تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: من مربي فلش هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض من مربي فلش هستم

سلام .من مربي فلش هستم و كلاس خصوصي دارم.متاسفانه شاگردم خيلي ضعيفه..هرچي يادش ميدم انگار نه انگار..آخر آذرم امتحان داره..بنظرتون اگه فني حرفه اي ازش امتحان گرفت و رد شد من مقصرم؟؟يعني آبروي من پيش مدير آموزشگاه ميره؟؟
    شما سايتي را سراغ داريد كه نمونه كارهاي ابتدايي و طراحي در فلش درش باشه كه من بتونم به عنوان تمرين به ان بنده خدا بدم؟؟
    توروخدا زود جواب دين چون يكشنبه باهاش كلاس دارم..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من دنبال يه مربي خوب براي فلش ميكردم تا مشكلاتم تو اين زمينه حل شه. اكه اين محبتو در حق من ميكنين ازتون ممنون ميشم وجبران ميكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من میخام اسکریپت نویسی فلش رو به صورت حرفه ای کار کنم آیا شما میتونید طوری آموزش دهید که کل ایکریپت نویسی رو یاد بگیرم
    یه سوال فلسفی چرا تا زمانی که نرم افزار قدرمند فلش برای ساخت نرم افزارهای مالتی مدیای حرفه ای هست خیلی افرادبه دنبال یاد گیری
    مولتی مدیا بیلدر و نمیدونم نرم افزارهای مثل اتو پلی مدیا استادیود میرن آیا به نظر شما وقت تلف کردن نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1w2w3w4w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

سلام من میخام اسکریپت نویسی فلش رو به صورت حرفه ای کار کنم آیا شما میتونید طوری آموزش دهید که کل ایکریپت نویسی رو یاد بگیرم
    فقط بگم که... هیچی ولش کن

یه سوال فلسفی چرا تا زمانی که نرم افزار قدرمند فلش برای ساخت نرم افزارهای مالتی مدیای حرفه ای هست خیلی افرادبه دنبال یاد گیری
    مولتی مدیا بیلدر و نمیدونم نرم افزارهای مثل اتو پلی مدیا استادیود میرن آیا به نظر شما وقت تلف کردن نیست
    آخه کار کردن با فلش سخته و این نرم افزارا که میگید کار باشون سادس و قالبش آمادس و کدنویسی اونجوری ندارو و خیلی کمتر وقت میگیره و ... ولی اگه تو فلش حرفه ای باشید نرم افزارهای بسیار حرفه ای تری میتونید بنویسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •