دوستان من اول بازی رو گیر کردم یعنی جدول دوم وقتی که میری جلوی تابلو مونالیزا میری و اون نور مادون قرمز رو می اندازی یه جدول میاد که اونجا نمیدونم باید چی کار کنم اگه کسی رد کرده منو راهنمایی کنه
باتشکر![]()
دوستان من اول بازی رو گیر کردم یعنی جدول دوم وقتی که میری جلوی تابلو مونالیزا میری و اون نور مادون قرمز رو می اندازی یه جدول میاد که اونجا نمیدونم باید چی کار کنم اگه کسی رد کرده منو راهنمایی کنه
باتشکر![]()
من رد كردم اما الان جمله يادم نيست. اما يادمه كه 45 دقيقه طول كشيد تا پيداش كردم. چند تا چيزش يادمه اونا رو ميگم بقيه رو خودت سعي كن پيدا كني. يه كلمه خط دوم هست كه اول و آخرش يكي هستش. اون That هست. پايين همون يه كلمه دراز هست كه اون Between هست. بالا هم فكر كنم يه The داشت. اگه نتونستي بگو برات پيدا كنم.نوشته شده توسط mahyar666
كسي اين بازي رو انجام نداده كه كمك كنه
اقا مهدي نتونستم اگه لطف كني خيلي خوب ميشه دمت گرم
اين هم رمز اون قسمت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي دمت گرم
آقا سلام .
من همون اول بازی که سه تا جدول داره و باید کلمات رو از بالای صفحه انتخاب کرده و نوشته رو توش موندم یعنی اصلاً متوجه نمیشم
که چی میگه و چی کار باید بکم.[quote]
رمز اون قسمت The Mona Lisa هست.نوشته شده توسط balmaske
اقا مهدي بازم كمك من بعد از اينكه به اتاق پليس ميرم ميگه دنبال چيزي بايد بگردم حالا نميدونم بايد چي كار كنم
من متاسفانه هيچيش يادم نيست. اسم مرحله و يه خورده مشخصات بدين از اينترنت پيدا كنم واستون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)