تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لپ تاپ جهت کارهای معماری

داره خودمونی میشه sara-t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض راهنمایی برای خرید لپ تاپ جهت کارهای معماری

سلام عزیزان خسته نباشید؛ من هیچی راجع به لپ تاپ نمیدونم و باید با توجه به قیمت روزافزون اون هرچه زودتر یکی تهیه کنم. این لپ تاپ رو برای یکنفر میخوام که دانشجوی رشته معماریه و باید در یک شرکت بصورت کارآموز کار کنه که بهش گفتن برای اینکار یک لپ تاپ لازم داره که بتونه باهاش کار کنه. خواهش میکنم راهنمایی کنید چه مارک و مدلی بهتره تهیه بشه و اینکه نمیخوام قیمتش از 1700 بیشتر باشه و باز اینکه بشه یه دو سه سالی باهاش کار کرد با توجه به آپدیت شدن نرم افزارهای معماری. ظاهر و سبکی و سنگینی هم مهم نیست... ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید
    پیشاپیش ازتون ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

5755G ایسر حدود 1800 تومنه . کانفیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مدل برای کاربردهای مهندسی مناسبه .

3. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara-t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سمیرا جان یک دنیا تشکر میکنم از لطفتون راستش من با توجه به سابقه قبلی از این سایت و انجمنهاش کلی دلم خوش بود که وقتی راهنمایی بخوام احتمالا بین پیشنهادها گم میشم که اینطور نشد متاسفانه :( ظاهرا دیگه اون فعالیت سالهای قبل رواج نداره و در اوج ناامیدی من راهنمایی شما هم به دلم نشست هم حتما به دردم خواهد خورد بازم متشکرم

5. این کاربر از sara-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سمیرا جان یک دنیا تشکر میکنم از لطفتون راستش من با توجه به سابقه قبلی از این سایت و انجمنهاش کلی دلم خوش بود که وقتی راهنمایی بخوام احتمالا بین پیشنهادها گم میشم که اینطور نشد متاسفانه :( ظاهرا دیگه اون فعالیت سالهای قبل رواج نداره و در اوج ناامیدی من راهنمایی شما هم به دلم نشست هم حتما به دردم خواهد خورد بازم متشکرم
    با این وضع قیمت ها معلومه کسی راهنمایی نمیکنه چون عاقلانه ترین کار اینه فعلا خرید نکنید
    Last edited by payma; 08-10-2012 at 00:30.

7. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

من کارامو با DV6-BTO انجام میدم
    1800 خریدم
    الان قیمت گرفتم 3500

دوست شما هم الان نخره خیلی بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام عزیزان خسته نباشید؛ من هیچی راجع به لپ تاپ نمیدونم و باید با توجه به قیمت روزافزون اون هرچه زودتر یکی تهیه کنم. این لپ تاپ رو برای یکنفر میخوام که دانشجوی رشته معماریه و باید در یک شرکت بصورت کارآموز کار کنه که بهش گفتن برای اینکار یک لپ تاپ لازم داره که بتونه باهاش کار کنه. خواهش میکنم راهنمایی کنید چه مارک و مدلی بهتره تهیه بشه و اینکه نمیخوام قیمتش از 1700 بیشتر باشه و باز اینکه بشه یه دو سه سالی باهاش کار کرد با توجه به آپدیت شدن نرم افزارهای معماری. ظاهر و سبکی و سنگینی هم مهم نیست... ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید
    پیشاپیش ازتون ممنونم
    یکم صبر کن قیمتها نرمالتر بشه ولی در مورد انتخابت به نظر من مدل Aspire V3-571G ایسر انتخاب خوبیه و برای کاری که میخوای مناسبه .
    لینک کانفیگش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •