تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشکل خاموش شدن ناگهانی لپتاپ+ سوال در مورد باطری

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض مشکل خاموش شدن ناگهانی لپتاپ+ سوال در مورد باطری

سلام
    شنبه من لپتاپ 4540 hp خریدم و چند تا سوال داشتم :

تو سایت اچ.پی در مورد 4540 زده که :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Battery type 9-cell (93 WHr) Li-Ion
    6-cell (47 WHr) Li-Ion
    Battery life 9-cell (93 WHr) Li-Ion: Up to 13 hours 45 minutes
    6-cell (47 WHr) Li-Ion: Up to 7 hours

زده که تا 7 ساعت شارژ نگه میداره ولی میبینیم وقتی 100 درصد هم شارز میشه نهایت میزنه 3 ساعت 45 دقیقه تازه اونم 20 درصد کمتر از این مقدار میشه در اخر در حالت عادی .این بزرگنمایی تبلیغاتی اچ.پی بوده یا مشکل دیگه ای هست که اینقدر کمتر از ادعای خود شرکت هست ؟
    مورد بعدی من با لپتاپ شاید حتی 24 ساعت هم کار کنم و همیشه هم به برق وصل میکنم میخواستم ببینم توصیه شما به در اوردن باطری هست موقع وصل بودن شارژر یا نه ؟ چون هر کس نظر خودشو میده تو اینترنت و جواب قطعی نیست یکی میگه باطری های جدید موقعی که فول شارژ میشن خود به خود از مدار خارج میشن و از برق شارژ استفاده میکنن یه سری دیگه میگن نه باطری رو در بیارید
    از شما میخواستم این سوال بپرسم که بهتره کدوم مورد رعایت کنم ؟و کلا برای نگهدای و عمر طولانی تر باطری چه اقداماتی رو پیشنهاد میکنید؟
    یه مشکل دیگه که هست اینه که من تو این سه چهار روز چند باری به طوری ناگهانی لپ تاپ صدای تقه ماننده میده و خاموش شده و روشن شده بلافاصله حتی با اینکه در اون موقع من فعالیت سینگینی با لپتاپ انجام نمیدادم اینم بگم که از این چند دفعه خاموش شدن ناگهانی اون موقع یه کم لپتاپ جابجا میکردم شاید به خاطر قطع شدن شارژر بوده ولی خوب حتی اگه قطع هم بشه باطری که داره نباید خاموش شه لپتاپ که ؟درسته؟
    پیشاپیش ممنون

========

مشکل حل شد / بردمش گارانتی گفت مشکل از cpu هست و عوض کرد و درست شد
    Last edited by Greedy; 30-11-2012 at 20:43.

2. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

از طریق سایت hp و پشتیبانی فنیشون با چند تا از پشتیبانیشون چت کردم دست و پا شکسته منظورمو میرسوندم بهشون برخوردشون هم خوب بود ولی میگفتن کشور شما تحریم و کاری از دست ما ساخته نیست به نزدیکترین نمایندگی منطقه خودتون مراجعه کنید
    یکیشون که خیلی جالب بود وقتی گفتم مشکلمو پرسید کدوم کشوری گفتم ایران گفت متاسفانه قادر به پاسخگویی به شما نیستیم گفتم شما ایران تحریم کردید مردمش چه گناهی دارن ؟
    گفت ما میترسیم از رابطه با شما !!!
    نمیدونستم باید بخندم یا گریه کنم ...

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maziar205's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    شنبه من لپتاپ 4540 hp خریدم و چند تا سوال داشتم :

تو سایت اچ.پی در مورد 4540 زده که :
    Battery type 9-cell (93 WHr) Li-Ion
    6-cell (47 WHr) Li-Ion
    Battery life 9-cell (93 WHr) Li-Ion: Up to 13 hours 45 minutes
    6-cell (47 WHr) Li-Ion: Up to 7 hours

زده که تا 7 ساعت شارژ نگه میداره ولی میبینیم وقتی 100 درصد هم شارز میشه نهایت میزنه 3 ساعت 45 دقیقه تازه اونم 20 درصد کمتر از این مقدار میشه در اخر در حالت عادی .این بزرگنمایی تبلیغاتی اچ.پی بوده یا مشکل دیگه ای هست که اینقدر کمتر از ادعای خود شرکت هست ؟
    مورد بعدی من با لپتاپ شاید حتی 24 ساعت هم کار کنم و همیشه هم به برق وصل میکنم میخواستم ببینم توصیه شما به در اوردن باطری هست موقع وصل بودن شارژر یا نه ؟ چون هر کس نظر خودشو میده تو اینترنت و جواب قطعی نیست یکی میگه باطری های جدید موقعی که فول شارژ میشن خود به خود از مدار خارج میشن و از برق شارژ استفاده میکنن یه سری دیگه میگن نه باطری رو در بیارید
    از شما میخواستم این سوال بپرسم که بهتره کدوم مورد رعایت کنم ؟و کلا برای نگهدای و عمر طولانی تر باطری چه اقداماتی رو پیشنهاد میکنید؟
    یه مشکل دیگه که هست اینه که من تو این سه چهار روز چند باری به طوری ناگهانی لپ تاپ صدای تقه ماننده میده و خاموش شده و روشن شده بلافاصله حتی با اینکه در اون موقع من فعالیت سینگینی با لپتاپ انجام نمیدادم اینم بگم که از این چند دفعه خاموش شدن ناگهانی اون موقع یه کم لپتاپ جابجا میکردم شاید به خاطر قطع شدن شارژر بوده ولی خوب حتی اگه قطع هم بشه باطری که داره نباید خاموش شه لپتاپ که ؟درسته؟
    پیشاپیش ممنون

In moshkel ro manam daram felan bordam garanty bebinam chi mishe

6. این کاربر از maziar205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

In moshkel ro manam daram felan bordam garanty bebinam chi mishe
    کدوم مشکلشو؟
    4540 هست مدل لپتاپت ؟ گارانتیش چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کدوم مشکلشو؟
    4540 هست مدل لپتاپت ؟ گارانتیش چیه؟

Khamoosh shodan computer sony mal iran rahjoo

9. این کاربر از maziar205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

To event viewer bebin che errore dade

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اره تاپیک شما رو هم دیدم مشکلمون مثه هم هست

واسه منم از شنبه که لپتاپ خریدم 4-5 بار اینطوری شده امروز صبح هم اینطور شد همین ارور دقیقا زده تو event viewer
    The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

من که تازه شنبه خریدم لپتاپو مدل لپتاپم هم 4540 hp هست همیشه هم شارژر لپتاپ وصله بهش
    تازه اینا هم هست :
    Last edited by Greedy; 09-10-2012 at 19:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تف به این شانس
    شنبه خریدیم بعد مدت ها اینم از شانس ما دیروز برادرم بردش گارانتی گفت از ویندوز شاید باشه امروز خودم ویندوز عوض کردم بدتر شد چجور
    تو اینترنت یه صفحه رو باز میکنم یه دفعه خاموش میشه همینطور هفت هشت بار پشت سر هم خاموش روشن میشه با صدای تقه مانند و اخرم مجبوری خاموش کنی دستی، دوباره روشن کنی باز روشن میشه تصویر میاد تا جایی که میخواد ویندوز سون لود شه خاموش میشه و باز شروع به روشن خاموش شدن بعد یه دفعه فن دورش بالا میره
    کلا شانس نداریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrt2iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    TEHRAN-REY

پيش فرض

اگه ویروس داشته باشی هم لبتاب کسخول میشه ها !!!!بنظر خودت مشکل از کجاست تازگیها نرمافزاری نصب نکردی !!! کی خراب شد !

14. این کاربر از mrt2iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اگه ویروس داشته باشی هم لبتاب کسخول میشه ها !!!!بنظر خودت مشکل از کجاست تازگیها نرمافزاری نصب نکردی !!! کی خراب شد !
    تازه لپتاپ شنبه شب خریدیم امروزم ویندوز عوض کردم فقط درایوهاش نصب کردم بدتر شد که بهتر نشد انتی ویروسم اپدیت هست ربطی به نرم افزار نداره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •