از پورت است یا تنظیمات بایوس یا خود ویندوز
    اگه امکانش نیست ویندوز عوض کنید با vm ware یک xp نصب کنید و با اون تست کنید ببینید جواب میده یا نه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ظاهرا تنها کار همینه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان با برنامه ویندوز مجازی هم یه اکس پی نصب کردم ولی دقیقا همون مشکلی که تو وین 7 دارم رو باز پابرجاست تو دوایس منیجر این پورت به خوبی شناخته شده
    به نظر فقط دو راه پیش رومه یکی اینکه حتما تو یه کامپیوتری که این پور ت داره یه امتحان کنم ویکی هم یه دستگاهه دیگه که با کابل کام کار میکنه این نشون میده که دستگاه یا کابل ویا حتی کامپیوتر یه مشکلایی داره

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان با برنامه ویندوز مجازی هم یه اکس پی نصب کردم ولی دقیقا همون مشکلی که تو وین 7 دارم رو باز پابرجاست تو دوایس منیجر این پورت به خوبی شناخته شده
    به نظر فقط دو راه پیش رومه یکی اینکه حتما تو یه کامپیوتری که این پور ت داره یه امتحان کنم ویکی هم یه دستگاهه دیگه که با کابل کام کار میکنه این نشون میده که دستگاه یا کابل ویا حتی کامپیوتر یه مشکلایی داره
    برید تبدیل یو اس بی به کام یا کارتشو که خروجی کام میده بگیرید و با اون تست کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •