تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: سرگرمی های جالب توی خونه چی بلدین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض سرگرمی های جالب توی خونه چی بلدین؟

سلام خدمت دوستان

در این تاپیک شما هر نوع سرگرمی های آموزنده در منزل که مفید هم باشه پیشنهاد کنید تا بقیه بچه ها هم استفاده ببرند

در کل من منظورم از ایجاد این موضوع جدا کردن نوجوانان از اعتیاد به اینترنت و بازی های کامپیوتری هست که هوش بچه ها رو کم می کند و روند رشد استعداد های ذاتی آنها رو کم می کند

مثلا من یادمه توی دوره راهنمایی کاردستی های جالب مثل لودر درست میکردم که با فشار روغن کار میکردن!

یا مثلا یادمه با دوتا آرمیچر 12 ولت و بیست تا باطری بزرگ 1.5 ولت و چند تا چرخ اسباب بازی یک نفربر درست کرده بودم که از داخل گل و لای هم رد میشد ... اونقدر زور داشت!

شما هم اگه کارای جالبی بلدین که هوش بچه ها رو بیشتر کنه بیاین اینجا بنویسین

مرسی

2. 4 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baktatun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اخه تو خونه اصلا نمیشه ادم تنهایی خودشو سرگرم کنه.
    ولی اگه چند نفر باشی بازی خیلی کیف میده مثه پانتومیم یا صندلی داغ.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا تنها سرگرمیه الان توی خونه شده ایکه وقت کنیم بریم حموم
    شوخی کردم.سرم شلوغ هست اما نه تا این حد.
    الان سرگرمیه من فقط شده فیلم دیدن تو خونه.واقعا نمیرسم که سرگرمیه دیگه ایی داشته باشم.البته فیلم دیدن رو هم دوست دارم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

در این تاپیک شما هر نوع سرگرمی های آموزنده در منزل که مفید هم باشه پیشنهاد کنید تا بقیه بچه ها هم استفاده ببرند

در کل من منظورم از ایجاد این موضوع جدا کردن نوجوانان از اعتیاد به اینترنت و بازی های کامپیوتری هست که هوش بچه ها رو کم می کند و روند رشد استعداد های ذاتی آنها رو کم می کند

مثلا من یادمه توی دوره راهنمایی کاردستی های جالب مثل لودر درست میکردم که با فشار روغن کار میکردن!

یا مثلا یادمه با دوتا آرمیچر 12 ولت و بیست تا باطری بزرگ 1.5 ولت و چند تا چرخ اسباب بازی یک نفربر درست کرده بودم که از داخل گل و لای هم رد میشد ... اونقدر زور داشت!

مرسی
    درراستای ابتکاراتی که ذکرکردید یادمه برادرم قدیم ها یک کتابی داشت که کاردستی های الکترونیکی ساده رو که وسایل خیلی خاصی لازم نداشت اموزش میداد!
    اگراین نوع کتابها تهیه بشه میتونه خیلی مفید باشه
    همچنین میتونید از اینترنت طرح های جالبی الگو برداری کنید و اگر فرضا به نقاشی علاقه مند هستید از اونا الهام بگیرید پرینت کنید و نقاشی های جالبی بکشید که ساعتها شمارو سرگرم خواهد کرد! که خودش خیلی عالیه

6. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

درراستای ابتکاراتی که ذکرکردید یادمه برادرم قدیم ها یک کتابی داشت که کاردستی های الکترونیکی ساده رو که وسایل خیلی خاصی لازم نداشت اموزش میداد!
    اگراین نوع کتابها تهیه بشه میتونه خیلی مفید باشه
    همچنین میتونید از اینترنت طرح های جالبی الگو برداری کنید و اگر فرضا به نقاشی علاقه مند هستید از اونا الهام بگیرید پرینت کنید و نقاشی های جالبی بکشید که ساعتها شمارو سرگرم خواهد کرد! که خودش خیلی عالیه

ميتوني چند تا از اين كتاب ها نعرفي كني يا لينك بدي؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه *Dongfang Bubai*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

من هیچ سرگرمی به خصوصی ندارم خودمو با نت سرگرم میکنم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ميتوني چند تا از اين كتاب ها نعرفي كني يا لينك بدي؟؟؟؟؟
    والا چون زمان زیادی میگذره من حضورذهن ندارم
    اما مطمئنا اگر به کتابفروشی ها مراجعه و بگید که کتابی برای اموزش کاردستی های الکترونیکی میخواید راهنماییتون میکنن

نمیدونم تاچه حد با اوریگامی اشنا هستید اما این کتاب که میگذارم برای دانلود خیلی جالب و خوب میتونه شما رو برای ساختن این کاردستی باحال راهنمایی کنه!!

((اوریگامی هنر ساختن کاردستی فقط و فقط به وسیله تا کردن های متوالی کاغذ هست!))

10. 11 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

مرسی
    سلام

دوست عزیز یه چیزی میگی ها زندگی توی اینترنت هستش حالا چون چند نفر ازش درست استفاده نمیکنند یا مثلا شب و روز نشستن پای بازی های آنلاین قرار نیستش که نت بد باشه نصف عقب افتادگی ملت به خاطر همین نداشتن نت هستش نگاه به سرعت نت خودمون نکن که الان دکمه کانکت رو بزنی دو روز دیگه به نت وصل میشی و بعد تا بخوای در مورد یه موضوع اطلاعات به دست بیاری اون سایتم جمع شده و ...

شما ببین چی میخوای یاد بگیری یا به چی علاقه داری توی همین نت پر هستش و کلی کتاب فیلم و ... راجب اون موضوع که دوست داری هستش

یا اصلا میتونی در مورد هر چیزی که خیلی بهش علاقه داری توی فاروم های تخصیصی همون رشته عضو بشی و اطلاعات بگیری

در ضمن کلی هم بازی هستش که به بالا رفتن هوش بچه ها کمکم میکنه مثل بازی های فکری و ...

در مورد اون اون موضاعاتی هم که گفتی ( کاردستی های جالب) توی همین نت سرچ کن 100 فروشگاه انلاین هستش زنگ بزن بیارن دمه خونتون و ...

12. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من قبلا اوریگامی کار کردم و حتی یه سایتی هم بود که انلاین اموزش میداد اما متاسفانه فراموش کردم.کار بسیار جالبه.اگه یوتیوب سرچ کنی اموزش ساخت انواع جکو جونور رو اموزش داده.خیلی باحاله اوریگامی.وقتی کار میکنی متوجه میشی.
    اموزش یه ساز موسیقی،خطاطی،نقاشی به نظرم خیلی خوبه.هم چیزی یاد میگیری هم سرت گرم میشه
    Last edited by sms11; 15-01-2013 at 00:58.

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

pes2013

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •