سلام.می خواستم بدونم گرافیک 7770 hd به سیستمم می خوره؟ و به قول معروف با سیستم مچ میشه؟اگه نمی خوره چه گرافیکی بگیرم برای گیم بهتره؟بودجم 450-500
مشخصات سیستمم:
مادربورد gigabyte p61a d3
cpu 2120
ram 4
پیشاپیش ممنون![]()
سلام.می خواستم بدونم گرافیک 7770 hd به سیستمم می خوره؟ و به قول معروف با سیستم مچ میشه؟اگه نمی خوره چه گرافیکی بگیرم برای گیم بهتره؟بودجم 450-500
مشخصات سیستمم:
مادربورد gigabyte p61a d3
cpu 2120
ram 4
پیشاپیش ممنون![]()
دوست عزیز کارت به سیستم شما میخوره کاراییش هم قابل قبول هست فقط کاش پاور سیستم رو هم می گفتید
و اگه توی انجمن ها 560GTX دست دو حدود 500 پیدا کنید که الان هم داره فروخته میشه گزینه به مراتب بهتری هست
موفق باشید
خیلی ممنونم.پاورم gp330a-he green هستش.با 560gtx به مشکل بر می خوره؟با 7770 چطور؟
متاسفانه پاورتون ضعیف هست اینجور که توی سایت AMD نوشته پاور مورد نیاز 500 واتی میخواد
فکر کنم اگه پاور رو تعویض کنید بهتر هست
فکر کنم باید عوض کنم.
متشکر![]()
اتفاقا من دیروز رفتم گرافیک 7770 سفارش دادم با پاور گرین 330،به فروشنده گفتم پاورت ضعیفه،آخه پاور خودم یه قدیمیه 350 واته،گفت پاور تو ریل نیست و این ریله و از این حرفا،گفتم مشکلی پیش اومد خودت خرجشو میدی؟گفت اگه کم آورد یا چیزی رو خراب کرد به عهده خودم،منم قبول کردم و قراره امروز برسه
البته مادربورد من g41 با سوکت 775ه
سلام
دوست عزیز تاپیک مربوط به سال پیشه !!!
پاور انتخابی تون هم کمه و حداقل 430 یا 480 میخواد.....
اگه سیستمو برام ببنده و روشن بشه چطوری بفهمم پاورم ضعیف هست؟
معمولا وقتی سیستم و از جمله گرافیک میره تو لود پاور ضعیف هم نمیتونه واتاژ مورد نیاز رو تامین کنه و باعث لگ در سیستم و داغ شدن بیش از حد پاور و سیستم میشه .....
سیستممو بهت بگم حساب کنی تو لاود چقد میشه؟البته اگه زحمتی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)