سلام به همه دوستان عزیزم
یه آموزش دیگه براتون ترجمه می کنم از این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که معلومه میخوایم یه افکت هافتون ایجاد کنیم
خب آموزش رو شروع می کنیم
1.یه پرونده جدید توی فتوشاپ با سایز 600 در 200 پیکسل بسازید ،
ابزار تایپ رو انتخاب کنید و یه متن دلخواه بنویسید
من از یه فونت sans - serif که بولد هست استفاده کردم ، شکل بولد میتونه خیلی زیبایی کار ما رو بیشتر کنه
بین حروف کمی فاصله بذارید ( با زیاد کردن tracking )
شما میتونید tracking رو از پالت character ( در منوی window ) به عدد 100 تغییر بدین
2.ما نیاز به محو کردن متنمون داریم ، پس روی گزینه filter > blur > gaussian blur کلیک کنید.فتوشاپ یه شما یه پیام میده که میخواد لایه رو Rasterize کنید ، به حرفش گوش کنید
وفتی پنجره gaussian blur باز شد ، مقدار Radius رو حدودا روی 10 قرار بدین یا مقدارش رو انقدر کم و زیاد کنید که یه همچین چیزی بهتون بده :
من میخوام که یکم طرحمون تیره تر باشه پس وقتی لایه متنتون رو انتخاب کردید ctrl + j رو بگیرید که یه کپی از لایه داشته باشین
طرحمون به این شکل در اومده:
3.خب ما الان باید Mode تصویر رو از RGB به Bitmap تغییر بدیم ولی آ آ! الان این گزینه غیر فعاله.الان ما به این نیاز داریم که مود تصویر رو به Grayscale تغییر بدیم پس با گزینه Image > Mode > Grayscale این کار رو انجام بدین.شما باید الان یه همچین پیامی رو ببینید ، پس بازم به حرفش گوش بدین
Changing modes can affect the appearance of layers. Flatten image before mode change?
احتمالا یه پیام دیگه هم دریافت می کنید ، پس روی Discard کلیک کنید ( اگه اومد )
4.الان روی گزینه Image > Mode > Bitmap کلیک کنید
وقتی باکسش باز شد برای گرافیک وب ، Output رو روی 72 قرار بدین
اون قسمت پایین ترش هم روی Halftone Screen کلیک کنید
5.وقتی باکس بعدی باز شد ، شما اینجا باید تنظیم کنید که نقطه های Halftone چجوری براتون دیده بشه
اینجا یه کوچولو آزمون و خطا داریم ، پس اینجا باید یکم با اعداد بازی کنیم
هرچه گزینه Frequency رو بیشتر کنید ، نقطه های کوچیک بیشتری توی تصویرتون دیده میشه
من حد وسط رو انتخاب کردم ، یعنی عدد 15
angle رو روی 45 درجه قرار دادم و برای شکل نقطه هام Diamond رو انتخاب کردم
متاسفانه ما توی این بخش هیچگونه پیش نمایشی نداریم ، پس اگه خوشتون نیومد از نتیجه ، کافیه ctrl +z رو بزنید و مرجله قبلی رو دوباره با اعداد مختلف انجام بدین
تا اینجا ما یه همچین چیزی داریم :
6.خب ما تا اینجا این طرح اصلی رو درست کردیم ، درسته که باحال و خوب به نظر میاد ولی من میخوام متنمون کمی خوانا تر باشه.برای اضافه کردن متن بیشتر باید به حالت RGB برگردیم، پس این مراحل رو به ترتیب انجام بدین :
image > mode > grayscale
image > mode > RGB
7.خب ما حالا توی حالت RGB هستیم ، ابزار متن رو انتخاب کنید و دقیقا با همون تنظیماتی که قبلا تایپ کردین بازم همون متن رو تایپ کنید
لایه متن تایپ شده رو بالاتر از متن Halftone شده بذارین.opacity اون رو تا 50 درصد کم کنید و لذت ببرید ! ( این voila نفهمیدم ینی چی)
کار کردن با تصاویر
این کارو میتونید دقیقا روی تصاویر هم اعمال کنید. فرقش اینه که اولش افکت رو روی تصویر اعمال کنید
بعدش از لایه یه کپی بگیرین و بالایه لایه Halftone بذارین. این یه جمجمه هست که با این روش درست کردم:
خب باید لایه کپی رو بالای لایه Halftone بذارید ، blending mode اون رو روی Multiply بذارید و با رنگ دلخواهتون رنگش کنید
موفق باشید
محمد