ایا با نرم افزار های تعمیر و بهینه سازی رجیستر ویندوز میتوان اثار بجامانده از حذف انتی ویروسها و برنامه های دیگر را پاک کرد؟بهترین برنامه چیست؟
ایا با نرم افزار های تعمیر و بهینه سازی رجیستر ویندوز میتوان اثار بجامانده از حذف انتی ویروسها و برنامه های دیگر را پاک کرد؟بهترین برنامه چیست؟
سلام... برنامه های Registry repair & cleaner ، به این حالت کار میکنن که میان در رجیستری آدرسهای داده
شده را با شورتکاتهای موجود چک میکنن اگه آدرس شکسته شده باشه ، مدخل رجیستری رو پاک میکنن....
آنتی ویروسهای مثل ناد32 که در پاک شدن همیشه مورد دارن ، توسط برنامه های Cleaner از بین نمیرن. بلکه باید
با Uninstaller مخصوص خودشون اینکار رو انجام بدین.
بهترین برنامه ی تعمیر و پاکسازی رجیستری و سیستم ، برنامه ی Advanced system optimizer هست. ولی بنده
به شما برنامه ی Tuneup utilities رو معرفی میکنم که 6 سال ازش استفاده میکنم.. بهترین گزینه هست، پشیمون
نمیشین.
برنامه های بهینه سازی ویندوز هم همین کارو میکنند؟برنامهی defragment ویندوز چکار میکنه
برنامه ی Defragment و برنامه ی Disk clean up و Check disk از تنها برنامه های بهینه ساز خود ویندوز هستند.
... دیفرگ کردن اطلاعات هارد دیسک:
. وقتی شما اطلاعاتی روی هارد میریزین به احتمال زیاد به صورت پراکنده روی قسمت های مختلف هارد ریخته میشه، که برای خوندن کامل دیتای مورد نظر هد هارد شما باید به جهات مختلف حرکت کنه و همچنین از سرعت دسترسی داده جلوگیری میکنه. دیفرگ کردن هارد دیسک میاد اطلاعات شما رو به صورت یکپارچه در میاره و پشت سر هم قرار میده. یک مثال : اتاق تون رو در نظر بگیرین که کتابها به صورت پخش و پلا ریخته اینور و اونور اتاق و شما برای دسترسی بهشون دچار مشکل میشین. ولی وقتی اونها رو داخل قفسه ی کتابخونه تون و به صورت پشت سر هم قرار بدین به راحتی به چیزی که میخواین دسترسی دارین. در این مثال کتاب اطلاعات و دیتای شماست ، اتاق شما همون هاردتونه... و شما هم که نقش هد هارد دیسک رو بازی میکنید که باید دنبال کتاب بگردین !
پس نه... برنامه های بهینه ساز خود ویندوز اینکارها رو برای شما انجام نمیدن.
پس اگر ممکنه یک برنامه دراین زمینه هم معرفی کنید. بسیار ممنون
شما برنامه ی Tuneup Utilities رو نصب کنید، از شیر مرغ تا جون آدم ایزاد امکانات داره، هرکاری که بخواین میتونید باهاش انجام بدین.
در زمینه ی مدیریت سیستم واقعا خداست.
دوست گرامی من این نرم افزارها را نصب کردم اما متوجه اشکالی شدم. تمام گزینه های screen serverمن (نمایه هایی که در حالت استندبای پخش میشوند)همه پاک شده اند.البته با توضیحات شما شاید کار malvare bytse باشد.به هرحال رگر ممکن است کمک کنید. با تشکر
البته برنامه Tuneup خیلی کامل و کارآمد هست ولی سرعت سیستم را پایین میاره. به نظر من بهتره بعد از نصب Run in startup برنامه را disable کرد تا در مواقع لازم اجراش کنید.
درود.
- امین آقا اصلا سابقه نداره Tuneup توی سیستم خرابکاری کرده باشه اونم به این شکل، سیستم رو با
برنامه ی MBAM آپدیت شده یک اسکن Quick بزنید. شاید فایلهای سیستمی تون دچار آلودگی شده باشه.
- خب من که لپ تاپ دارم و قدرتش زیاده، باز بودن خود Tuneup تفاوتی در سرعت سیستم من ایجاد نمیکنه و
البته فکر خوبیه که درمواقع نیاز برنامه رو Start کرد تا از مصرف رم اضافی جلوگیری بشه. ولی من چون
گاها از قابلیت Turbo mode درهنگام اجرای بازیها استفاده میکنم نیاز دارم تا همیشه باز باشه.![]()
من دنبال سریال برای نرم افزار سیستم پروتکتر یکی از زیر برنامه های همین ادنونسد سیستم اپتیمایزر هستم
درباره تون آپ هم به تازگی برنامه در دو ورژن اخری یا شاید هم به خاطر کرک شدن برنامه در نسخه 2013 در تنظیمات دی ان س سرور شما و ارتباطات وایرلس مشکل پیش میاره
برنامه خوبی بوده اما نه به اندازه امکاناتی که این برنامه ای که در تاپیک امده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)