تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: رشته که در بیشتر فناوری ها هست ؟

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    پست ها
    9

    پيش فرض رشته که در بیشتر فناوری ها هست ؟

    من علاقم به موارد زیر هست یا اینکه از شنیدن ان موضوعات لذت می برم می خواستم رشته ایی که دربین همشون مشترک هست و در ان اثر گذار است را بهم معرفی کنید تا به رشته ای که مورد علاقم هست نزدیک بشم البته چون تحصیل تا مقاطع بالا را در نظر دارم اگه در مقطعی با تغییر عنوانی که می خوانم می تونم به هدفم برسم هم در نظر بگیرید. البته غیر از نرم افزار کامپیوتر

    اجسام متحرک مثل موشک ، ماهواره، ماشین
    ربات یا وسایل هوشمند .
    موبایل یا خیلی از وسایلی که برای زندگی بشر هست و شاید در اخبار بشنویم مثل نمایشگرهایی که می شه اطلاعات نمایش داده شده رویش را با دست جابه جا کرد


    شاید من به دنبال رشته ای هستم که در بیشتر فناوری یا اختراع دخالت داره . هرچند که می دانم برای یه کارخاص می تونه چندین مهندسی با هم کار کنند . اما رشته ای می تونه در بیشتر اینها دخالت داشته باشه ان چیه ؟
    یه طور دیگه بگم . من از دو چیز لذت می برم
    1- یادگیری یا اموختن قوانین موجود در طبیعت که به رشته فیزیک یا فیزیک کاربردی ختم می شه
    2- استفاده از قوانین و علوم و به کار بردن خلاقیت و طراحی برای راهگشایی یا اسان کردن زندگی بشر که در رشته های مهندسی
    بیشتر نمود پیدا می کنه اما در خصوص گزینه دو رشته ای را که در بیشتر فناوری ها یا کاربردها به کار گرفته می شه وجود داره ؟(غیر از نرم افزار کامپیوتر)

  2. #2
    داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    پست ها
    109

    پيش فرض

    قبل از جواب به سوالتون یه چیزی بهتون بگم وقتی وارد دانشگاه رده بالایی در رشته های مهندسی بشید آنقدر مشغول درس و کارهای جانبیش هستید و آنقدر این درسها با ذهنیتی که داشتید فرق میکنه که شاید احساس کنی رشتت رو اشتباه انتخاب کردی(مثلا من خودم مثل شما بودم فقط در مورد اول بجای مسایل فیزیکی علاقم شیمی بود و مهندسی پلیمر رو انتخاب کردم ولی الان کاری که میکنم به همه چیز ربط داره الا مهندسی چه برسد به مهندسی پلیمر ) اما از سال سوم که درسا کاملا تخصصی میشن تازه میفهمید که درسی که میخونید چیه و شغلتون چه جوی رو خواهد داشت . . . برای همین بنظرم بجای اینکه ببنی چه درس و رشته ای رو علاقمندی و اون رو بخونی. بهتره ببینی دوست داری ۱۰ سال دیگه مشغول چه جور کاری باشی ( منظورم جو کاری هست- اینکه مثلا برای خودت تنها کار کنی یا گروهی و .... یا مثلا تنوع در کار چقدر برات مهمه و ..... کارت فکری باشه یا یه روال همیشه گی رو برای حل مسایل طی کنه و....)

    راحت ترین کار اینه که مثلا چند تا رشته رو مد نظر قرار بدید(میتونید با رشته هایی که من جلوتر پیشنهاد میکنم شروع کنید) و بعد برید با چندتا از اساتید یا دانشجو های ترم آخری (مخصوصا دانشجو های ارشد) اون رشته صحبت کنید (ترجیحا از دانشگاهی باشند که فکر میکنید اونجا قبول میشید) و در مورد کار و درس و جو کلی رشته هاشون بپرسید.

    خب حالا جواب سوالتون :
    با توجه به مورد اول (قوانین فیزیکی) بهترین رشته ها از گرایش های مهندسی مکانیک هستند که از جمله گرایش های اون مکانیک سیالات , ساخت و تولید, کشتی سازی, خودرو..... هستند ویا مهندسی پزشکی بیومکانیک. (فیزیک محض یا کاربردی هم که که واضحه میتونه جز انتخاب هاتون باشه)

    با توجه به مورد دوم (کمک به زندگی بهتر) بهترین گزینه طراحی صنعتی است و وقتی این رشته با گرایش های مهندسی مکانیک یا بیومکانیک ترکیب بشه میشه معجونی که شما نیاز دارید.

    (ادامه حرفام رو نشنیده در نظر بگیرید )
    نصیحت ویژه: اگر بعد از ۳ یا ۴ ترم از جو درسی و یا دانشگاه زده شدید در صورتی که اراده قوی و وضع مالی خوبی دارید , ترک تحصیل کنید و خودتون شروع کنید به مطالعه سرفصل های درسی که علاقه دارید(ویدیو های کلاس های خارجی و جزوات کلاسهای داخلی هم فراوون موجوده) و اینطوری میتونید خیلی زودتر و آماده تر وارد بازار کار بشید.

  3. #3
    کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    پست ها
    305

    پيش فرض

    من فکرکنم بهترین رشته واسه شما it هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •