تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: سوالی در مورد رجیستر

داره خودمونی میشه amin tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

8 سوالی در مورد رجیستر

ایا با نرم افزار های تعمیر و بهینه سازی رجیستر ویندوز میتوان اثار بجامانده از حذف انتی ویروسها و برنامه های دیگر را پاک کرد؟بهترین برنامه چیست؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام... برنامه های Registry repair & cleaner ، به این حالت کار میکنن که میان در رجیستری آدرسهای داده
    شده را با شورتکاتهای موجود چک میکنن اگه آدرس شکسته شده باشه ، مدخل رجیستری رو پاک میکنن....

آنتی ویروسهای مثل ناد32 که در پاک شدن همیشه مورد دارن ، توسط برنامه های Cleaner از بین نمیرن. بلکه باید
    با Uninstaller مخصوص خودشون اینکار رو انجام بدین.

بهترین برنامه ی تعمیر و پاکسازی رجیستری و سیستم ، برنامه ی Advanced system optimizer هست. ولی بنده
    به شما برنامه ی Tuneup utilities رو معرفی میکنم که 6 سال ازش استفاده میکنم.. بهترین گزینه هست، پشیمون
    نمیشین.

3. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

برنامه های بهینه سازی ویندوز هم همین کارو میکنند؟برنامهی defragment ویندوز چکار میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

برنامه ی Defragment و برنامه ی Disk clean up و Check disk از تنها برنامه های بهینه ساز خود ویندوز هستند.

... دیفرگ کردن اطلاعات هارد دیسک:
    . وقتی شما اطلاعاتی روی هارد میریزین به احتمال زیاد به صورت پراکنده روی قسمت های مختلف هارد ریخته میشه، که برای خوندن کامل دیتای مورد نظر هد هارد شما باید به جهات مختلف حرکت کنه و همچنین از سرعت دسترسی داده جلوگیری میکنه. دیفرگ کردن هارد دیسک میاد اطلاعات شما رو به صورت یکپارچه در میاره و پشت سر هم قرار میده. یک مثال : اتاق تون رو در نظر بگیرین که کتابها به صورت پخش و پلا ریخته اینور و اونور اتاق و شما برای دسترسی بهشون دچار مشکل میشین. ولی وقتی اونها رو داخل قفسه ی کتابخونه تون و به صورت پشت سر هم قرار بدین به راحتی به چیزی که میخواین دسترسی دارین. در این مثال کتاب اطلاعات و دیتای شماست ، اتاق شما همون هاردتونه... و شما هم که نقش هد هارد دیسک رو بازی میکنید که باید دنبال کتاب بگردین !

پس نه... برنامه های بهینه ساز خود ویندوز اینکارها رو برای شما انجام نمیدن.

6. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پس اگر ممکنه یک برنامه دراین زمینه هم معرفی کنید. بسیار ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

شما برنامه ی Tuneup Utilities رو نصب کنید، از شیر مرغ تا جون آدم ایزاد امکانات داره، هرکاری که بخواین میتونید باهاش انجام بدین.
    در زمینه ی مدیریت سیستم واقعا خداست.

9. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست گرامی من این نرم افزارها را نصب کردم اما متوجه اشکالی شدم. تمام گزینه های screen serverمن (نمایه هایی که در حالت استندبای پخش میشوند)همه پاک شده اند.البته با توضیحات شما شاید کار malvare bytse باشد.به هرحال رگر ممکن است کمک کنید. با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master Root's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما برنامه ی Tuneup Utilities رو نصب کنید، از شیر مرغ تا جون آدم ایزاد امکانات داره، هرکاری که بخواین میتونید باهاش انجام بدین.
    در زمینه ی مدیریت سیستم واقعا خداست.
    البته برنامه Tuneup خیلی کامل و کارآمد هست ولی سرعت سیستم را پایین میاره. به نظر من بهتره بعد از نصب Run in startup برنامه را disable کرد تا در مواقع لازم اجراش کنید.

12. این کاربر از Master Root بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود.

- امین آقا اصلا سابقه نداره Tuneup توی سیستم خرابکاری کرده باشه اونم به این شکل، سیستم رو با
    برنامه ی MBAM آپدیت شده یک اسکن Quick بزنید. شاید فایلهای سیستمی تون دچار آلودگی شده باشه.

- خب من که لپ تاپ دارم و قدرتش زیاده، باز بودن خود Tuneup تفاوتی در سرعت سیستم من ایجاد نمیکنه و
    البته فکر خوبیه که درمواقع نیاز برنامه رو Start کرد تا از مصرف رم اضافی جلوگیری بشه. ولی من چون
    گاها از قابلیت Turbo mode درهنگام اجرای بازیها استفاده میکنم نیاز دارم تا همیشه باز باشه.

14. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من دنبال سریال برای نرم افزار سیستم پروتکتر یکی از زیر برنامه های همین ادنونسد سیستم اپتیمایزر هستم
    درباره تون آپ هم به تازگی برنامه در دو ورژن اخری یا شاید هم به خاطر کرک شدن برنامه در نسخه 2013 در تنظیمات دی ان س سرور شما و ارتباطات وایرلس مشکل پیش میاره
    برنامه خوبی بوده اما نه به اندازه امکاناتی که این برنامه ای که در تاپیک امده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •