تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل فن v6gt

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض مشکل فن v6gt

سلام
    من یه مدل فن سی پی یو v6gt حدود چند ماهیی هست که خریداری کردم که واقعا مدل خوبی بود تا امروز..
    امروز وقتی سیستم رو روشن کردم در ابتدای بالا اومدن سیستم یک ارور داد : cpu fan error plese press f1 for continue
    با کلیک کردن سیستم ادامه به بالا اومدن میکرد اما سیستم رو خاموش کردم و در کیس رو باز کردم دوباره سیستم رو روشن کردم و دیدم اصلا فن سی پی یو کار نمیکنه و گیر کرده چند بار هلش دادم که کار داد اما معلوم بود کنده
    خلاصه گذاشتم سیستم بالا بیاد و با CPUID HWMonitorPro تا عصر مانیتورش کردم..تعداد دور در دقیقه فن تا 500 600 دور هم کم میشد و حتی جاهایی استپ میشد..سیستم رو با بولیور تمیز کردم گفتم شاید به خاطر گرد و خا کباشه اما بازم زیاد تغییری نکرد الان فوقش دورش به 900 میرسه که بالا و پایین داره
    حالا اولا میدونید مشکل از کجاست؟
    دوما راهی هست که با نرم افزاری چیزی دور فن رو زیاد کنم؟حداقل تا حدی که استاندارد باشه...
    ممنون

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یه روغن بهش بزنید ببینید درست میشه یا نه.
    اگر نشد فنش خراب شده باید ببرید گارانتی اگر داره.

3. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه روغن بهش بزنید ببینید درست میشه یا نه.
    اگر نشد فنش خراب شده باید ببرید گارانتی اگر داره.
    به کجاش روغن بزنم؟
    بعد یعنی راهیی نیست که خودم تست کنم ببینم چرا اینطور شده؟
    مثلا نرم افزار یا از طریق بایوس سرعتشو بیشتر کنم ببینم لا سرعت بیشتر میچرخه یا نه
    چون مثلا ظهر که هلش دادم با حدود 1400-1500 دور میچرخید..الانم استپ نشده اما دورش کنده و حدود 700 800 هستش

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فن رو خاک گیری کنید درست نشد بچسبشو باز کنید و روغن چرخ خیاطی بریزید توش درست نشد فنشو عوض کنید
    برای تست سیم فن سی پی یو رو به پین های فن دیگه روی مین بزنید ببینید فن میچرخه یا نه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فن رو خاک گیری کنید درست نشد بچسبشو باز کنید و روغن چرخ خیاطی بریزید توش درست نشد فنشو عوض کنید
    برای تست سیم فن سی پی یو رو به پین های فن دیگه روی مین بزنید ببینید فن میچرخه یا نه
    ممنون
    اما گفتم..الان فن میچرخه..یعنی خیلی عادی روشن که میکنم راحت کار میده و میچرخه اما کند شده..
    انگار تنظیم شده که دور کند بچرخه... چون یه ذره میره رو دور 1000 بعد دوباره میاد روی 600
    حالا اون روغن کاری هم میکنم
    اما تعویض فن که خیلی ضایعس..کل این فن به همین فنشه بخوام عوض کنم که باید بدم گارانتی..
    میشه بگید چطور میشه از بایوس سرعت فن رو کنترل کرد؟
    ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون
    اما گفتم..الان فن میچرخه..یعنی خیلی عادی روشن که میکنم راحت کار میده و میچرخه اما کند شده..
    انگار تنظیم شده که دور کند بچرخه... چون یه ذره میره رو دور 1000 بعد دوباره میاد روی 600
    حالا اون روغن کاری هم میکنم
    اما تعویض فن که خیلی ضایعس..کل این فن به همین فنشه بخوام عوض کنم که باید بدم گارانتی..
    میشه بگید چطور میشه از بایوس سرعت فن رو کنترل کرد؟
    ممنون
    فن 4سیمه است ؟
    اگه 4 سیمه باشه از بایوس یک قسمت هست میشه دور فن رو تنظیم کرد هم میتونید بزارید رو حالت SMART خودش با توجه به دمای سی پی یو دورش تنظیم بشه یا اینکه دستی در بایوس ست کنید که مثلا یه فلان دما رسید دور فن زیاد بشه
    اگه 3سیمه است و سیم کنترل فن نداره یا با پتانسیومتر دورش رو باید تغییر بدین یا با نرم افزار SPEED FAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •