تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: اتصال به اینترنت با استفاده از Hiren's Boot CD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض اتصال به اینترنت با استفاده از Hiren's Boot CD

سوال: چگونه می توان از طریق مودم ADSL را در ویندوز MINI XP موجود در Hren's Boot CD V15.1 restored edition 2.0 fixed به اینترنت وصل شد؟
    توضیحات: وقتی وارد Device manager در ویندوز Mini XP می شم کارت شبکه نصب شده و علامت تعجب داره. همچنین وقتی وارد Network Setup که آیکن آن روی Desktop هم موجوده می شم، در تب Adapter properties چیزی نیست و خالیه. باید چی کار کنم؟
    حدس: من این کار رو به صورت مجازی انجام دادم. یعنی سی دی Hiren رو از طریق بوت در نرم افزار Virtual box راه اندازی کردم. همه چیز درست بود. یعنی در Network Setup آدپتوری با نام AMD ... شناخته شده بود و به راحتی هم می تونستم از طریق مرورگر Opera موجود به اینترنت وصل بشم.
    پس به نظرم باید اول یه جوری کارت شبکه رو در Mini XP نصب کرد، ولی بلد نیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master Root's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما توی ویندوزتون از Connection استفاده میکنید برای اتصال به اینترنت یا مودم شما auto connect تنظیم شده؟

اگر از طریق مودم کانکت میشید توی حالت mini xp هم به اینترنت دسترسی دارید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من از کانکشن استفاده نمی کنم. با مرورگر اینترنت تنظیمات مودم رو انجام دادم بطوریکه وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم اتوماتیک خود کامپیوتر وصل میشه. من با ویندوز linux موجود در Hiren نیز چک کردمم. کارت شبکه شناسایی شده بود و به راحتی به اینترنت وصل می شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا پس چرا کسی جواب نمیده؟ خوبه که آدم کارش لنگ باشه و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیززیاد اطلاعات ندارم ولی من از یکجا دیدم که ویندوز لایوهایی که توسط خود کاربران ساخته و دستکاری و آماده نصب میشن میان درایوهای مربوط به اینترنت رو نصب میکنن که میتونن به نت وصل بشن. اگر در این مجموعه Hiren's درایورهای مربوط به اینترنت رو داشته باشه وصل میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیززیاد اطلاعات ندارم ولی من از یکجا دیدم که ویندوز لایوهایی که توسط خود کاربران ساخته و دستکاری و آماده نصب میشن میان درایوهای مربوط به اینترنت رو نصب میکنن که میتونن به نت وصل بشن. اگر در این مجموعه Hiren's درایورهای مربوط به اینترنت رو داشته باشه وصل میشه.
    سلام ممنون که جواب دادی شواهد نشون میده که مشکل، نصب سخت افزار یا همون نصب درایور هست ولی من تو خود Hiren همچین چیزی ندیدم. اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •