امروز موسسه تحقیقات بازار گارتنر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، گفت که اچ پی جایگاه نخست کامپیوتر ساز دنیا را به شرکت چینی لنوو واگدار کرده است. اما اچ پی به اعتراض در خصوص این امار پرداخته و می گوید که گاتنر workstation ها را در آمار جدید خود از قلم انداخته است.
اچ پی می گوید: «در حالی که گزارش های فراوانی در خصوص برآورد بازار کامپیوترهای شخصی منتشر شده اند، برخی از آنها در محاسبات خود، تمامیت این بازار را در نظر نگرفته اند. گزارش IDC شامل بخش بسیار مهم ورک استیشن ها در بازار کامپیوترهای شخصی است. و در نتیجه بسیار جامع تر و قابل استنادتر است. در گزارش IDC شرکت اچ پی همچنان رتبه اول در بازار کامپیوترهای شخصی را در اختیار دارد.»
IDC با تخمین 13.946 میلیون فروش برای اچ پی، در برابر فروش 13.824 میلیونی لنوو، این شرکت آمریکایی را با اختلاف کمی برنده بازی سه ماهه سوم سال جاری می داند. البته این شرکت تحقیقاتی هم معترف به کاهش 16.4 درصدی فروش اچ پی و رشد 10.2 درصدی فروش لنوو در بازار کامپیوترهای شخصی است.
جدول زیر میزان فروش کامپیوترهای شخصی دنیا را بر اساس محاسبات IDC نشان می دهد: