تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سوختن slot های ram

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض سوختن slot های ram

من چند روز پیش اسلات های رمم سوخت,دادم به یک تعمیراتی , اولش جای دو تا اسلات رو که خال سیاه افتاده بود رو عوض کرده بود حالا موقع تحویل می بینم همون اسلات های خال افتاده رو گذاشته میگه قابل بازگشت نیست.الان سیستم روشن کردم میبینم از اون دو تا اسلات سالم که الان توش دوتا رم یک گیگ هست ولی تو ویندوز 7 نوشته یک گیگ
    قضیه اش چیه؟واقعا هیچ طوری قابل بازگشت نیست؟چون با دو گیگ رمی که فقط یک گیگش قابل خوندنه که نمیشه زندگی کرد؟این اقا بعد دو روز الاف کردن 30 تومان ناقابل هم گرفت

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من چند روز پیش اسلات های رمم سوخت,دادم به یک تعمیراتی , اولش جای دو تا اسلات رو که خال سیاه افتاده بود رو عوض کرده بود حالا موقع تحویل می بینم همون اسلات های خال افتاده رو گذاشته میگه قابل بازگشت نیست.الان سیستم روشن کردم میبینم از اون دو تا اسلات سالم که الان توش دوتا رم یک گیگ هست ولی تو ویندوز 7 نوشته یک گیگ
    قضیه اش چیه؟واقعا هیچ طوری قابل بازگشت نیست؟چون با دو گیگ رمی که فقط یک گیگش قابل خوندنه که نمیشه زندگی کرد؟این اقا بعد دو روز الاف کردن 30 تومان ناقابل هم گرفت
    رم ها رو همه اسلات ها کار میکنه ؟
    اون اسلاتی که خراب است میشه عوض کرد

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خودش که میگفت 4 تا رمت سالمه,الان من دو تا رم 1 گیگ رو سیستم هست ولی system properties فقط یک گیگ نشون میده.ویندوزم Seven 64 bit service pack 1 هست.امکانش هست از ویندوز باشه؟چون به خودش زنگ زدم گفت برو 32 بیت کن درست میشه؟!
    هم زمان با سوختن اسلات های رمم ها , کارت گرافیکم هم سوخت مجبور شدم تو این گرونی ها 330 بدم یک 6670 2G بگیرم.طرف میگفت علت سوختن نوسانات برقی بود که توسط پاور Green صورت گرفته(اونم بعد 4 سال و نیم)حالا می خواستم ببینم میگن محافظ برق هست برای نوسانات داخلی چیه و چنده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خودش که میگفت 4 تا رمت سالمه,الان من دو تا رم 1 گیگ رو سیستم هست ولی system properties فقط یک گیگ نشون میده.ویندوزم Seven 64 bit service pack 1 هست.امکانش هست از ویندوز باشه؟چون به خودش زنگ زدم گفت برو 32 بیت کن درست میشه؟!
    هم زمان با سوختن اسلات های رمم ها , کارت گرافیکم هم سوخت مجبور شدم تو این گرونی ها 330 بدم یک 6670 2G بگیرم.طرف میگفت علت سوختن نوسانات برقی بود که توسط پاور Green صورت گرفته(اونم بعد 4 سال و نیم)حالا می خواستم ببینم میگن محافظ برق هست برای نوسانات داخلی چیه و چنده؟
    کم نشان دادن حجم رم علت های زیادی داره یکی از ویندوزه فکر نکنم مشکل شما از ویندوز باشه
    یکی بایوس که باید آپدیت بشه
    یکی گرافیک آنبورد و توربوکش
    ساپورت نکردن مین برای اون حجم رم
    شما کاری که باید بکنی اینه که رم هارو به صورت تکی رو همه اسلاتها تست کنی ببینی در اون شرایط سیستم بوت میشه یا نه
    در آخر چینش رم هارو و عوض کنی
    بعضی مواقع این مشکل از ناسازگار بودن رم با مین هم من دیدم اتفاق بیفته

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    مادربرد رایانه من Asus P5QL-EPU هستش و چهار اسلات رم داره که متاسفانه فقط یه اسلات کار میکنه . ممکنه اون سه تای دیگه سوخته باشه ؟ روی اونها رم که میذارم ویندوز بالا نمیاد ( هیچ صفحه ای رو مانیتور نمیاد حتی مشخصات مادربرد و ... ) و اصلا صدای ارور و ... هم نمیده .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    مادربرد رایانه من Asus P5QL-EPU هستش و چهار اسلات رم داره که متاسفانه فقط یه اسلات کار میکنه . ممکنه اون سه تای دیگه سوخته باشه ؟ روی اونها رم که میذارم ویندوز بالا نمیاد ( هیچ صفحه ای رو مانیتور نمیاد حتی مشخصات مادربرد و ... ) و اصلا صدای ارور و ... هم نمیده .
    بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید درست نشد باید اسلات عوض بشه با مولتی متر هم میتونید اسلات رو تست کنید

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید درست نشد باید اسلات عوض بشه با مولتی متر هم میتونید اسلات رو تست کنید
    حدودا هزینه تعویض اسلات رو می دونید چقدر در میاد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

حدودا هزینه تعویض اسلات رو می دونید چقدر در میاد ؟
    از هزینش خبر ندارم...

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تجربه خودم بگم
    کلا تعمیرگاهامون هیچ چیزی حالیشون نیست بگردید دنبال حرفه ای تو شهرتون
    مادبرد اواخر عمرش بود و شروع کرده بود به سوختن.طرف هم هیچ بارش نبود الکی منو انداخت تو خرج و شانس اوردم کارت گرافیک جدیدم رو مادربرد نسوخت.چون دوتا از رم ها سوزوند.کارت گرافیک قدیمی رو هم سوزوند.اسلات های رم به کلی سوخت.بعدشم مادربرد کاملا سوخت.مشکل هم از پاور نبود.رفتم جای حرفه ترین مشهد که از کل مشهد براش سیستم میارند تست کرد دید پاور سالمه هنوزم دارم با همون پاور کار می کنم بعد 2 سال.به نظرم اسلات های رم سوخت بعد 4 تا پنج سال کارکرد نشونه اواخر عمر مادربرد هست اگر نوسانات برق نباشه
    الان دور زمونه شده که تعمیرات هیچ فایده نداره جز خرج خیلی اضافه .زمونه شده فقط تعویض قطعات

14. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •