تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: یک سوال در مورد قسمت مدیریت طراحی سایت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

14 یک سوال در مورد قسمت مدیریت طراحی سایت

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
    سیستم های مدیریت محتوا یکی ویژگی خوب که دارند اینه که خودشون قسمت مدیریت دارند . سوال من اینه که وقتی من یک قالب رو با فتوشاپ طراحی و کدهای css و html اونو نوشتم و روی یک سایت پیاده کردم چجوری میشه بهش مطلب اضافه کرد ؟؟ یعنی از کدوم بخش باید مطلب اضافه کرد ؟؟ آیا باید یک سیستم مدیریت جدا طراحی بشه ؟ لطفاً راهنماییم کنید

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سایت شما یه سایت با صفحات استاتیکه. برای طراحی صفحات دینامیک از زبان های برنامه نویسی تحت وب مثل asp.net و php استفاده میشه. شما نیاز به سیستمی دارید که تعامل خوبی با بانک های اطلاعاتی (محل ذخیره اطلاعاتی که در صفحات مرورگر می بینید : مثلا همین سوال شما و پاسخ هایی که داده می شوند یک نوع محتوی محسوب می شوند) داشته باشد و درخواست های کاربر را پردازش (در سمت سرور) و نتایج را به مرورگز کاربر (سمت کلاینت) ارسال کند (مثلا با کلیک بر روی نام یکی از سوالات در همین انجمن که در خواست شما به سرور فرستاده می شود و صفحه سوال و پاسخ های آن دوباره به مرورگر شما ارسال می شود و شما نتیجه آنرا می بینید). می تونید از سیستم های مدیریت محتوی اماده استفاده کنید (مثلا جوملا - ورد پرس - دیتالایف بر پایه زبان php و دات نت نیوک بر پایه asp.net و ............ انجمن سازها, فروشگاه سازها و سایر موارد مشابه هم به نوعی سیستم مدیریت محتوا اما با کاربری متفاوت هستند) و یا با استفاده از زبان های برنامه نویسی ذکر شده در بالا خودتان همچنین سیستمی را با توجه به نیازتان از صفر بسازید.

پروفشنال salim_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
    سیستم های مدیریت محتوا یکی ویژگی خوب که دارند اینه که خودشون قسمت مدیریت دارند . سوال من اینه که وقتی من یک قالب رو با فتوشاپ طراحی و کدهای css و html اونو نوشتم و روی یک سایت پیاده کردم چجوری میشه بهش مطلب اضافه کرد ؟؟ یعنی از کدوم بخش باید مطلب اضافه کرد ؟؟ آیا باید یک سیستم مدیریت جدا طراحی بشه ؟ لطفاً راهنماییم کنید
    شما می تونی سیستم های مدیریت محتوا رو انتخاب ( سیستم مدیریت ورد برس- دیتا لایف )
    و قالب مورد نظرت رو روی اون نصب کنی . البته برای این کار نیاز داری html , css . php اشنا ی داشته باشی.

/ دوست عزیزمون توضیحات روبه طور کامل دادن /

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •