سلام
شنبه من لپتاپ 4540 hp خریدم و چند تا سوال داشتم :
تو سایت اچ.پی در مورد 4540 زده که :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Battery type 9-cell (93 WHr) Li-Ion
6-cell (47 WHr) Li-Ion
Battery life 9-cell (93 WHr) Li-Ion: Up to 13 hours 45 minutes
6-cell (47 WHr) Li-Ion: Up to 7 hours
زده که تا 7 ساعت شارژ نگه میداره ولی میبینیم وقتی 100 درصد هم شارز میشه نهایت میزنه 3 ساعت 45 دقیقه تازه اونم 20 درصد کمتر از این مقدار میشه در اخر در حالت عادی .این بزرگنمایی تبلیغاتی اچ.پی بوده یا مشکل دیگه ای هست که اینقدر کمتر از ادعای خود شرکت هست ؟
مورد بعدی من با لپتاپ شاید حتی 24 ساعت هم کار کنم و همیشه هم به برق وصل میکنم میخواستم ببینم توصیه شما به در اوردن باطری هست موقع وصل بودن شارژر یا نه ؟ چون هر کس نظر خودشو میده تو اینترنت و جواب قطعی نیست یکی میگه باطری های جدید موقعی که فول شارژ میشن خود به خود از مدار خارج میشن و از برق شارژ استفاده میکنن یه سری دیگه میگن نه باطری رو در بیارید
از شما میخواستم این سوال بپرسم که بهتره کدوم مورد رعایت کنم ؟و کلا برای نگهدای و عمر طولانی تر باطری چه اقداماتی رو پیشنهاد میکنید؟
یه مشکل دیگه که هست اینه که من تو این سه چهار روز چند باری به طوری ناگهانی لپ تاپ صدای تقه ماننده میده و خاموش شده و روشن شده بلافاصله حتی با اینکه در اون موقع من فعالیت سینگینی با لپتاپ انجام نمیدادم اینم بگم که از این چند دفعه خاموش شدن ناگهانی اون موقع یه کم لپتاپ جابجا میکردم شاید به خاطر قطع شدن شارژر بوده ولی خوب حتی اگه قطع هم بشه باطری که داره نباید خاموش شه لپتاپ که ؟درسته؟
پیشاپیش ممنون