تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل با پورت لن مادربرد گیگابایت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض مشکل با پورت لن مادربرد گیگابایت

سلام دوستان من یه مادربرد گیگابایت مدل 945PLM-S2 دارم و مدت خیلی زیادیه که از ویندوز سون استفاده میکنم الان مدتیه دیگه پورت لن از کار افتاده هرچی کابل لن رو بهش وصل lیکنم اتفاقی نمیافته.
    چند بار چراغی که موقع اتصال کابل لن روشن میشه روش روشن شد اما توی ویندوز هیچ اتفاقی نیفتادو به نت وصل نشدم!
    درایور ماردبرد رو هم که خواستم نصب کنم میگه این برنامه ویندوز 98 و ME رو ساپرت نمیکنه!! درحالیکه من وین سون دارم. توی اینترنت هم گشتم نتونستم درایور مربوط به قسمت لن رو پیدا کنم. راهی به ذهنتون میرسه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه مادربرد گیگابایت مدل 945PLM-S2 دارم و مدت خیلی زیادیه که از ویندوز سون استفاده میکنم الان مدتیه دیگه پورت لن از کار افتاده هرچی کابل لن رو بهش وصل lیکنم اتفاقی نمیافته.
    چند بار چراغی که موقع اتصال کابل لن روشن میشه روش روشن شد اما توی ویندوز هیچ اتفاقی نیفتادو به نت وصل نشدم!
    درایور ماردبرد رو هم که خواستم نصب کنم میگه این برنامه ویندوز 98 و ME رو ساپرت نمیکنه!! درحالیکه من وین سون دارم. توی اینترنت هم گشتم نتونستم درایور مربوط به قسمت لن رو پیدا کنم. راهی به ذهنتون میرسه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ...
    متاسفانه دقیقا منم با همین مشکل مواجه شدم و به اجبار رفتم کارت لن خریدم چون گفتن مشکل با ایسی لن هست کلا این سری مین گیگابایت اینجوری از اب در اومده

3. این کاربر از warian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •