تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ایحاد صفحه جدید در جوملا کمک فوری...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض ایحاد صفحه جدید در جوملا کمک فوری...

سلام دوسنم
    معذرت میخوام من یه سوالی داشتم که میدونم تو تایپیک های تالار حتما هست ولی بدلیل کمبود وقت مجبورم دوباره عنوان کنم
    کار من طراحی سه بعدی گرافیک این چیزها هست.. و اصلا طراحی نکردم ولی با جوملا ونصبش اشنا هستم و سر یه موضوعی ما مجبور شدیم یه وبسایتی رو طراحی کنیم با جوملا و دچار مشکلاتی هستیم که امیدوارم دوستان بتونند کمک کنند
    1. وبسایت مورد نظر هم میخواد وبلاگ باشه هم وب سایت.. ایا طراحی هم وبسایت هم وبلاگ با جوملا امکانپذیر هست ؟. (برای مثال سایت داریوش اینجوری هست)
    2. ایا امکانش هست که من هم جوملا نصب کنم هم وردپرس.. ودر یک صفجه جداگانه دوتا لینک درست کنم که به وبلاگ و وبسایت لینک بشه؟
    2. برای اینک یه صفحه طراحی بشه صفجه کاملا ساده و گرافیکی که توش دوتا لینک بخوره. یکی به صفحه وب سیات که جوملا هست و دیگری که به لینک وبلاگ که ورد پرس هست.. چطور باید در قالبهای اماده این صفحه رو طراحی کنم؟
    الان من جوملا رو نصب کردم و قالبها رو هم پیاده کردم ولی چطور میتونم صفحه اول این سایت رو به صفحه قالب جوملا لینک کنم ایا در خود قالب جوملا این امکان هست.؟
    مرسی اگر جواب بدهید.
    اگر سوالم مشکلی داشت به من اطلاع بدهید مرسی
    اقا من چطور میتونم در قالب جوملا یه صفحه اولی درست کنم که کاملا یه عکس باشه ودوتا لینک که به صفحه اصلی جوملا پیوند بخوره ویکی هم به صفجه ورد پرس..
    منظورم اینه که صفحه اول رو چطور میشه در قالبهای جوملا جاسازی کرد که تنها یه عکس بود با دوتا لینک... حالا یکی از این لینکها به صفحه بعدی قالب باشه ویه لینک هم به یه قالب ورد پرس.. مرسی
    امیدوارم کسی پیدا بشه کمکم کنه
    Last edited by naser57; 10-10-2012 at 16:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

همچنان امیدوارم.. غیر از امید دیگه چیزی ندارم ای اخوان دوستان اشناییان..

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

روت یا ریشه هاست شما میتونه یک صفحه ساده گرافیکی باشه بعد توش لینک داده بشه به هر جا که دلتون میخواد

شما میتونید یک پوشه ایجاد کنید با نام blog توش وردپرس یا جوملا نصب کنید و از صفحه اول لینک بدید به اونجا

بهتره یک کم با مقدمات هاست و طراحی آشنا بشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •